- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
İnşallah imam nikahiyla devam etmeye kalmazsınız.. sizden o enerjiyi alıyorum çünkü..Kızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
Duygular normal ama adam hasta, ittir git şuradan diyemedin mi, ailesi ölünce kalacak evi bile kullandı konforu bozulmasın diye. Engelle şunu her yerden. Geçecek, üzülme artık. Bu adamla ömür geçer miydi? Tahammül edebileceğini düşünsen zaten boşanmaya kalkmazdın. Bu ülkede kadınlar boşanmamak için her şeyi yapıyor. Boşandıysan gerçek sebeplerin vardırKızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
Duygu somrusu yapmişKızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
Maalesef yine ayni hatayi yapiyorlar bir kere oldumu bitti devami hep geliyorBıktık bu erkeklerin bizi manipüle etmesinden, dün benimki de yediği haltlar ortaya çıkınca öyle diyordu
Aynen aynen hepsi aynıMaalesef yine ayni hatayi yapiyorlar bir kere oldumu bitti devami hep geliyor
Nasıl yani imam nikahlı mi evliymiş? Resmi yok mu?İnşallah imam nikahiyla devam etmeye kalmazsınız.. sizden o enerjiyi alıyorum çünkü..
keşke gideceğine bana küfür etseydin vs
Yok galiba dün boşandı resmen ama aklı karışmaya çok müsait...Nasıl yani imam nikahlı mi evliymiş? Resmi yok mu?
Düzelecek adam bu iş buraya gelmeden düzelirdi, yok öyle bir ihtimal, düşünme boşunaBen hassas birisiyim , ağladı biraz .Kızlar bir de nasıl birlikte olayım tekrardan düzen bozuldu ve boşandım.İmkansız yani hani boşanma arifesinde olsam neyse.Yine dönmem tabiki ben de işte düzelir mıydı biraz daha mi üstüne gitseydim .Baskın mı olsaydım diye düşündüm.
Normal bir süre daha yaşayacaksın. Ama eski eş seni evliliğe çekmek için yapıyor. Evet sen çok iyisin ama o iyi değil unutma. İyi olsa boşamazdın. Seni sürekli aşağılarken , değersizleştirirken niye kıymetini bilmemiş acaba? Sen hep böyleydin. O da hep böyle iğrenç biri olarak kalacak unutma. Bir süre böyle düşünüp hissetmen normal. Adam hala sana kendini suçlu hissettirme peşinde. Kanma.Kızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
Ne halt yemis?Bıktık bu erkeklerin bizi manipüle etmesinden, dün benimki de yediği haltlar ortaya çıkınca öyle diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?