- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
Ben, sırf bulaşık makinesi dolsun diye kahvaltı çayının her birini yeni bardakla içiyorum yalnızlıktan.Biz buralarda metres sevmeyiz
Bizim kız süzme salak
Eşinde metresle sohbet mi ediyor vay vay vayEşimde bıktı yeter yahu
Eşiniz neyden bıktı?Eşimde bıktı yeter yahu
Aşko kocanla oturmuş metres derdi mi dinliyorsunuz?Eşimde bıktı yeter yahu
Yalnızlıktan da bir erkeğin metresi olunmaz ama , adamlar bir yapıştımı bırakmıyor kadının başına bela oluyor ,aman dikkatBen, sırf bulaşık makinesi dolsun diye kahvaltı çayının her birini yeni bardakla içiyorum yalnızlıktan.
Sıkıldım dediği hayata bak.
Bu konularında konuşulması gerekir bilsinler onlar hakkında ne düşündüğümüzü"Metres"varsa buralar karışır... Metresini bıraksın derdi biter sizde kurtulursunuz... hayır gerçekten anlamıyorum ciddi ciddi başlktan konuyu anlayıp yorumlamamızı istiyorsunuz yetmez gibi bi de konu leş...
Evet o yüzden ben de bir erkeğin metresi olmak yerine sevdiğim erkekle evlendim.Yalnızlıktan da bir erkeğin metresi olunmaz ama , adamlar bir yapıştımı bırakmıyor kadının başına bela oluyor ,aman dikkat
burada niye konusuyorsun ki ema.Bu konularında konuşulması gerekir bilsinler onlar hakkında ne düşündüğümüzü
İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyorburada niye konusuyorsun ki ema.
Böylelerine s.... diyoruz erkeğine de p...... diyoruz.
Bunları burada konuşma git yüzüne söyle.
Biz zaten yazacagımızı yazıyoruz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?