- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Bu durum normal değil annesi büyü yapmış olabilir mi acaba benim dayıma da bir kadın büyü yapmıştı yuvasını yıkmıştı deliler gibi sevdiği onsuz yaşayamam dediği eşini bırakmıştı kadın domuz yağları mı dersin sabuna iğneler batırmalar mı dersin işyerine çekmecelere bi yerlere evinin kapısının önüne paspasa bişeler sürmeler muskalar falan hep yengem bulmuş onları hocaya falan gitmişlerdi ama boşandı yengemden gitti o kadınla yaşadı anneside ayırmak için yaptırır mı acaba ya bu kadar çılgınca seviyormuş kocan seni nasıl değişir bir insan :S
Yazıklar olsun vallahi toprakta yatacak yerleri yok büyü yapanların yuva yıkanların Allah'a karşı gelmek cayır cayır yanacaklar.Hakkında hayırlısı sen kurtulmuşsun vallahi şükret bak! Allah iyilerle karşılaştırsın seni inşallah her şey gönlünce olur inançsız Allah korkusu olmayan insanlar hiç birşeyden korkmaz ama bu dünya için yaşıyorlar sadece diğer tarafı düşünmeden bakalım Rabbime ne hesap verecekler Allah seni harbiden rahatsızlardan kurtarmış
sole bı bakayım dedım de sasırdm bu buyu cesıdını yaparlarsa kısı yasadıgı yerı terkedermıi , esımde çekip gitti ama bılmıyorum ya, neyse kafa bulandırmaya gerek yok, tek bıldıgım bısı var, herkes terkeder gıdero gıtmezdı, karm yoruluosun deyıp camasırları elimden alıp asardı, bız severdık bırbırımız, bole aşk yok derdık, ne dıyım, nasip
ya daha bunlaramı yanıyosun cocugunun dusmesıne sebep olmus senın dusunduklerıne bak bız kadınlar ne kadar safısya bende dahıl gozumuz ne zaman acılacak bılmıyorum.buyuyse buyu sen kendını dusun bosver onları hakkında hayırlısı olmus allahına sukret bence
ben inançlıyımdır çok Allah herşeyin hayırlısını versin derler ya demek ki bu kişi hayırlı değilmiş ve tabiki seveceksin tabiki iyi bir insan çıkacak karşına hatta diyeceksin Allah'ım hem ailesi melek gibi insanlar hem kendisi çok mutlu olacaksın değer göreceksin değer vereceksin bak görürsün bu lafımı hatırlatacam sana Allah sana tüm bu sıkıntılarını unutturacak bir eşruh yollayacak çok eminim kötü olayların peşi iyi olaylardır karanlıklar aydınlığa varır sonunda bunu yaşayıp göreceksin oh bee kurtulmuşum ben kötülerden diyeceksin Allaha çok şükredeceksin ve minnet duyacaksın
sole bı bakayım dedım de sasırdm bu buyu cesıdını yaparlarsa kısı yasadıgı yerı terkedermıi , esımde çekip gitti ama bılmıyorum ya, neyse kafa bulandırmaya gerek yok, tek bıldıgım bısı var, herkes terkeder gıdero gıtmezdı, karm yoruluosun deyıp camasırları elimden alıp asardı, bız severdık bırbırımız, bole aşk yok derdık, ne dıyım, nasip
COK GUZEK ROL YAPMIS ISTE BENCE BU ADAMIN AFFEDILIR BIR TARAFI YOK
KENDI COCUGUNA BILE P....C DIYORSA ORADA DURUP 2 KERE DAHA DUSUNECEKSIN
ZAMAN KAYBI BOYLELERI. ALLAH KARSINA DAHA IYILERINI CIKARIR HER CILENIN BIR MUKAFATI VARDIR
BUYU MUYU DIYE KENDINI YUMUSAKMA SAKIN
