Kızlar çok utandım :(

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Ebem bugün normal doğum sırasında ıkınma sebebiyle af buyrun tuvaletini kaçıranların çoğunluk olduğunu söyledi biraz samimiyet kurduk üzülme utanma rahat ol o an geldiğinde ben tiksinmiyorum görmüyorum bile dedi çok utanırım ben

Can'ım ilaç yapılıyor Doğumdan önce içinde hiç bir şey kalmıyor ki. O çok çok acil artık çocuk ucuna gelmişte farketmemiş olanlar için heralde

Can'ım ilaç yapılıyor Doğumdan önce içinde hiç bir şey kalmıyor ki. O çok çok acil artık çocuk ucuna gelmişte farketmemiş olanlar için heralde
Vallahi bilmiyorum bitanem çok utandım ama kız anlatıyor ben kafamı yerden kaldıramadım inşallah son anda yetişmeyiz :/

Vallahi bilmiyorum bitanem çok utandım ama kız anlatıyor ben kafamı yerden kaldıramadım inşallah son anda yetişmeyiz :/
Korkma ya . İlk gebelikte mümkün değil Allah'ın izniyle artık son günler her gün hastaneye gidiyordum ben artık doğsun diye. Ve Zaten kendi sancım gelince afedersin ishal oldum lağman da yaptılar hiç bişey kalmadı.

Bana da Dr 15 te bir gel diyor ama 3 haftada bir zor gidiyorum :/ay inşallah bende yapmam öyle bişey kızın yüzüne bi daha bakamam utancımdan :/

Bana da Dr 15 te bir gel diyor ama 3 haftada bir zor gidiyorum :/ay inşallah bende yapmam öyle bişey kızın yüzüne bi daha bakamam utancımdan :/
Eve lağman al sancın gelince evde yap bişeyde yeme. Sancın sıklaşsana kadar içinde damla kalmaz

Zaten sancı başladığında ilk önce bağırsaklara vuruyor sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorsun. Lavman yapıldığında bişey çıkmadığı bile oluyor.

Lağman yapıyorlar canım ben normal doğum yaptım bana Lağman yaptılar o eskiden di şimdi öğle bi durum olmuyor artık

Ya ben lagmandan korkuyordum. Vallaha sezeryan bi de doguma gidene kadar 8 kere buyuk tuvaletimi yaptim korludan. Ebe lagman yapti bos su cikti icimde. Korka birsey olmaz yap evde lagmani ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…