- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi girlpowerrr
-
Canım ben Konya'dan İzmir'e 6 saat lavabomu tuttum.Avmdede pek zor olmuyorCanım tuvalete çıplak giriyorsun ya kendi bedenini daha çok kirletiyorsun aslında,o çıplak tenin heryere temas ediyor.Biliyorum okb mantık kabul etmiyor ama sen biraz mantıklı düşünmeye çalış.Bu ev sizin,eminim ki sürekli temizleniyordur zaten,soyunarak girmene ne gerek var? Hem dışarıya çıktığın zaman ne yapıyorsun? Mesela bir avm ye gittiğin zaman ya da bir cafe de? Oradada soyunacak halin yok herhalde.
Annemihiçbir şekilde bana dokunmasını eşyalarıma dokunmasını istemiyorum.Pis gibi geliyor annem oysa çok temiz bir kadındır ama bana pis geliyor.Sorunumun büyük bir parçası annemle alakalı 5 yıldır var ilaç kullandım 3 doktor değiştrdm ama işte.Hipnozla kurban bayramnda annemn et doğraşna kadar gttk.peki sen sadece tuvalete girme konusunda mı bu kadar titizsin başka konularda da var mı birde ne zaman başladı sende bu titizlik bunu tetikleyen bir şey oldu mu ayrıca pis bir yere giriyor olsan ne olacak korkun var mikrop bulaşıp hasta lanacağınımı düşünüyorsun öyleyse şöyle düşün hastalanırsan doktor var ilaç var hem zaten bu durumun için de ilaç kullanıyorsun yani yine aynı kapıya çıkıyor
Konyadan İzmire 6 saat tuttumDıșarda WC ihtiyacını nasıl gideriyorsun çok merak ettim
Canım çok sağlıksızKonyadan İzmire 6 saat tuttum
Teşekkür ederim tatlım.benimde yek dileğim buOkb ne kadar ciddi bi hastalıkmış. Bu kadarını bekkemezdim. İnşallah kısa zamanda düzelirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?