Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....
slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....
Adete 2 hafta varsa şu ara muhtemelen yumurtanın çatlama zamanı bebiş düşünüyorsanız bu günleri iyi değerlendirin.Göğüs ağrısı yumurtalama döneminde olduğunuz için olabilir.İnşallah Allah gönlünüze göre versin.
fark edilir bi biçimde yok bunlar ama adetimin gelmesine daha cok var ve göğüslerim coktan beri acıyo sebebini anlayamadım nette arastırdım hamile olabilirsiniz diyo korktum cunku daha hazır değilim ya...
fark edilir bi biçimde yok bunlar ama adetimin gelmesine daha cok var ve göğüslerim coktan beri acıyo sebebini anlayamadım nette arastırdım hamile olabilirsiniz diyo korktum cunku daha hazır değilim ya...