- Konu Sahibi girlpowerrr
-
Kızlar benim bir rahatsızlığım var. takıntı ve titizlik. İlac kullanıyorum. lavabolar bana hep pis gelmiştir. bende hep butun cmasırlarımı cıkarıp, sudyen hariç oyle gıderim. lavabo çarpraZda zaten. ama en köşedede annemlerin odası var. daha demin yine lavaboya çılıyordum. annemlerin kapısı açıktı baya. koştum. karanlıktı zaten ama şavaboya grdkran snra kafamı bir uzattm ki babam orada namaz kılıyormus ne yapmam lazım. cpk utanıyorum
Nasıl yani wc ye giderken tek sutyenle mi gidiyosun?
Namazda ki insan sizi nasil görsünKızlar benim bir rahatsızlığım var. takıntı ve titizlik. İlac kullanıyorum. lavabolar bana hep pis gelmiştir. bende hep butun cmasırlarımı cıkarıp, sudyen hariç oyle gıderim. lavabo çarpraZda zaten. ama en köşedede annemlerin odası var. daha demin yine lavaboya çılıyordum. annemlerin kapısı açıktı baya. koştum. karanlıktı zaten ama şavaboya grdkran snra kafamı bir uzattm ki babam orada namaz kılıyormus ne yapmam lazım. cpk utanıyorum
Offf çok kotu bir şey soktun kızın aklına...Canim kusura bakma da istemsizce guldum. Yani ciplak ciplak tuvalete mi gidiyorsun ?
Nasil bir titizlik anlayisin var anlamadim. Simdi senin kiyafetin kirlenmesin diye cikariyon ama ya bedenin ? Her lavobadan sonra dusa da gir madem.
Canım madem gördü sende artık tuvalete çıplak gitmekten vazgeç. Baban seni azıcık tanıyorsa çok utanmış olduğunu anlar en azından.Kızlar babam gördü eminim.tam dua ederken çıktım.şuan çok kötüyüm ya.Yüzüne bakamam utanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?