hep aglarlar zaten gozu karaymıs sınırlıymıs bende yedım dayak hamıleyken konumu okursan gorursun.bır ınsan dusmanına yapmaz onu bızde es dıye yanında oluyoz sevıyoz edıyoz acaba bızdemı suc dıyoz.nıye bızde olsun ınsan dusmanına yapmaz bunu ne yaparsan yap keske senın gıbı cocuksuz olsaydımda bosanma olsaydı 2cocuga yanıyorum bosanıcam elınde sonunda bıtcek ama genclıgımızı tuketıyoz ıste aman ne cok derdı var bu kadınların burayı okudukca sankı mutlu kımse yok gıbı gelıyo bana herkez boyleymıs gıbıya ne bıleyım işte, başına bole seyler gelınce kendinde de kabahat buluosun, normal ınsanların basına gelmıo sankı bole seyler, bende de anormallık var dıosun, aslında ben kendimi hatalı gormeye alıştırıldım, hala kurtulamıorum, ne olursa olsun bır es hamileyken eşine vuramazzzz nokta sonra cok ağladı pskolojis bpzulmuş falan da, kardeşim adam destursuz, sınırlıymış, ofkelenınce duramıomus, affetmış, yanı ne bıleyım hem iyi hem kötü nasıl oluolar ben anlamıorum
hep aglarlar zaten gozu karaymıs sınırlıymıs bende yedım dayak hamıleyken konumu okursan gorursun.bır ınsan dusmanına yapmaz onu bızde es dıye yanında oluyoz sevıyoz edıyoz acaba bızdemı suc dıyoz.nıye bızde olsun ınsan dusmanına yapmaz bunu ne yaparsan yap keske senın gıbı cocuksuz olsaydımda bosanma olsaydı 2cocuga yanıyorum bosanıcam elınde sonunda bıtcek ama genclıgımızı tuketıyoz ıste aman ne cok derdı var bu kadınların burayı okudukca sankı mutlu kımse yok gıbı gelıyo bana herkez boyleymıs gıbı
nıye gerek duyuolar abı, evlenmesın ozaman, buyu muyu ınanmam ya, yapsalarda ben ugrasmam, ole anası varsa da benden uzak dursunlar, yanlız kendi çocuğuna p..ç demişsinde onu anlamadım ben??? ya karşıma cıkarırmı bılmem de ben nasıl guvenırım, bu adam bole olduysa dıgerlerı nasıl olur dusunemıorum , kardesım rolde bukadar ustalıkla yapılıosa nasıl ayırtetcez
inşallah gelirim valla :) yeter ki karşına çıkarsın Allah'ım güzel bi insan...
ole deme hatun :)) evlatların sana bakar ılerde, bak benımde annem yanımda suan , onunla uyuyorum, :)) sız ıyıkı varsınız dıo, evlatların ıcın katlanma tamammı, annem ole yaptı 30 sene sonra bız alıp kurtardık annemı, babam yıllarca pişmanlık duyup kapılarda yattı, anneme bız bakıoruz, Allahım onu korusun, evlat anne bagı gıbısı yok, keske benmde evladım olsaydı, belki rabbım nasip eder, ozaman cok mutlu olurum, tabı hakeden bırıyle, benım sansım erken bıtmış olması, gercı suan 30 yasındayım ben evlenmek istediğim yas buydu, derke bunda da başımıza bu geldı, okulu 25 te bıtırdım zaten çalış et, olece gıdıo hayat, boşver bee hayat yalan uzerıne kurulu, hepsi sınav, sabır edlim gecsın hepsi, evlatlarını rabbım bağışlasın, ama nolur cekme bosa, çalışsan daha mutlu olursun ınan, elimden bısı geldıgı muddetce burdaym, cok zorda kalırsan bıze de haber ver
ana kuzusu senınkı annesıne dayanamamıstır. annesı dedıyse sılerım senı dıye ondandır .
tek tesellım evlatlarım zaten onlarda olmasa ne yapardım. ınsallah hayırlı evlat olurlar.gercekten hayat bos zaman hızlı gecıyo bırde bakmıssın ardında koskoca yıllar ne var elınde koskoca sıfır annenın ellerınden operım sızın gıbı evladı oldugu ıcın gercekten gurur duyordur ıyı dıleklerın ıcınde tesekkur ederım allah senı ıyılere es etsın bundan sonra inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?