Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Arkadaşınız hem rezil Hemde ahlaksızmış. Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var. Siz metresler ile haşır neşir olursanız hele ki eşiniz de bu duruma dahil ve rahatsa , 1,5 yıl sonra o metreslerden biri kocanızı takar koluna size de o evden by by diyerek ayrılmak düşer. O zaman burada milletin evladına laf etmeye değil , ciddi ciddi dert yanmaya gelirsiniz. Gerçekten kurgu bile olsa zihniyetiniz tam bir çöplük. Hasta iseniz gidin tedavinizi olun.

Bu forumda önceden derdi olan insanlar konu açıyordu. Şimdi ise böyle absürt absürt dalga geçen insanlar ile dolu. Gerçekten bu kadar boş vakitleri nereden nasıl buluyorlar anlamıyorum

Birde Müge anlı izleyenleri eleştirmiş. Ayy has… diyesim geldi. Karı koca metreslerle takılın , gelin burada milletin halini eleştirin. Benim gözümde konuşmaya bile hakkınız yok !

Bravo anladın gız

Büyük lokma yut ama büyük konuşma ,metres olayları yaygınlaştı
Yahu madem öyle alma evine aplam.
Hem karı koca evinize alın hem de metress diye burada dolaşın.
Ayol sizin evinize giriyor bizim evlere degil
Esra EROL'a diyelim de stüdyoyu sizin eve taşısın boş yere kira ödemesin

Büyük lokma yut ama büyük konuşma ,metres olayları yaygınlaştı
Yaygınlaştı diye herkes her metres olanı evine mi alacak. Çok da ev sahibi. Yani ev sahibi diye almak zorunda mısınız ! Az ahlak olsun da yüzüne karşı “ Bizim için bu tarz davranışlar yanlış. Kiradan kiraya görüşelim” der konuşmayı kesersiniz.

Gören de sizin boğazınıza bıçak dayadı eve öyle gelip gidiyor sancak. Paranızla oturuyorsunuz sonuçta.

E ozaman olduğu gibi okuyacaksın
Torun tombalak sahibi kadının hele işine gücüne ya :)
Yok aplam yok iyi değilsin sen ALLAH yardım etsin.
Muhtemeldir ki kocana yavşadığı için dur hele konu açayım ama çaktırmayayım dedin.
Olsun ev kirana zam yapar ödeşirsiniz.

Senin zihniyetin metres kadından beter
Allah herkesin kalbine göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…