- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Lağman yapılıyor diyebiliyordum bende ama yine de kaçıranlar oluyormuş :/ben bi ilaç verildiğini duymuştummm amaaa
Vallahi bilmiyorum bitanem çok utandım ama kız anlatıyor ben kafamı yerden kaldıramadım inşallah son anda yetişmeyiz :/Can'ım ilaç yapılıyor Doğumdan önce içinde hiç bir şey kalmıyor ki. O çok çok acil artık çocuk ucuna gelmişte farketmemiş olanlar için heralde
Korkma ya . İlk gebelikte mümkün değil Allah'ın izniyle artık son günler her gün hastaneye gidiyordum ben artık doğsun diye. Ve Zaten kendi sancım gelince afedersin ishal oldum lağman da yaptılar hiç bişey kalmadı.Vallahi bilmiyorum bitanem çok utandım ama kız anlatıyor ben kafamı yerden kaldıramadım inşallah son anda yetişmeyiz :/
Bana da Dr 15 te bir gel diyor ama 3 haftada bir zor gidiyorum :/ay inşallah bende yapmam öyle bişey kızın yüzüne bi daha bakamam utancımdan :/Korkma ya . İlk gebelikte mümkün değil Allah'ın izniyle artık son günler her gün hastaneye gidiyordum ben artık doğsun diye. Ve Zaten kendi sancım gelince afedersin ishal oldum lağman da yaptılar hiç bişey kalmadı.
Eve lağman al sancın gelince evde yap bişeyde yeme. Sancın sıklaşsana kadar içinde damla kalmazBana da Dr 15 te bir gel diyor ama 3 haftada bir zor gidiyorum :/ay inşallah bende yapmam öyle bişey kızın yüzüne bi daha bakamam utancımdan :/
Sen var ya harikasın niye bu aklıma gelmedi benimEve lağman al sancın gelince evde yap bişeyde yeme. Sancın sıklaşsana kadar içinde damla kalmaz
Amin canım benim Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinIlkdefa duydum çok şaşırdım bende allah hepimize kolay doğum nasıp etsin inş
Bende sancımı evde çekmeyi düşünüyorum bu defa alcam kendime nasipseSen var ya harikasın niye bu aklıma gelmedi benim
Aynen dediğin gibi oldu bende Can'ımZaten sancı başladığında ilk önce bağırsaklara vuruyor sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorsun. Lavman yapıldığında bişey çıkmadığı bile oluyor.
Lağman yapıyorlar canım ben normal doğum yaptım bana Lağman yaptılar o eskiden di şimdi öğle bi durum olmuyor artıkEbem bugün normal doğum sırasında ıkınma sebebiyle af buyrun tuvaletini kaçıranların çoğunluk olduğunu söyledi biraz samimiyet kurduk üzülme utanma rahat ol o an geldiğinde ben tiksinmiyorum görmüyorum bile dedi çok utanırım ben
Evde mi neden ki ay dayanabilir misin sancı nasıl peki korkmalı mıyım :/Bende sancımı evde çekmeyi düşünüyorum bu defa alcam kendime nasipse
Böyle saatler sürüyor yani doğum öyle mi ilk doğumum olacak herşeyden utanıyorum :/Lağman yapıyorlar canım ben normal doğum yaptım bana Lağman yaptılar o eskiden di şimdi öğle bi durum olmuyor artık
Ciddi misin ilaç vermediler mi sana nasıl hissettin ben ondan çok utanıyorum :/Başıma geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?