Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Yerinizde olsam böyle biriyle arkadaşlık yapmam

Ayrıca öyle bir insanı eşinizle de görüştürmeyin bence

Tanıştığımızda metres hayatı yoktu sonradan oldu

Ne konusuyorsunuz mesela ay sekerim adam bana bu ay su arabayı almazsa vallahi kapıdan iceri almam tarzı muhabbet mi yoksa karısına benim mücevherimin aynısını almıs ne yapacağım falan mi ? Konularıniz ne tam olarak ? Böyle bir iğrencliğe nasıl canak tutuyorsuniz siz de bir kadınsınız

Erkeksizlik başına vurdu , kadınların hayatında illaki erkek olmak zorunda mı kadın boşanmışsa!!!!! Çarpık ilişki yaşamak bu nedir yahuuu!!!

Adam hanımı boşamamış onunla birlikte yaşamıyor canı isterse yanına gidiyor bu adam akrabalarda kalıyor evi yok ,sürekli işi yok ,emeklisi yok canı nasıl isterse adamın parasıda yok ,sadece arabası var arada bizim süzme salağı gezdiriyor

Ben, sırf bulaşık makinesi dolsun diye kahvaltı çayının her birini yeni bardakla içiyorum yalnızlıktan.
Sıkıldım dediği hayata bak.
Yalnızlıktan da bir erkeğin metresi olunmaz ama , adamlar bir yapıştımı bırakmıyor kadının başına bela oluyor ,aman dikkat

Biri daha var bir kadın aynı binada oda metres hayatı yaşıyor beni kahveye davet etti gitmedim bu kadın da 3 çocuğu başka il de kendisi burda çocuklara boşandığı eşinin annesinde o bakıyor ne oluyor bizim kadınlar ???üstelik çocukları ergen

"Metres"varsa buralar karışır... Metresini bıraksın derdi biter sizde kurtulursunuz... hayır gerçekten anlamıyorum ciddi ciddi başlktan konuyu anlayıp yorumlamamızı istiyorsunuz yetmez gibi bi de konu leş...
Bu konularında konuşulması gerekir bilsinler onlar hakkında ne düşündüğümüzü

Yalnızlıktan da bir erkeğin metresi olunmaz ama , adamlar bir yapıştımı bırakmıyor kadının başına bela oluyor ,aman dikkat
Evet o yüzden ben de bir erkeğin metresi olmak yerine sevdiğim erkekle evlendim.
Arkadaş seçimlerimde de, kendisine saygısı olan kişiler tercih ettim. Benim için üzülmeyin onca derdiniz arasında.

Ne tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.

Bu konularında konuşulması gerekir bilsinler onlar hakkında ne düşündüğümüzü
burada niye konusuyorsun ki ema.
Böylelerine s.... diyoruz erkeğine de p...... diyoruz.
Bunları burada konuşma git yüzüne söyle.
Biz zaten yazacagımızı yazıyoruz buraya

burada niye konusuyorsun ki ema.
Böylelerine s.... diyoruz erkeğine de p...... diyoruz.
Bunları burada konuşma git yüzüne söyle.
Biz zaten yazacagımızı yazıyoruz buraya
İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyor
Kokuşmuşluk var kabüllen me var ,
Ben ona açık açık herşeyi yüzüne söyledim ,halen adamı red etmiyor adam onun evine gelir rezillik çıkarır diye ,böyle yaşanılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…