Kızlar dedem vefat edeli 1.5 sene oluyor .Dedem vefat ettınde berı eve nerden baksanız bi sürü kişi geldı ama son 1.5 senedir.
Nerede toz görsem yada yerde bir kagıt parcası toz görsemmm kiiiii
genelde bu son zamanlarda günlük olmaya başladı.
Sürekli evi temizlemek istiyorum dün aksam işten geldim gelir gelmez makina tutuyorm.
Yerleri desen elllerimle siliyorum yani bide çamasır suyu kokusunu sankı duymam gerekıyor
Annem bende takıntı olmaya basladını söyluyor bu durumun
Yanı yerlerı sılerken bıle sanki yer kazınacak o derece sankı ıcımde bır ofke varrr sinirlenerek siliyorum
Yaptıgım temızlıge arkadaslarım. Oh ıyımfılan dıyor temızlık ıyıdır ama sizdemi böyle temizliyorsunuz!!!!
Ya ben acaba Bı dr mı gıtsem bılmıyorum
Temizlik çok güzel de sizin ki gerçekten takıntıya doğru yol almaya başlamış. Haftada bir yapın bence büyük çaplı temizliği. Zaten çamaşır suyu zararlı bir madde, her gün kullanırsanız elleriniz mahvolur.
Hem bedeninize hem zamanınıza yazık. Deterjanların oluşturduğu tahribat ise söylemekle bitmez.
Evet, bu saydıklarınız aşırılığa kaçıyor. Daha fazla ilerlemeden bir terapistle görüşmelisiniz.
Psk gıdıp temızlık takıntım var dedım zaman karsımdakı ınsan bana gulucek gıbı gelıyor yanı bana bu durum nıyeyse sorun gbı gelmıyor:sssss
Temizlik çok güzel de sizin ki gerçekten takıntıya doğru yol almaya başlamış. Haftada bir yapın bence büyük çaplı temizliği. Zaten çamaşır suyu zararlı bir madde, her gün kullanırsanız elleriniz mahvolur.
Ben her gün bir kaç kez kullanıyorum.. :26:
Ben bilemedim takıntı mıdır değil midir, ama annen takıntı diye gözlemlemişse öyledir. Önceki halini ve şimdikini o bilir.
Şimdi sakin bir şekilde düşün: 1 gün temizlik yapmadın... 2. gün de yapmadın... 3. gün de... Nasıl hissediyorsun? Ne düşünüyorsun? Ne olacak sence?
Psikologlar temizlik takıntısının aslında başka korkulardan kaynaklandığını söyler. İstersen bir danış.
Evet kesinlikle önemli bir sorun. Bir tanıdığımız aynen senin gibiydi. Gittikçe ilerledi. Sürekli aynı yeri temizleyip duruyordu. Günden güne eridi kadın zayıfladı. Sonra bi psikoloğa gitti ve baya tedavi oldu. Temizlik aklına gelince bi yerlere gitti ve zamanla unuttu bu takıntısını. Sende onemsememezlik yapma uzerine dus. Zamanla kötüye gidiyor.Kızlar dedem vefat edeli 1.5 sene oluyor .Dedem vefat ettınde berı eve nerden baksanız bi sürü kişi geldı ama son 1.5 senedir.
Nerede toz görsem yada yerde bir kagıt parcası toz görsemmm kiiiii
genelde bu son zamanlarda günlük olmaya başladı.
Sürekli evi temizlemek istiyorum dün aksam işten geldim gelir gelmez makina tutuyorm.
Yerleri desen elllerimle siliyorum yani bide çamasır suyu kokusunu sankı duymam gerekıyor
Annem bende takıntı olmaya basladını söyluyor bu durumun
Yanı yerlerı sılerken bıle sanki yer kazınacak o derece sankı ıcımde bır ofke varrr sinirlenerek siliyorum
Yaptıgım temızlıge arkadaslarım. Oh ıyımfılan dıyor temızlık ıyıdır ama sizdemi böyle temizliyorsunuz!!!!
Ya ben acaba Bı dr mı gıtsem bılmıyorum
Evet kesinlikle önemli bir sorun. Bir tanıdığımız aynen senin gibiydi. Gittikçe ilerledi. Sürekli aynı yeri temizleyip duruyordu. Günden güne eridi kadın zayıfladı. Sonra bi psikoloğa gitti ve baya tedavi oldu. Temizlik aklına gelince bi yerlere gitti ve zamanla unuttu bu takıntısını. Sende onemsememezlik yapma uzerine dus. Zamanla kötüye gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?