• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dediğiniz çıktı

Gecen nasil evlendiniz adli konunada yazmistim sen evlenmek bu kadar kolay mi diyince :) 3 senelik flortumu anlattim bende..
Evlenmeden once 3 sene flortum oldu ama bizim daha yaşlarimiz ufakti okul vardi,aile problemi filan oldu zaten ama bambaska bir sebepten bitti.
Ayrilmayi o istedi ilk kez aramizda ayrilik muhabbeti olmuştu.
Ve ben 3 seneyi sildim.
Cok degil 1 ay sonra dondu kuyrugu sıkıştırıp gerek telefon gerek arkadaslarimla bana ulasmak icin kendini paraladi ama BITTI.
Ve inan hiç pişman degilim boyle karmasik icine ayrilik bilmem ne bulasmis iliskileri zorlayarak ele gecen tek şey "zaman kaybıdır"
Buyuzden son konusmaymis ,son gorusmeymis gibi uzatma meseleleri bana göre sacma ver yolu gitsin sende bir süre kendini dinle ve hayatinin yoluna girmesini sağla.
Son konuşmadan ziyade, eskisi gibi hissetmiyorum diyen biriyle devam edemeyeceğim konuşması olacak. Onun kararım hakkında haberi yok henüz

Kötü bişey söyleyecek karakterim pek yok zaten, yapamam öyle de, bu yüzden aslında biraz da akıl istedim, ona düzgünce söyleyebilecegim ama kendine getirtecek onu bi kendi içinde silkecek cümleler kurmak istiyorum

İlişkiniz hakkında bır fıkrım yok yazmamşşınız. Dılerım mutlu olursunuz .. Gıtmek isteyenede dur demeyın .. Sz ypranrsnz

Onca şey yaşansın ve adam ayrılalım desin demek ki sevmemiş uzatmanın anlamı yok, artık kendine yeni sayfa açman gerek , seni istemeyen erkekten uzak durmak gerek

Gözümü açtın teşekürler senden daha iyi birisini hak ettiğimi gösterdin bana hadi yolun açık olsun.Bu kalbim sana kapandı artık haberin olsun şiir gibi oldu o_Oama ... dipnot ....lütfen seni üzmesine izin verme.. ..

Birde şu varki erkekler yeni birini bulmadıkça eskiye yol vermezler canım bazen o yeni istediği gbi çıkmazsa yedekte olmanız işlerine gelir birşey olmamış gibi yok hata yaptım seni seviyorumlar vs bir sürü saçmalıklar ile tekrar size dönmek istemeler takii yeni bir başka sevgili bulana kadar...

Kızlar konuştuk, ben net sonuca varmadan o kadar ciddi konuştumki, ben öyle demek istemedim genel hayatım için söylüyorum diye bi çevirdi kaldım öyle

Kızlar konuştuk, ben net sonuca varmadan o kadar ciddi konuştumki, ben öyle demek istemedim genel hayatım için söylüyorum diye bi çevirdi kaldım öyle
Kaçan kovalanırmış kıymetlendiniz birden neymiş tripmi yapmış yok konuşalım böyle olmazlar :KK42::KK20:

Nikahınız yoktu galiba bundan sonra nikah yoksa bende yokum diye söyleyin. Ne kadar ciddi olduğunu göstermiş olur size

Bence ayrılmalısınız siz.. Bakın her an ondan gelecek haberi bekliyorsunuz zaten zemini çürük bir ilişki yıpratmayın kendinizi..
. Ünide ev arkadaşım sizin durumunuzda idi aptal herif canım arkadaşımın 10 senesini yedi! Bugün yarın bayramdan sonra yılbaşından sonra kardeşim nişanlansın hele düğünlerini yapayım dur boşanıyolar senelerce oyaladı arkadaşımı!!! Arkadaşım hamile kaldı aldırmak zorunda kaldı ve şu anda arkadaşım 37 yaşında ve o dangalağın yüzünden hala bir yuva kurmuş değil! Ve hala görüşüyorlar!

Siz bu adama iyi bri mi dedniz :(
Ben bahsedilen şahsın hiç iyi olduğuna inanmıyorum sizi hamilelik zamanlarınızda ne zorluklara düşürmüş hiç sevmeyen adam yaşatmaz bunu kendi çocuğunun hatrına yaşatmaz
Bilmiyorum iyiki kurtulmuşsun
Yazık olan aldırdığınız küçük masuma olmuş kıyamadım..
Bu insana iyi insan demeyin ben daha neler derdim de size saygımddan demiyorum ona bişey...

Bence ayrılmalısınız siz.. Bakın her an ondan gelecek haberi bekliyorsunuz zaten zemini çürük bir ilişki yıpratmayın kendinizi..
. Ünide ev arkadaşım sizin durumunuzda idi aptal herif canım arkadaşımın 10 senesini yedi! Bugün yarın bayramdan sonra yılbaşından sonra kardeşim nişanlansın hele düğünlerini yapayım dur boşanıyolar senelerce oyaladı arkadaşımı!!! Arkadaşım hamile kaldı aldırmak zorunda kaldı ve şu anda arkadaşım 37 yaşında ve o dangalağın yüzünden hala bir yuva kurmuş değil! Ve hala görüşüyorlar!
Yazık gerçekten bu zamana kadar gelmesine arkasaşınız izin vermiş vah geçen yıllara heba olmuş ve halada ders çıkartmamış :KK43::KK43:

genel hayatindaki sIkintilardan bahsedecekse bi zahmet psikologa gitsin..bu surecte benim ne kadar yiprandigimi bilmiyor musun diyin bidaha sizi hayatinin olanca yukuyle bunaltmaya calisirsa..
acik ve net soyleyin evlilik yoksa ugurlar olsun diye..2 tane bebek kaybetmissiniz bu adamdann,artik kiz arkadas olarak kalmaniz imkansiz..ya hep ya hic olmali artik..ya basar nikahi ya da siz basarsiniz tekmeyi bu kadar..

