aslında bende boyle dusunuyordum. ama ramazandan once bırkac pazardır baktım her yerde ceyız kamyonu davul zurna eglence olsun dıye dedım ama sanırım sadece gelın cıkarken yapılması daha mantıklı olacak:)herkesin kendi görüşü tabii ama
bana göre çeyiz giderken davul zurna çaldırmak falan görgüsüzlük gibi geliyor
yani ''hımmmm bakın biz neler aldık cama kapıya koşun'' der gibi
bence çok saçma ve gereksiz bişey
gelin baba evinden çıkarken tmm da çeyiz için komik bi görüntü bana göre
yok aslında tamamen hosluk eglence olsun amacıyla dusunmustum yoksa ceyızler gıderken ılla olsun demıyorum:)çeyizini davul zurnayla uğurlamak biraz anlamsız bana göre
ama çok içinden geliyosa da yap???
gelın cıkarken daha onemlı tabıkı ve sızın yorumlarınızla anında kararımı verdımeğer çok isteyip içimde kalmasın diyosan hangisi senin için daha önemli ise onda çaldır
ikisi biraz maliyetli olur
onu harcıycan parayı başka eksiğine verirsin
cıddımısınız cok sasırdım ılk duydugunuza. tum samımıyetımle soyluyorum. bende burda hep yapanlarda gormustum.Ceyiz cikarken davul zurna calindigini sende duydum. Ama sen istiyorsan neden olmasin? Gelin sensin senin ne istedigin onemli.
ya cok cıddı soyluyorum bende baskalarında gorunce ozendım sanırım.Korna çalarlar da davul duymadım.
Çeyiz çıkarken çalınması biraz saçma gibi.
Biz aslen Sivas'lıyız ve düşkünüzdür davul-zurnaya,sadece evden çıkarken ve düğünümde çalındı o kadar..
aslında bende boyle dusunuyordum. ama ramazandan once bırkac pazardır baktım her yerde ceyız kamyonu davul zurna eglence olsun dıye dedım ama sanırım sadece gelın cıkarken yapılması daha mantıklı olacak:)
yok aslında tamamen hosluk eglence olsun amacıyla dusunmustum yoksa ceyızler gıderken ılla olsun demıyorum:)
fıkır almak ıstedım tesekkurler:)
gelın cıkarken daha onemlı tabıkı ve sızın yorumlarınızla anında kararımı verdım
kesınlıkle ben cıkarken caldıracagım o kadar ceyız cıkarken gerek yok:)
cıddımısınız cok sasırdım ılk duydugunuza. tum samımıyetımle soyluyorum. bende burda hep yapanlarda gormustum.
karar verdım sadece ben cıkarken calsın yeterlı cok sagolun gercekten:)
Evet ızlemesı tam seyırlık. kesınlıkle ceyız gıderken korna ıyıdır davul zurna beklesın:))yani benim yaşadığım yerde de hep davul zurnayla gider çeyizler ama ben her seferinde güler geçerim
bi de çeyiz gittikten sonraki kadınların camdan cama yada bizzat fısır fısır konuşmaları da tam seyirlik oluyor
trakya da falan mı yaşıyorsun merak ettim
çünkü burda çok olur öyle şeyler
Ben davul-zurna olayını her şekilde gereksiz buluyorum
O kargaşa içinde daha fazla kafası yoruluyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?