Senin derdinde büyüktür ergen kız oda her hafta sevgili değiştirir gizli gizli sigara içer, önünde zorlu şüreç var hazır olkızım 15 yasında teyzesi.
Yemek tarihleri niye okuyayım ayol canın yemek yapmak isterse açarsın youtubeyi yaparsın yemeğini detayına kadar gösteriyorlar, eskide kalmışsın aplam yauw
OhaSenin derdinde büyüktür ergen kız oda her hafta sevgili değiştirir gizli gizli sigara içer, önünde zorlu şüreç var hazır ol
Hayatın içindeyiz olur böyle şeylerEma ben de seni vallahi akıllı uslu bir şey sanıyordum he.
Yılların üyesisin seni bilirim ama aşırı şaşırdım
Onu o zaman konuşuruz :) şimdi konu benim kızım mı ?Hayatın içindeyiz olur böyle şeyler
Sen gör neler olacak kızı iyi takip etOha
Yooo sevgilisi yok sigara da içmiyor.
Bu ne saçmalık yeaw
OhaSen gör neler olacak kızı iyi takip et
Kızını etkili yoksa arkadaşları etkiler gruba dahil olmak için sigaraya başlıyorlar bunu bilmen gerekir herşeyi gizli yapıyorlar annesi senin kızın masum numarası yapıyor gözün onun üstünde olsunOha
Dur bugünden itibaren cugara içiy mi sevgili degişiy mi hepsini bi didikleyem.
Cugara yerine puroya başlarsa n'apayım peki ?
Oha kızım şimdi nomerocu evladın teki mi ? ne demek istiyin ?Kızını etkili yoksa arkadaşları etkiler gruba dahil olmak için sigaraya başlıyorlar bunu bilmen gerekir herşeyi gizli yapıyorlar annesi senin kızın masum numarası yapıyor gözün onun üstünde olsun
Aynen ayakta uyuyorsun haberin yokOha kızım şimdi nomerocu evladın teki mi ? ne demek istiyin ?
Damam ema aplam.Aynen ayakta uyuyorsun haberin yok
Bir gün çocuk parkında bir kadınla tanıştım. Sohbet muhabbet çocuklar derken arkadaş olduk. Gel zaman git zaman farkettim ki bu kadın her zaman gezmeye tozmaya müsait. Şuraya gidelim buraya gidelim para sorun değil... Sanki parası pulu beni ilgilendiriyormuş gibi. Kadın her pazar çocuklarla program yapınca bende jeton düşmeye başladı. Çocukla eşinle niye birşeyler yapmıyorsun dedim çünkü biz pazar günleri ailece takılırız. Çok yoğunmuş sadece hafta içi geziyormuş çocukla. Adam zengin bu arada. O an çaktım olayı mesafe koydum. Bir kaç kere dışarıda karşılaştık ve beni salak yerine koymaya devam etmeye çalıştı. Şak diye sordum kendisine ne olup bittiğini. O kadar ani sorunca inkar edemedi. Klasik metres yalanları sıkmaya başladı. Derhal kestim sözünü ve kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Benim de kızlarım var seni kınamıyorum ama seninle de görüşmek istemiyorum dedim. Bir kaç ay sonra da zaten oradan taşındık.Sizin gibilerden kafasını kuma gömenler etraf umurlarında değil bana değmeyen yılan hikayesi ...
Böyle tepkilere devamBir gün çocuk parkında bir kadınla tanıştım. Sohbet muhabbet çocuklar derken arkadaş olduk. Gel zaman git zaman farkettim ki bu kadın her zaman gezmeye tozmaya müsait. Şuraya gidelim buraya gidelim para sorun değil... Sanki parası pulu beni ilgilendiriyormuş gibi. Kadın her pazar çocuklarla program yapınca bende jeton düşmeye başladı. Çocukla eşinle niye birşeyler yapmıyorsun dedim çünkü biz pazar günleri ailece takılırız. Çok yoğunmuş sadece hafta içi geziyormuş çocukla. Adam zengin bu arada. O an çaktım olayı mesafe koydum. Bir kaç kere dışarıda karşılaştık ve beni salak yerine koymaya devam etmeye çalıştı. Şak diye sordum kendisine ne olup bittiğini. O kadar ani sorunca inkar edemedi. Klasik metres yalanları sıkmaya başladı. Derhal kestim sözünü ve kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim. Benim de kızlarım var seni kınamıyorum ama seninle de görüşmek istemiyorum dedim. Bir kaç ay sonra da zaten oradan taşındık.
Acaba sizin gibi çekirdeğimi çitleyip heyecanla oturup kalkıp metresin ve dostunun özel hayatını mı dinleseydim? Siz kafanızı kuma gömmeyin benim gibi, metreslerle takılın. Kocanız da müsait geniş geniş takılın böyle.
Bir cümlenize bakar görüşüp görüşmemek. Evinize aile ortamınıza zorla girmiyorlar değil mi?
Sizde dinleyerek buna ortak oluyorsunuz. Konunuzda sizde çok ilginçsiniz. Kim size ne tavsiye verebilir? Yapma - Gitme - Dinleme basit yani..İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyor
Kokuşmuşluk var kabüllen me var ,
Ben ona açık açık herşeyi yüzüne söyledim ,halen adamı red etmiyor adam onun evine gelir rezillik çıkarır diye ,böyle yaşanılmaz ki
ev sahibin diye katlandın demek ema kıyamamSizin bilmediğiniz önemli ayrıntı ben bu kadının evinde oturuyorum son 3 yıldır gayet düzgün dü 6 aydır başladı çarpık ilişkisi
Sen dalganı geç ,öyle işte hayatta neyle karşı karşı kalacağını bilemiyorsun ,gülenlerinde başına gelebilirev sahibin diye katlandın demek ema kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?