- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
-
ÜNİVERSİTE 2. SINIFTAYIM ve hala doğru dürüst arkadaş çevrem yok .bi yemekhaneye gitmek istesem bi dışarı bi yerlere gitmek istesem kimse yok yanımda gelecek.kızlar şehir dışındyım canım çok sıkılıyor.yalnızlıktan ağlayacağım artık.bana bişeyler önerecek veya arkadaş ortamlarına karışabilmem için taktik verebilecek kimse var mı?nolur sizden başka yardım isteyebilecek kimsem yok
ÜNİVERSİTE 2. SINIFTAYIM ve hala doğru dürüst arkadaş çevrem yok .bi yemekhaneye gitmek istesem bi dışarı bi yerlere gitmek istesem kimse yok yanımda gelecek.kızlar şehir dışındyım canım çok sıkılıyor.yalnızlıktan ağlayacağım artık.bana bişeyler önerecek veya arkadaş ortamlarına karışabilmem için taktik verebilecek kimse var mı?nolur sizden başka yardım isteyebilecek kimsem yok
bende 3. sınıfım ama ilk iki yıl seninle aynı durumdaydım ev arkadslrım ve onların sevgililernden baska arkadsm yoktu onlarda birlikte takılırken yanlız kalıyrdm kantne filan tek basıma gidiyrdum ama ben bunu sevgilimn yanımda olmamsna veryrdm çünkü o yokken hiç bişeyden tat alamam.ama son zamanlrda kendimi aştım sınıftakilerle konusmaya basladm sanırım güven sorunm vardı.Bence kendini rahat bırak yani öylesine git yanlarınA filan otur onlarla konusÜNİVERSİTE 2. SINIFTAYIM ve hala doğru dürüst arkadaş çevrem yok .bi yemekhaneye gitmek istesem bi dışarı bi yerlere gitmek istesem kimse yok yanımda gelecek.kızlar şehir dışındyım canım çok sıkılıyor.yalnızlıktan ağlayacağım artık.bana bişeyler önerecek veya arkadaş ortamlarına karışabilmem için taktik verebilecek kimse var mı?nolur sizden başka yardım isteyebilecek kimsem yok
küçük şehirlerde misiniz
ben samsundayım ve benim içinn burası gayet büyük muhteşem bir şehir burayı seviyorum :)
Ben de şehir dışında okuyorum 2. sınıfa geçtim.
Ben yeni tanıştığım insanlara karşı çok soğuğumdur.
Sınıftan iki tane samimi arkadaşım oldu onlar yetiyor sağ olsunlar yurttakilerle de çok iyi anlaştım en çok onları özledim ne yalan söyliyim haftaya gidiyorum ve çok özlemişim İstanbul'u
Bir de benim liseden bir arkadaşım var aynı şehirdeyiz aynı okulda olamasak ta , fırsat buldukça onunla görüşüyoruz geziyoruz senin de aynı şehirde önceden tanıştığın bir arkadaşın yok sanırım olsa bu büyük bir artı olurdu.
Kesinlikle kendini geriye çekme sınıftakilerle muhabbet kurmaya çalış hocalar, dersler hakkında fikir sor ordan sohbet açılır rahat davran konu konuyu açar kasma kendini kastıkça çıkmaza girer insan ilişkileri. Bir de ne olursa olsun yine de her şeyi anlatma. kendin hakkında yüzeysel konuş derim ben
herşeyden kastın nedir kendim hakkında olan şeyler mi?ben de bi de reddedilme korkusu var karşımdaki ben bişey söylediğimde soğuk davranırsa kimseyle konuşmak istemiyorum.dha önce konuştuğum insan selam vermeden geçiyorsa o d a moralimi çok çok bozuyor.resmen kafa eğip geçiyor.sanki daha önce hiç konuşmamışız. ya napçam ben bu insanlarla...
Ben de şehir dışında okuyorum 2. sınıfa geçtim.
Ben yeni tanıştığım insanlara karşı çok soğuğumdur.
Sınıftan iki tane samimi arkadaşım oldu onlar yetiyor sağ olsunlar yurttakilerle de çok iyi anlaştım en çok onları özledim ne yalan söyliyim haftaya gidiyorum ve çok özlemişim İstanbul'u
Bir de benim liseden bir arkadaşım var aynı şehirdeyiz aynı okulda olamasak ta , fırsat buldukça onunla görüşüyoruz geziyoruz senin de aynı şehirde önceden tanıştığın bir arkadaşın yok sanırım olsa bu büyük bir artı olurdu.
Kesinlikle kendini geriye çekme sınıftakilerle muhabbet kurmaya çalış hocalar, dersler hakkında fikir sor ordan sohbet açılır rahat davran konu konuyu açar kasma kendini kastıkça çıkmaza girer insan ilişkileri. Bir de ne olursa olsun yine de her şeyi anlatma. kendin hakkında yüzeysel konuş derim ben
emberassed anladığım kadarıyla benim gibi çekingen birisin.bu yıl 3.sınıfa geçiyorum. ben bu sıkıntını üniversiteye başlarken yaşar mıyım acaba diyerek gittim. ama yurttan sınıf arkadaşımı bulmam büyük artı oldu bana. ilk gün onunla gittik, ilk yılın stresini ve alışma sürecini onunla atlattık. çok girişken bir kızdı ve bu huyu beni de değiştirdi. şimdi onunla eskisi gibi iyi değiliz araya küslük girdi ama sağolsun çok değiştirdi beni. insanlara karşı hala mesafeliyim ama herhangi birinin yanına gidip rahatça sohbet edebiliyorum artık. tıp fakültesinde okuyorum demişsin. kız kardeşim bu yıl eczacılık kazandı ve 'çok ders çalışmalı' anlayışından dolayı paraya kıyılıp 2 kişilik odaya kaydettirildi. sen de böyle bir durumdaysan bence bunun da etkisi var. bizim yurdun odaları 4 kişilik ve çok sıcak bir ortam var. yurtta kalmak çok şey katıyor insana. birçok arkadaş edinme şansın oluyor. aslında hepsinden öte herşey sana bağlı
daha önünde 5 koca yıl var.girişken ol ve arkadaş edinmeye bak.
okul hayatında başarılar dilerim.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?