- 30 Aralık 2009
- 24.036
- 97.250
- 1.123
Hah işte tam da kalbine göre ev sahibi vermişSenin zihniyetin metres kadından beter
Allah herkesin kalbine göre verir
Adam bela olmuş ama arkadaşında adamın başına bela olmuş.Bir ilişkiye başlıyorlar sonra adam başlarına bela oluyor
Kapıyı açmaO beni sürekli rahatsız ediyor,kapıma gelen o ,ben onun ayağına gitmiyorum
Torun tombalak sahibi kadının hele işine gücüne ya :)
Yok aplam yok iyi değilsin sen ALLAH yardım etsin.
Muhtemeldir ki kocana yavşadığı için dur hele konu açayım ama çaktırmayayım dedin.
Olsun ev kirana zam yapar ödeşirsiniz.
Sıkıntılı bi arkadaş biraz.ee niye o zaman arkadaşımın metresi var deyip duruyor..
türkçesi mi kıt bu arkadaşın sizler tanıyorsunuz galiba yabancı uyruklu mu? o yüzden mi iki lafı biraraya getiremiyor?
Valla ben 19unda sandım o yüzden sordum yaşını. Sonra dedim herhalde torunların eline vermiş telefonu onlar da bizimlen eylenir.
Abla git metres bacınla çay kahve iç ya işin ne burda?Senin zihniyetin metres kadından beter
Metre kareye 50 tane düşse birisi ile muhatap olmam. Yalnızlıktan ödü patlayan düşünsün artık.Büyük lokma yut ama büyük konuşma ,metres olayları yaygınlaştı
Yaşını sorduğunda ağzını yaya yaya cevap verirsen böyle ve cevaplar alırsın ! Sonra da millete saldırın. Allah sizin kalbinize göre de vermesin. Kim bilir o kalpte neler varSenin zihniyetin metres kadından beter
Sonra da gelip buraya konu acalim dimiArkadaşlar Ema doğru söylüyor, metres olayları aşırı bir şekilde arttı. Son zamanlarda sürü halinde metreslige geçiliyormus. Bugün okudum haberi.
Buna dur dememiz lazım. O sebeple hepinizi bu dur deyişe davet ediyorum. Herkes evine bir metres alıp derdini dinlesin.
Mülteci göçü gibi mübarek akın akın desene.Arkadaşlar Ema doğru söylüyor, metres olayları aşırı bir şekilde arttı. Son zamanlarda sürü halinde metreslige geçiliyormus. Bugün okudum haberi.
Buna dur dememiz lazım. O sebeple hepinizi bu dur deyişe davet ediyorum. Herkes evine bir metres alıp derdini dinlesin.
Yalnızlık gibisi var mı kızYalnızlıktan ödü patlayan düşünsün artık.
Evet, hikayelerini paylaşıp birbirleriyle karşılaştıralım. Sonra bu konuyla ilgili karşılaştırmalı makale yazar yayımlarız.Sonra da gelip buraya konu acalim dimi
Hem de ne biçim. Bunu görmezden gelemeyiz.Mülteci göçü gibi mübarek akın akın desene.
Kız belki eşindir o evli adamEşimde bıktı yeter yahu
Hayatım işte biraz şüphelenmen gerekmiyor mu? Neden senin evine geldikten sonra metres oluyor bunlar. Ayy ben liseye giderken mahallemizde bir kadın vardı. Kaçarak evlendi kocasıyla. Sonra mahalleden başka bir komşumuzun evine girip çıkıyordu öğrendik ki meğerse evine girip çıktığı kadının kocasıyla birlikte. Gözüne kestirdikleri adamların önce evine girip çıkıyorlar sonra adamdan da bir ışık görünce karşılıklı başlıyor ahlaksızlıklari. Tabi 10 yıldan fazla zaman geçti hâlâ haberleri yok eşlerinOnlarla arkadaş olduktan sonra metres olayları başlıyor önceden olanla zaten işim olmaz
Azsonra o metres senin kızındı der de iyice çirkinleşirse şaşırmaOha kızım şimdi nomerocu evladın teki mi ? ne demek istiyin ?
Ben de çok rahatsız oldumO zaman burada milletin evladına laf etmeye değil , ciddi ciddi dert yanmaya gelirsiniz.
Artık iyice saçmaladınız, başından beri yorumları okuyorum. Konuyu ne için açtınız amacınız neydi doğru dürüst ifade etmek şöyle dursun, insanların evlatlarına , kocalarına kadar laf ediyorsunuz. Bir şaka yaptığınızı düşündüm açıkçası zira sizin gibi torun torba sahibi olgun bir bayana yakıştıramadım. Ancak görünen o ki canınız gerçekten sıkılmış ne yapacağınızı bilememişsiniz. İnsanların evlatları için konuştuklarınıza dikkat edin, yoksa Allah muhafaza kendi çocuğunuzla veya torununuzla bilmem kaçıncı metres vakası yaşarsınız.Senin zihniyetin metres kadından beter
Güzel doserdim de ban yememe degmezdi :)Ben de çok rahatsız oldumLed_BiR_Vele_DisTiri kızına laf edince ama eski üyedir birbirlerini tanıyorlardır diye bir şey demek istemedim.
Artık iyice saçmaladınız, başından beri yorumları okuyorum. Konuyu ne için açtınız amacınız neydi doğru dürüst ifade etmek şöyle dursun, insanların evlatlarına , kocalarına kadar laf ediyorsunuz. Bir şaka yaptığınızı düşündüm açıkçası zira sizin gibi torun torba sahibi olgun bir bayana yakıştıramadım. Ancak görünen o ki canınız gerçekten sıkılmış ne yapacağınızı bilememişsiniz. İnsanların evlatları için konuştuklarınıza dikkat edin, yoksa Allah muhafaza kendi çocuğunuzla veya torununuzla bilmem kaçıncı metres vakası yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?