• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok önemli bir derdim var :/

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar bugün üniversite için ygs'ye başvuru yaptım. Osys formunu doldurup en yakındaki liseye verdim. Oda işlemimi yaptı. Ama adresimi yanlış girmiş sisteme, eve gelince farkettim. Yani benim verdiğim formdaki adres doğru ama sistemdeki ve Ösym sayfasında görünen adresim yanlış. Napıcam şimdi ben :( sınav giriş belgesi, sınav sonuçları falan hep kişinin adresine yollanıyor. Çok moralim bozuldu. Bir bilgisi olan varmı :(

Son düzenleme:
artık eskisi gibi degil canım,
sisteme size verilen sifreyle giris yapın sonra orada bilgilerim bolumunden adres degisikliginizi yapın.
ayrıca puan sonuclar vs adrese posta ile gelen hicbir sey yok, onları usulen alıyorlar artık.

Sınav sonuçları adrese yollanmıyor artık. Sınav giriş belgesini de siz internetten çıktı alıyorsunuz. Ama adresin başka önemi varsa bilemem tabi boş yere koymamışlardır oraya :)

Kızlar bugün üniversite için ygs'ye başvuru yaptım. Osys formunu doldurup en yakındaki liseye verdim. Oda işlemimi yaptı. Ama adresimi yanlış girmiş sisteme, eve gelince farkettim. Yani benim verdiğim formdaki adres doğru ama sistemdeki ve Ösym sayfasında görünen adresim yanlış. Napıcam şimdi ben :( sınav giriş belgesi, sınav sonuçları falan hep kişinin adresine yollanıyor. Çok moralim bozuldu. Bir bilgisi olan varmı :(

Sistem değişti mi bilmiyorum bir senede ne kadar değişmiş olabilir gerçi ama sınav sonuçları belgesi ya da buna benzer şeyler internet ortamından alınıyor. Ösymnin sitesinde daha detaylı bilgi var. Oradaki sistemden adresi de değiştirebilirsin kanımca. Adrese herhangi bir belge göndermiyorlar artık.
Moral bozmaya gerek yok. Başarılar dilerim ;)

Sınav sonuçları adrese yollanmıyor artık. Sınav giriş belgesini de siz internetten çıktı alıyorsunuz. Ama adresin başka önemi varsa bilemem tabi boş yere koymamışlardır oraya :)

artık eskisi gibi degil canım,
sisteme size verilen sifreyle giris yapın sonra orada bilgilerim bolumunden adres degisikliginizi yapın.
ayrıca puan sonuclar vs adrese posta ile gelen hicbir sey yok, onları usulen alıyorlar artık.

Sisteme girip bilgi değişikliği yapmayı denediniz mi ?

Dediğiniz gibi sisteme girişimi yapıp adresimi güncelledim ama yinede tedirginim. Nette dilekçe yollanması gerek falan yazmışlar :43: ilk defa başvuruyorum ben deneyimim de yok. Eve gelmezmi diyorsunuz yani? sanırım eski adresimi girmiş otomatik çıkmış heralde ben ikametgahımı henüz yeni evime aldırmadığım için. Eski adresimde dıdısının dıdısında. Bir sorun olmazmı diyorsunuz? valla ortada ebelek gibi kalmayım sonra :27:

Sistem değişti mi bilmiyorum bir senede ne kadar değişmiş olabilir gerçi ama sınav sonuçları belgesi ya da buna benzer şeyler internet ortamından alınıyor. Ösymnin sitesinde daha detaylı bilgi var. Oradaki sistemden adresi de değiştirebilirsin kanımca. Adrese herhangi bir belge göndermiyorlar artık.
Moral bozmaya gerek yok. Başarılar dilerim ;)

Değiştirdim canım güncelledim adresimi ama örnek belgede hala eski adresim görünüyor, Sadece güncelledim ben. O güncelleme diğer sınav içinmiş sanırım, adres değişikliği dilekçesi yollayın vs diyor osym. Ama adrese gelmiyorsa yollamama gerek varmı acaba. Kaydımı yapan okullamı gidip görüşsem napsam ilk defa başvuruyorum bide :43:

sıkıntı etme eskidendi o sınav giriş belgesi ve sonuç belgesinin eve gelmesi. ösym sistemine girip ordan çıktı alıyorsun sınav giriş belgeni ve sonucunu.

