- 30 Aralık 2009
- 24.053
- 97.352
- 1.123
iyi de ema kadın kapınıza dayanıp beni içeri almayanın anasını avradını öpeyim lan deyip zorla girmiyor degil mi evine ?İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyor
Kokuşmuşluk var kabüllen me var ,
Ben ona açık açık herşeyi yüzüne söyledim ,halen adamı red etmiyor adam onun evine gelir rezillik çıkarır diye ,böyle yaşanılmaz ki
Sizin gibilerden kafasını kuma gömenler etraf umurlarında değil bana değmeyen yılan hikayesi ...Ne tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.
Sen öyle san kendi hayal dünyan daNe tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.
Kimse kapısını açmayınca konu sahibini saf bulmuş yerleşmişler demek ki.Ne tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.
Metresleri dinleyerek dünyayı mı kurtaracaksın ablam sen?Sizin gibilerden kafasını kuma gömenler etraf umurlarında değil bana değmeyen yılan hikayesi ...
iyi de ema kadın evine gelip sana metresini anlatabiliyor.Sizin gibilerden kafasını kuma gömenler etraf umurlarında değil bana değmeyen yılan hikayesi ...
Onlarla arkadaş olduktan sonra metres olayları başlıyor önceden olanla zaten işim olmazMetresleri dinleyerek dünyayı mı kurtaracaksın ablam sen?
iyi de hala cevap vermedin neden evine alıp dinliyorsun bunu soruyoruz ?Onlarla arkadaş olduktan sonra metres olayları başlıyor önceden olanla zaten işim olmaz
Müge anlı izleyeceğine burda eğlenKonunun amacını anlayamadım ben ya
Hayda.Müge anlı izleyeceğine burda eğlen
Hiç görüşmemekte olmayacak en azında şu 1,5 yıl sonra yüzünü görmeyeceğim zateniyi de hala cevap vermedin neden evine alıp dinliyorsun bunu soruyoruz ?
Yani sonradan olunca katlanılır mı oluyor ?
o zaman biz n'apabiliriz ?Hiç görüşmemekte olmayacak en azında şu 1,5 yıl sonra yüzünü görmeyeceğim zaten
Sen de konumu okuma git yemek tarifleri oku kız sende az meraklı değilsin hala yok mu çocuk ilgilendiğin ,bebek ağlamasıHayda.
Müge yine atarlanıyor peki ya sen ?
arkadaşını dinleyip burada bize niye atarlanıyosun haha
Ah ah derdi olan hep beni bulurAğzınızdan lafı cımbızla alıyoruz metres hanım ne buluyor asıl sizin arkadaşlığınızda
İnanmış ya kıyamam.Onlarla arkadaş olduktan sonra metres olayları başlıyor önceden olanla zaten işim olmaz
kızım 15 yasında teyzesi.Sen de konumu okuma git yemek tarifleri oku kız sende az meraklı değilsin hala yok mu çocuk ilgilendiğin ,bebek ağlaması
Evet onun gibi sonra arkadaşlığı bitiriyorumiyi de hala cevap vermedin neden evine alıp dinliyorsun bunu soruyoruz ?
Yani sonradan olunca katlanılır mı oluyor ?
Şimdi bitir madem :)Evet onun gibi sonra arkadaşlığı bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?