- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Nasıl yani yaşı okadar büyük mü yok artık uğraştığı şeylere bakBen de çok rahatsız oldumLed_BiR_Vele_DisTiri kızına laf edince ama eski üyedir birbirlerini tanıyorlardır diye bir şey demek istemedim.
Artık iyice saçmaladınız, başından beri yorumları okuyorum. Konuyu ne için açtınız amacınız neydi doğru dürüst ifade etmek şöyle dursun, insanların evlatlarına , kocalarına kadar laf ediyorsunuz. Bir şaka yaptığınızı düşündüm açıkçası zira sizin gibi torun torba sahibi olgun bir bayana yakıştıramadım. Ancak görünen o ki canınız gerçekten sıkılmış ne yapacağınızı bilememişsiniz. İnsanların evlatları için konuştuklarınıza dikkat edin, yoksa Allah muhafaza kendi çocuğunuzla veya torununuzla bilmem kaçıncı metres vakası yaşarsınız.
Kiz gerçekten sinir oldum gencecik kız hakkında neler söyledi. Ben de dedim herhalde aranız iyi yaşı da büyük diye bişey demiyorsun sandım. Karışmak istemedim. Sen ona saldirmadin ki güzel güzel yazmana rağmen gıcık gıcık cvb vermeye devam etti.. neyseGüzel doserdim de ban yememe degmezdi :)
Kendi kocasina baksın elalemin metresinin derdini dinliyor.
Torun tombalak sahibi kadın önce kendinkine sahip çıksın
Öyle imiş kendisi yazdı burada. Birisinin sorusuna karşılık yazdı.Nasıl yani yaşı okadar büyük mü yok artık uğraştığı şeylere bak
Kocası umru değil ki tek derdi evden çıkarılmamak. Konu komşu işe de muhabbeti yokmuş. Evsahibi tanıyanlar onun evine girdiğini görünce komşuluk yapmaktan çekinmişler, uzak durmuşlar resmen. Metrelere saydırıyor, arkadaşım dediği evsahibi metres diyor ama güzellemeler yapıyor.Güzel doserdim de ban yememe degmezdi :)
Kendi kocasina baksın elalemin metresinin derdini dinliyor.
Torun tombalak sahibi kadın önce kendinkine sahip çıksın
Kimse bilmiyor sanıyor, kadın sanki ışınlanıp giriyor bunun evine djdjjdhKocası umru değil ki tek derdi evden çıkarılmamak. Konu komşu işe de muhabbeti yokmuş. Evsahibi tanıyanlar onun evine girdiğini görünce komşuluk yapmaktan çekinmişler, uzak durmuşlar resmen. Metrelere saydırıyor, arkadaşım dediği evsahibi metres diyor ama güzellemeler yapıyor.
Ben eski üye mi yeni üye mi gerçekten bilmiyorum ama baya boş yaptığını gördüğüm için yazdım. Kimse kimsenin evladı ile öyle dalga geçer gibi konuşmamalı bence.Ben de çok rahatsız oldumLed_BiR_Vele_DisTiri kızına laf edince ama eski üyedir birbirlerini tanıyorlardır diye bir şey demek istemedim.
Şikayet de eden olmamış ban almadığına göreBen eski üye mi yeni üye mi gerçekten bilmiyorum ama baya boş yaptığını gördüğüm için yazdım. Kimse kimsenin evladı ile öyle dalga geçer gibi konuşmamalı bence.
Bence konu da gerçek değil. Yaşının da doğru olduğuna inanmıyorum. Kadın evde canı sıkıldı buraya sardı galiba.Şikayet de eden olmamış ban almadığına göre
Sabaha kadar dinlemislerdir belki ev sahibini ahshhahsBence konu da gerçek değil. Yaşının da doğru olduğuna inanmıyorum. Kadın evde canı sıkıldı buraya sardı galiba.
Şarjı hala olmamış belli ki dün şarjı yoktu diye gitmişti hala dönmemiş
Ayy doğruSabaha kadar dinlemislerdir belki ev sahibini ahshhahs
Aslında düşündüm ama en çokŞikayet de eden olmamış ban almadığına göre
Niye böyle şeyleri dinlersiniz ki kendinize hiç ni saygınız yok.Niye böyle b..kten ilişki yaşarsınız ki kendinize hiç mi saygınız yok
Bende şikayet etmeyi düşündüm de şimdiye çoktan şikayet edilmiştir demistim ama hâlâ buralarda diğer konularda gezintiye çıkmış.Aslında düşündüm ama en çokLed_BiR_Vele_DisTiri nin hakkı isterse o şikayet eder dedim.
Eski üye bilen bilir Ema'yı.Bence konu da gerçek değil. Yaşının da doğru olduğuna inanmıyorum. Kadın evde canı sıkıldı buraya sardı galiba.
Doğrudur. Ben yeniyim buralarda o yüzden pek tanımamEski üye bilen bilir Ema'yı.
Valla ema'nın kendi evladından gördüğü zırvalıkları benim çocugumda da görebilirim saçmalığını ciddiye bile almadım üzerine dalga geçtim.Aslında düşündüm ama en çokLed_BiR_Vele_DisTiri nin hakkı isterse o şikayet eder dedim.
Yok be arkadaşım, kendisiyle hiç sohbetim bile yoktur hatta ilgimi bile çeken birisi degildir.Kiz gerçekten sinir oldum gencecik kız hakkında neler söyledi. Ben de dedim herhalde aranız iyi yaşı da büyük diye bişey demiyorsun sandım. Karışmak istemedim. Sen ona saldirmadin ki güzel güzel yazmana rağmen gıcık gıcık cvb vermeye devam etti.. neyse
yaşı gerçek çok eski üyelerdenBence konu da gerçek değil. Yaşının da doğru olduğuna inanmıyorum. Kadın evde canı sıkıldı buraya sardı galiba.
Tabiki genç kızdır hataları da olacak Rabbim esirgesin sana bağışlasın. Üslubu kötüydü sen de anladın zaten, ben de senin ciddiye almadığını farke ettim o yüzden ben de şikayet etmedim. Emaaaan zııııırt dimiValla ema'nın kendi evladından gördüğü zırvalıkları benim çocugumda da görebilirim saçmalığını ciddiye bile almadım üzerine dalga geçtim.
Güya tavsiye veriyor ama aklı aklı olan kişiden alırım, ema önce evinin içindekileri kontrol etsin.
Kocasına sahip çıksın mesela hashdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?