Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Nasıl yani yaşı okadar büyük mü yok artık uğraştığı şeylere bak

Güzel doserdim de ban yememe degmezdi :)
Kendi kocasina baksın elalemin metresinin derdini dinliyor.
Torun tombalak sahibi kadın önce kendinkine sahip çıksın
Kiz gerçekten sinir oldum gencecik kız hakkında neler söyledi. Ben de dedim herhalde aranız iyi yaşı da büyük diye bişey demiyorsun sandım. Karışmak istemedim. Sen ona saldirmadin ki güzel güzel yazmana rağmen gıcık gıcık cvb vermeye devam etti.. neyse

Güzel doserdim de ban yememe degmezdi :)
Kendi kocasina baksın elalemin metresinin derdini dinliyor.
Torun tombalak sahibi kadın önce kendinkine sahip çıksın
Kocası umru değil ki tek derdi evden çıkarılmamak. Konu komşu işe de muhabbeti yokmuş. Evsahibi tanıyanlar onun evine girdiğini görünce komşuluk yapmaktan çekinmişler, uzak durmuşlar resmen. Metrelere saydırıyor, arkadaşım dediği evsahibi metres diyor ama güzellemeler yapıyor.

Kimse bilmiyor sanıyor, kadın sanki ışınlanıp giriyor bunun evine djdjjdh

Ben de çok rahatsız oldum Led_BiR_Vele_DisTiri kızına laf edince ama eski üyedir birbirlerini tanıyorlardır diye bir şey demek istemedim.
Ben eski üye mi yeni üye mi gerçekten bilmiyorum ama baya boş yaptığını gördüğüm için yazdım. Kimse kimsenin evladı ile öyle dalga geçer gibi konuşmamalı bence.

Sabaha kadar dinlemislerdir belki ev sahibini ahshhahs

Eski üye bilen bilir Ema'yı.

Aslında düşündüm ama en çok Led_BiR_Vele_DisTiri nin hakkı isterse o şikayet eder dedim.
Valla ema'nın kendi evladından gördüğü zırvalıkları benim çocugumda da görebilirim saçmalığını ciddiye bile almadım üzerine dalga geçtim.
Güya tavsiye veriyor ama aklı aklı olan kişiden alırım, ema önce evinin içindekileri kontrol etsin.
Kocasına sahip çıksın mesela hashdd

Yok be arkadaşım, kendisiyle hiç sohbetim bile yoktur hatta ilgimi bile çeken birisi degildir.
Sadece nickine göz aşinalığım var o kadar.
Alay ettim geçtim :)
Neyine saldırayım onun ALLAH zaten başına metres ev sahibi vermiş işte dinlesin dursunlar karı koca , seviyorlar da zaten

yaşı gerçek çok eski üyelerden
Heralde iyi değil böyle bir konuyla gelecek biri değildi

Tabiki genç kızdır hataları da olacak Rabbim esirgesin sana bağışlasın. Üslubu kötüydü sen de anladın zaten, ben de senin ciddiye almadığını farke ettim o yüzden ben de şikayet etmedim. Emaaaan zııııırt dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…