kızlar dayanamadım ve idrar testi yaptım

ve ogün kan testi yaptırdım
1621çıkmıştı
dr ikiz olabilir demişti

yani o kadar yüksek değere rağmen yinede çizgim çok belirsizdi

demek istediğim demekki pespembe zaten olmuyor

ya vallahi duygularım karmakarışık ne düşüneceğimi şaşırdım allahın izniyle yarın sizlere güzel haber veririm

TEBRIKKKLERRRRR.......... :lepi: O ikinci cizgi kolay kolay gozukmez bende bilirim :)) Ciktiysa mutlaka vardir birsey(ler) Hehehe,bende saklamistim benimkini, hayatimda ilk defa pozitifi gorunce:)) kan testini ne zaman yaptircaksin ?

bende yarın tekrar ıdrar yapıcam bakalım koyulascakmı:))

bende yarın tekrar yapmayı düşündüm eşimdende test istedim ama yeter kafayı yiyeceksin sonunda dedi yarın kan testi yapacam tabi yarın gelirse çünkü saatler benim için durmuş durumda

TEBRIKKKLERRRRR.......... :lepi: O ikinci cizgi kolay kolay gozukmez bende bilirim :)) Ciktiysa mutlaka vardir birsey(ler) Hehehe,bende saklamistim benimkini, hayatimda ilk defa pozitifi gorunce:)) kan testini ne zaman yaptircaksin ?

inşallah yarın sabah erkende kalkıp hastaneye gidicem

canım tebrikler hayırlı olsunnnn
ikinci bebişimde bende aynı senin gibi ikinci çizgiyi çok hafif ve silik olarak görmüştümmm
dr de bana silik yada koyu renk farketmez ikinci çizginin var olması yeter demiştiii
tekrardan tebrik ederimmmm

inşallah iyi bir değer çıkar ve sonuna kadar devam eder senin nasıl gidiyor eşinin tepkisi nasıl oldu

IHSALLAH CANIM EŞİME SUPRIZ YAPTIM AGLADI ÇOK SEVINDI GOBUSUMU OPUYOR SUREKLI IKIZLERIM DIYE SEVIYOR ALLAHIM IHSALLAH BU SEVINCIMIZI 9 AY BOYUNCA NASIP EDER SAGLIKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA
CANIM SENINE BUYUK BI IHTIMALLE IKIZ DUN DOKTOR BANA DEDIKI ALLAHTAN 2 EMBRIYO KOYMUSUZ SONRA NAPARDIK DEDİzemuszemus

saol canım yazdıklarınız beni gitgide mutlu ediyor stresten çok içimi heyacan kaplıyor opuyorumnanaktan

canım tebrikler bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım hemde 2 defa ikisindede ikinci çizgi silik çıkmıştı.ümitlenmek istemedim ama şimdi hamileyim,allahım bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…