Kızlar çok utanıyorum.ne yapacagım?

biraz da asıl sorununu anlat; belki terapi gibi olur

üstünün kirleneceğini mi düşünüyorsun; büyük tuvalet mi küçük tuvalet mi ne zaman soyunuyorsun

üstündekilerle git; kirlensinler madem sepete at; temiz giy;

Sonra da o kirli olduğunu düşündüğün kıyafetleri eline alıp incele onları makineye at. belki tuvalet faaliyeti bittiği için takıntına da çözüm bulabilirsin böylelikle

Şok içindeyim yaa ne büyük eziyet giy çıkar giy çıkar.
Dışardayken ne yapıyorsun peki?

Kesinlikle tedavi olmalısın..

baban o senin merak etme utanma lütfen sakın :) ayrıca tedavi ol o baban yerine başkasıda olabilirdi

Zaten evdeki başkaları tuvalete girip çıkarken oradaki mikropları eve dağıtıyor, üstüne bir şekilde geliyor. Bu mantıkla düşünerek takintini yenmeye calisabilirsin.

Konu sahibi cevap vermiyor sanırım.

Ben anlamadım tuvalet hadi gece el ayak çekilince soyunup dökünüp gireyim denilecek bişey değil ki. Günde kaç defa ihtiyaç duyuluyor. Hepsinde nasıl soyunarak giriyorsun? Hadi gece yattılar diye düşündün, gün içinde nasıl oluyor?

Ayrıca niçin tedavi görmüyorsun ya da görüyor musun?

çok kötü bir okb şekli.
ilaca rağmen hala bu şekilde misiniz?
yeterli gelmiyor demek ki.
babanız o sizin görmüşse görmüştür ömür boyu kaçacak değilsiniz ya.

Tedavi oluyorum arkadaşlar.çamaşırlarımıda ben yıkıyorum.anneme karşı olan ciddi bi durum tuvalet bana pis bir yer gibi geliyor.5 yılda 3 doktor depiştirdm.gün içindede aynı şekil.her lavaboya girişimde.durum sadece lavabodan değil.üstelik ygsye hazırlanıorum.ben yga mi çalışıcam çamaşır mı yıkayaagım.hergün 3-5 çamaşır yıkuorum.offfff allah herkese şifa versin gerçekten

Canım tuvalete çıplak giriyorsun ya kendi bedenini daha çok kirletiyorsun aslında,o çıplak tenin heryere temas ediyor.Biliyorum okb mantık kabul etmiyor ama sen biraz mantıklı düşünmeye çalış.Bu ev sizin,eminim ki sürekli temizleniyordur zaten,soyunarak girmene ne gerek var? Hem dışarıya çıktığın zaman ne yapıyorsun? Mesela bir avm ye gittiğin zaman ya da bir cafe de? Oradada soyunacak halin yok herhalde.

peki sen sadece tuvalete girme konusunda mı bu kadar titizsin başka konularda da var mı birde ne zaman başladı sende bu titizlik bunu tetikleyen bir şey oldu mu ayrıca pis bir yere giriyor olsan ne olacak korkun var mikrop bulaşıp hasta lanacağınımı düşünüyorsun öyleyse şöyle düşün hastalanırsan doktor var ilaç var hem zaten bu durumun için de ilaç kullanıyorsun yani yine aynı kapıya çıkıyor

Titizlik anlayisiniz biraz garipmis
Bir seycik olmaz
Gorse bile bir anlik bisey hem baba bu

Canım kesinlikle psikolojik destek almalısın.

Her zaman bu şekilde lavoboya gidemezsin..

Babamın beni sutyenle gördüğü çok olmuştur. Utanılacak bir şey yok merak etme.
Bir de ben anlamadım, gerçekten tuvalete sadece sutyenle mi giriyorsun ?

Canim gecmis olsun. Camasirlarini neden sen yikiyorsun? Annenle ilgili durum nedir? Keske sana yardimci olabilsek..

Her lavaboya girdiğinde soyunuyor musun yaz kış? Pardon işyerinde, dışarda gezerken ya da misafirlikte ne yapıyorsun? Bunun titizlikle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bence sen bu durumu uzman yardımı ile düzeltmeye çalış. Pek normal değil.

benim buyukbabam da pacali donuyla girerdi tuvalete cok gormuslugum var buyukbabami pacali donuyla ama bende travma yaratmadi
klozet degil mi sizin tuvaletiniz,alaturka mi?oyuzden mi bu kadar titizleniyorsunuz anlamadim.
disarda tuvalete gitmek zorunda kalinca ne yapiyorsunuz peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…