Kizlar cook kotuyum yine ayni sey basima geldi

Anneolmakmucize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
678
232
33
Kızlar size durumumu Kısaca özetleyeyim benim ilk bebeğim erkekti Ama düşük oldu 9 haftalık daha sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu Allah'a şükür doğdu sonra tekrar hamile kaldım yine erkekti yine düşük oldu Tekrar hamile kaldım bu da kızdı ve doğdu 5.hamileliğimde 8 haftalık yine Düşük yaptım ve düşügum yine erkekti doktorun söylemesi Vücudumun erkek bebeği istememesiymis başına böyle bir şey gelen var mı Ne olursunuz bana yardımcı olun Bu konuyla ilgili en ufak bilgisi olan benimle paylaşabilir mi

Konuyla ilgili bilgim yok ama 8-9 haftalık bebeğin cinsiyeti nası belli oluyo ki çok erken değil mi?

Kızlar size durumumu Kısaca özetleyeyim benim ilk bebeğim erkekti Ama düşük oldu 9 haftalık daha sonra tekrar hamile kaldım kızım oldu Allah'a şükür doğdu sonra tekrar hamile kaldım yine erkekti yine düşük oldu Tekrar hamile kaldım bu da kızdı ve doğdu 5.hamileliğimde 8 haftalık yine Düşük yaptım ve düşügum yine erkekti doktorun söylemesi Vücudumun erkek bebeği istememesiymis başına böyle bir şey gelen var mı Ne olursunuz bana yardımcı olun Bu konuyla ilgili en ufak bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
8 9 haftalık bebeğin cinsiyeti belli oluyormu ilk defa duydum ama saçma vücudun erkek bebeği kabul etmemesi siz düşüklerin nedenini araştırın bence

2 tane evladınız var allah size bağışlasın önemli olan sağlıklı olması

Anne karninda evet ama dusuk incelendiginde erkek bebek oldugu anlasiliyormus canim 3 de erkek ve 3 de dustu :KK43:
Allah Allah ilk kez duyuyorum. Ben de 8 haftada kürtaj olmuştum laboratuara gitti ama cinsiyeti falan hiç konuşulmadı. Tüm düşükleriniz incelendi ve sadece cinsiyeti erkek olduğu için mi düşüyo dediler?

Olmayiversini anlarimda olanin dusmesi o kadar canimin yanmasi cocuk istemem bunlarida hesaba katin yargilayin diye yazmadim bilginiz yoksa bos bos yorumda yapmayin lutfen
Boş yorum yapmadim. Dr zaten soylemis size neden düştüğünü. Ya hamile kalmayacaksınız yada kalınca kiz olsun diye dua edeceksiniz

Hayir 3. Dusugumde erkek bebek olunca dr.dikkatimi ceken 3nunde erkek olmasi dedi suan hala arastirma asamasinda bendende bazi testler istediler pazartesi vericem o yuxden sordum basina gelen varmi diye
Anladım canım tabiki yaşadığın herşeyden önce zor bir durum allah sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏

Back
X