• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar d vitamini eksikliği

zeyey99

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
D vitamini eksikliği nelirtileri nelerdir pek anlamıyorum varmı ama sırtımda ağrılar oluyor iki sene önce baktırdım 10 du

Bence tekrar kan verin. Halsizlik falan yapar kemik ağrısı olur. Önemli d vitamini..kan testine göre Dr ilaç verir.

Keşke baksalar o kadar zorlastirmislarki dahiliye sadece bakıyor aile hekimi fln bakmıyor dahileye randevu geç geliyor buradaki yakın yerde

Keşke baksalar o kadar zorlastirmislarki dahiliye sadece bakıyor aile hekimi fln bakmıyor dahileye randevu geç geliyor buradaki yakın yerde
Tamam şimdiden alın randevuyu günü gelince gidersiniz. 2 yıldır hiç mi denk gelmedi

Çocuğum var uzak hasteeler aile hekimiligine gitm polikinligin ona bakmadin kan aldı ama onlar bakmıyor işte özelde aldırdım hep

İki senedir takviye kullanmiyorsam iyce dusermis sanırım bir ara vericem kan ferttin yükseltmeye de çalışıyorum ikiside baktircam d vitamini kullanıyorum

Back
X