Kızlar çok tedirginim

Mihra36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
94
21
3
36
berhabalar daha önceki konumu biliyorsunuz memlekete gidicem 7 yıl sonra ben kaçarak evlendim elalem arkamdan atı tutu akrabalar ben şimdi yüzlerine Nasıl bakıcam tabi gidebilirsem eşim izin vereceğini sanmıyorum ama şimdiden elim ayağım titriyor Nasıl davranayim

Çünkü. Eşimi tanıyorum babam eşime söyleyecek gönder diye bide orası küçük yer ister istemez görücem onları buna akrabalar dahil bu arada doğuluyum

berhabalar daha önceki konumu biliyorsunuz memlekete gidicem 7 yıl sonra ben kaçarak evlendim elalem arkamdan atı tutu akrabalar ben şimdi yüzlerine Nasıl bakıcam tabi gidebilirsem eşim izin vereceğini sanmıyorum ama şimdiden elim ayağım titriyor Nasıl davranayim
7 yıl geçmiş gitmekte geç bile kalmissiniz lüzumsuz insanlar her zaman olur ve her zaman konuşur

Evet amcam hasta gerçeği bunu da yüzüme vuracaklar biliyorum eşim gönderse beni tek gönderir çocukları göndermez

Evet amcam hasta gerçeği bunu da yüzüme vuracaklar biliyorum eşim gönderse beni tek gönderir çocukları göndermez
gerçeğin yüzüne vurulması önemli değil
önemli olan herhangi bir problemin sana karşı bir eyleme geçecek kinin olmaması

İlk okul kaçma sebebim eşimin ailesinin gelip istememesi bizimkiler gelsinler dediler ama gelmediler eşim de ikna edemiyorum o kendi ailesini sildi bende salaklık yapıp kaçtım ailem çok pişman olursun dediler haklıda çıktılar

Back
X