Çok üzüldüm... O kadar acı şeyler yaşamışsınız ki :( 2 defa çocuğunuzdan olmuşsunuz nasıl bir psikolojiye girmişsinizdir kim bilir. Ancak bu adam bunu bile anlamamış... Bence çok şans vermişsiniz. Seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum benim içinde en hayırlısı bu ayrılık olacak. Ben cesaret edemiyordum ii oldu yolun açık olsun de bitsin gitsin. Sizde kendinize yeni bir sayfa açın... Tertemiz mutluluklarla dolu bir sayfa...

YOOOK artık diyorum...ıkı tane can gitmiş ya birde nikah yok ortada töbe töbee ...sen hata üstüne hata yapmışsın kusura bkma ama gerçekten çok safsın adam seni resmen kullanmış canım ya birde ayrılacakmış ve sen ona son konuşma hazırlığpındasın bence kurtulduğuna sevin...en kötüsüde sen inşallah olurda başka biriyle evlenirsen çocuğunun olmama durumu bile var çünkü iki çocukta x olmuş gerçekten bunları seni üzmek yada rencide etmek için söylemşyorum ama resmen kullanılmışsın ve adamin işi bitmiş seninle son konuşma yapacaksanda hakkını helal etmediğini ve mutlu olamayacağını söyle senin ahın illaki çıkacak...

Allah yardımcın olsun..hayata nasıl tutunacaksın bilmiyorum..benim de başımdan buna benzer şeyler geçti.halen daha toparlanamıyorum...

YOOOK artık diyorum...ıkı tane can gitmiş ya birde nikah yok ortada töbe töbee ...sen hata üstüne hata yapmışsın kusura bkma ama gerçekten çok safsın adam seni resmen kullanmış canım ya birde ayrılacakmış ve sen ona son konuşma hazırlığpındasın bence kurtulduğuna sevin...en kötüsüde sen inşallah olurda başka biriyle evlenirsen çocuğunun olmama durumu bile var çünkü iki çocukta x olmuş gerçekten bunları seni üzmek yada rencide etmek için söylemşyorum ama resmen kullanılmışsın ve adamin işi bitmiş seninle son konuşma yapacaksanda hakkını helal etmediğini ve mutlu olamayacağını söyle senin ahın illaki çıkacak...
Eğer profilde ki foto seninse çok güzelsin..maşallah.insan aşık olunca sevildiğini sanıyor ama sonuda sadece kullanıldığını anlıyorsun..en acısı da bu oluyor zaten hayatta

Benzer hikâyeyi 21 yasında yaşadım ilk erkek arkadaşımdı.
O unide son sınıfta okuyordu tanıştığımız da ben daha uniye hazırlanıyordum (yaş 19)Ablamin sınıf arkadaşıydı.
Onun okulu bitti ben farklı bir şehire üniversiteye gittim. Hemen kopmadik ailesiyle vs tanıştım sonrasında bensiz 1 dk durmayan adam 2 ay boyunca aramadi bende de nasıl bir gurur varsa ben arar myim:KK51:
Neyse 2.yıl dönümümüzdü aradım ama son konuşmamız olacak biliyorm.
Bu gerizekali 2 sene sonunda ayrı dünyaların insanı olduğumuzu anlamış:KK57:
Peki dedim kapattm telefonu ama dünya durdu yook.
2 ay sonra deli gbi beni aramaya başladı ama dönüp barışamam tanıyorum kendimi olmaz diorum.
3 sene boyunca bu böyle devam etti taki ben baskasiyla evlenene kadar aradı.
Hooş evliliğimde onun yüzünden bitti denebilir:KK57:

Iyi geceler, ben daha önce bir buçuk yıllık ilişkimden, yaşadıklarımizdan ve neden hala bunca şeye rağmen evlenmek istemediğinden bahsedip akıl almıştım sizden. Genel yorumlar ayrılmam gerektiği, ve ben onu bırakmazsam bi gün onun beni bırakacağı yönündeydi. Ben de yılbaşına kadar bekleme kararı almıştım. Ama adam bu gece bi sorun sıkıntı yokken ben artık eskisi gibi hissetmiyorum, sen de hissetmiyorsun dedi ( beni de karıştırıp içini rahatlatacak ya ). Yani ben bu işin olmayacağına inandım. Gönlüm kabul etmese de gerçek buymus. Birazdan arayacak konuşacağız. Bana son sözlerimde de yardımcı olur musunuz, güçlü ve Pervasiz görünmek istiyorum, biri destek olmazsa yapamayacak gibi tükenmiş hissediyorum..

Kendine ne kadar zarar verdiğinin hala farkında değilsin! 2 kez bebeğini kaybetmişsin adam o kadar acıya rağmen yanında olmamış seni sahiplenmemiş elini tutmamış ama sen hala son konuşma ilk konuşma bilmem ne! İçinde bulunduğun durum sana şuan normal gelebilir adamın konuşmasıydı bakışıydı bilmem neyi etkileyebilir ama o kadar yanlışlar içindesinki! Hata üstüne hata yapmışsın onun yüzünden ve hala yapmaya da devam ediyosun! Bu duruma müdahale edecek olan sensin ya kendine çeki düzen verir başka bir şehre gider orada çalışır yaşarsın ya da uzatmalı sevgilinle devam edersin. O adamı senle evleneceği de yok apaçık ortada ilk bebekte direk alır seni evlenicez derdi. Kör olmayın bu kadar lütfen zaman verdim gün saydım ne zamanı yaa onla geçirdiğin dakikalar boşa

Back
X