ve ogün kan testi yaptırdım
1621çıkmıştı
dr ikiz olabilir demişti
yani o kadar yüksek değere rağmen yinede çizgim çok belirsizdi
demek istediğim demekki pespembe zaten olmuyor
evet arkadaşlar dayanamadım ne yapayayım sabaha kadar rüyamda idrar testleri gördüm sabah 5buçukta uyandım ve test yaptım sonuç ikinci çizgi açık pembe eşime gösterdim oda gördü hani dedim ben rüyamı görüyorum onada onaylattım herhalde ilaçların etkisinden değildir değilmi bugün 8.günüm yarın test yapacağım hem çok şaşkınım hemde korkuyorum yanlış test olur diye,anlayacağınız şaşırmış durumdayım ha bu arada testtide sakladım hatıra diye çünkü ilk defa ikinci çizgi görüyorum
bende yarın tekrar ıdrar yapıcam bakalım koyulascakmı:))
TEBRIKKKLERRRRR.......... :lepi: O ikinci cizgi kolay kolay gozukmez bende bilirim :)) Ciktiysa mutlaka vardir birsey(ler) Hehehe,bende saklamistim benimkini, hayatimda ilk defa pozitifi gorunce:)) kan testini ne zaman yaptircaksin ?
Canım stres yapmamaya calıs eger bırsey olmasa o cıft cızgı cıkmazdı bıtanemmm
evet arkadaşlar dayanamadım ne yapayayım sabaha kadar rüyamda idrar testleri gördüm sabah 5buçukta uyandım ve test yaptım sonuç ikinci çizgi açık pembe eşime gösterdim oda gördü hani dedim ben rüyamı görüyorum onada onaylattım herhalde ilaçların etkisinden değildir değilmi bugün 8.günüm yarın test yapacağım hem çok şaşkınım hemde korkuyorum yanlış test olur diye,anlayacağınız şaşırmış durumdayım ha bu arada testtide sakladım hatıra diye çünkü ilk defa ikinci çizgi görüyorum
inşallah iyi bir değer çıkar ve sonuna kadar devam eder senin nasıl gidiyor eşinin tepkisi nasıl oldu
canım tebrikler hayırlı olsunnnn
ikinci bebişimde bende aynı senin gibi ikinci çizgiyi çok hafif ve silik olarak görmüştümmm
dr de bana silik yada koyu renk farketmez ikinci çizginin var olması yeter demiştiii
tekrardan tebrik ederimmmm
IHSALLAH CANIM EŞİME SUPRIZ YAPTIM AGLADI ÇOK SEVINDI GOBUSUMU OPUYOR SUREKLI IKIZLERIM DIYE SEVIYOR ALLAHIM IHSALLAH BU SEVINCIMIZI 9 AY BOYUNCA NASIP EDER SAGLIKLA ALIRIZ KUCAGIMIZA
CANIM SENINE BUYUK BI IHTIMALLE IKIZ DUN DOKTOR BANA DEDIKI ALLAHTAN 2 EMBRIYO KOYMUSUZ SONRA NAPARDIK DEDİzemuszemus[/Q
canım inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh 9 ay güzel bir şekilde geçer ve sonunda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur bu duam herkes için geçerli :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?