Bende kaçarak evlendim ilk yıl barismadik kızım doğdu barışmaya gittik 6 yıl oldu babam hala benle konuşmuyor ailem eskisigibi samimi değil dışlanmış im yani onlsra gidiyorum babam beni görmek istemio ne yüzle geldin diyordu bir türlü affedemedi annem diğer 2. Serece akrabalarla konuşuyorum ama o akrabaların gözünde bir hiçim pislikler

dedikodu mu hep yapıyorlar annem kalp hastası üzüntüden strden hasta ouyordu şükür milletin ağzı kapandı. Herkes dersini aldı ahımı alan çekti sahada beter olurlar ins bende eşimle ilk yıl sıkıntı çektim ailem yüzünden ama destek çıktı bana halen babamla konusmuyorum konusmaki istemiyor ama beni seviyor mu bilmiyorumo böyle yaptıkça çok soğudum babama karşı

hiç babamı arayipsormam oda evdeyken annemi ne ararım nede oraya giderim ben çok çektim şimdi alıştım babamın yokluğuna nisl gidiyor hayat yani eskisi gibi olma ihtimali sıfır

alış sende gerçekleri görmeye yeni başlayacaksın ins benim gibi cekmezsin baba eksikliği şefkati zor çocuklarım ve eşim için güçlü durdum bu zamana kadar bende yoluma bakiyorum