Dediğiniz gibi sisteme girişimi yapıp adresimi güncelledim ama yinede tedirginim. Nette dilekçe yollanması gerek falan yazmışlar :43: ilk defa başvuruyorum ben deneyimim de yok. Eve gelmezmi diyorsunuz yani? sanırım eski adresimi girmiş otomatik çıkmış heralde ben ikametgahımı henüz yeni evime aldırmadığım için. Eski adresimde dıdısının dıdısında. Bir sorun olmazmı diyorsunuz? valla ortada ebelek gibi kalmayım sonra :27:

Ben geçen sene girdim sınava eve herhangi bir belge vs. yollamadılar. Ama biz yanlış yönlendirmeyelim seni bir başvuru merkezine sor bence. Benimde telefon numarası yanlıştı ama sonra internetten kendim düzelttim dilekçe falan yollamadım yani :)

diyelim ki yeni adresiniz guncellenmedi, adrese yollanan bir sey yok ki. :34:

kafana takacagın bir durum degil fakat icine sinmediyse yarın bir liseye git ve durumu soyle onlar guncellesinler.
fakat ikametgah getir falan diye isi uzatırlarsa bilemem.

bu arada basarılar...

Değiştirdim canım güncelledim adresimi ama örnek belgede hala eski adresim görünüyor, Sadece güncelledim ben. O güncelleme diğer sınav içinmiş sanırım, adres değişikliği dilekçesi yollayın vs diyor osym. Ama adrese gelmiyorsa yollamama gerek varmı acaba. Kaydımı yapan okullamı gidip görüşsem napsam ilk defa başvuruyorum bide :43:

Örnek belge dediğin ne belgesi?

miscoffe konunu sabote edecegim ama 1kerelik izin ver,

kızlar daha once cevap yazdıklarıma bakmak icin anasayfayı bir actım ki hep aynı kisi eski konuları guncellemis.
sizde de oyle mi gorunuyor.
virus sandım.
ama yanıtlara baktım ki gayet sahsa ait cumleler...
dedikodu yapıyor gibi oldum ama bu kadar hızlı okunup yazılması ilginc geldi.

canım benim 2.senem.:43:
adres falan pek işe yaramıyor.
yani geçen yıl girdim adresle ilgili en ufak bişi olmadı.
sonuçlar adrese yollanmıyor herşey elektronikleişti yani.
için rahat olsun.

Kızlar hepinize çok tşk, içim rahatladı valla dilekçeyle falan uğraşmak zor olucaktı birde Ankaraya gidicem 2 gün sonra ordan hiç halledemicektim çok tedirgin olmuştum o yüzden. Ben yinede bi başvurduğum liseye gidip sorarım eğer onlarda bir sorun olmaz derse üstümden öküz kalmış gibi olcak :1:

Bu arada athenenoctua istediğin kadar sabote edebilirsin :)

Son düzenleme:

kızlar daha once cevap yazdıklarıma bakmak icin anasayfayı bir actım ki hep aynı kisi eski konuları guncellemis.
virus sandım.

Banada ilginç geldi allah allah diyorum ileriki sayfalarımi açtım hep eski konulara yazılmış :-) enteresan:-/

osym sayfasındaki aday başvuru kayıt bilgileri belgesi canım üstünde fotom falan olan. ama diğer yerden güncelledim :/

hımm. sorun olacağını sanmıyorum. güncellediysen bir problem olmaz. hem artık adresle ilgili hiçbir şey olmuyor. yalnızca şöyle bir durum var. sınava gireceğin yeri o adrese göre belirliyorlar. yani okulun yakınlığını uzaklığını. bu açıdan bir sıkıntı olabilir. bir liseye gitmeni tavsiye ederim. en nihayetinde için rahat olsun.

virus sandım.

Benim de dikkatimi çekti 2010 konuları hortlamış hep :1: Ne anlıyorlarsa yıllar öncelerin konularını hortlatmaktan.

virus sandım.

aynı dertten muzdaribim sinir oldum:47:

Banada ilginç geldi allah allah diyorum ileriki sayfalarımi açtım hep eski konulara yazılmış :-) enteresan:-/

Benim de dikkatimi çekti 2010 konuları hortlamış hep :1: Ne anlıyorlarsa yıllar öncelerin konularını hortlatmaktan.

aynı dertten muzdaribim sinir oldum:47:

bir tek bende mi oldu emin olamamıstım,
hepsinde aynı kelime yazsa diyecegim ki virus vs. ama konunun hikayesine uygun cumleler.
arzuhalciler sekreterler bile o kadar hızlı yazmıyor yahu.

buraya tasıdıgım icin de ozur dilerim. hem geyik vs sohbet grubum yok hem de soru bdv de oldugu icin yasayan bilir dedim :)

Back
X