Kızlar dediklerinizi yaptım ve sonuç çok sinirliyim...

Tanışmak istemişsiniz karşılıklı. Tanıştınız konuştunuz baktınız sonu yok saygısız seviyesiz konuşmalar, size uymuyor silin gitsin. Sinirlenecek kızacak birsey yok ki? Tanimasaniz bu sefer keşke şans verseydim diyeceksiniz. Eğer herkes sizinle bu şekilde konuşuyorsa kriterlerinizi ve kendinizi geliştirin. Çok mu evlilik meraklısı görünüyorsunuz da adamlar hemen o kapıyı kapatıyor mesela?
Örnek : üni de bi kız arkadaş vardı. O kadar stres yapıyordu ki dersler hakkında. Vallahi onunla konuşmak enerjimizi bitiyordu. Ama bu stres ona normal geliyordu,farkinda değildi.
Tanişma dediğimiz daha ikigün oldu çok saçma değilmi ama bukadar tanima olmazki saçma sinir bozucu gelen bu hep bana gelenler böyle .evlilik elbwt istiyorum 32 yaşındayım çok normal düşünmem ama bunu daha ikigün konuştuğum adama evliliğin kıyısından geçecek konuşma yapmadimki rutin güncel muhabbetler tamami

Aslında normal şartlarda böyle asalaklara yol vermek lazım ama bazı erkekler de ilk başlarda evlenmem asla benden birşey bekleme deyip sonrasında bir bakıyorsunuz o kızla evlilik yoluna girmiş.
Gerçi kaç kişiye böyle olur ama sonradan da değişebiliyor durum demek ki. Ya çok karışık mevzular cidden. 🤔

Ben sadece fikir alıyorum şuan ben onla inanın bu konuyla alakali zerre konuşmadim gayet arkadaşca konuşmalardi
O kadar az vakit geçirdikki nerden ne hissetti cidden çözemedim
Yok ona üzülmedim ikigün tanıdığım adam sadece yaptığına sinir oldum keşke hic gerçekten konuşmasaymişm

Adam sebzelerden konusurken bir anda konuyu evlilige getirip ve bir anda benden beklentin olmasin mi dedi ?

Tanişma dediğimiz daha ikigün oldu çok saçma değilmi ama bukadar tanima olmazki saçma sinir bozucu gelen bu hep bana gelenler böyle .evlilik elbwt istiyorum 32 yaşındayım çok normal düşünmem ama bunu daha ikigün konuştuğum adama evliliğin kıyısından geçecek konuşma yapmadimki rutin güncel muhabbetler tamami
Ya bişi sorcam acaba evlenememe durumuna fazla mı odaklandın.
yani evlenmek istiyorum değil de ya evlenmezsem korkusu mu var içinde ?

Şimdi evlenip boşanmış ya baştan evlilik düşünmüyorum demiş hemen sanıyorki her kadın evlilik için konuşacak. Boş biri yani salla. Evlenip ayrıldığınj biliyorum zaten seninle öyle birşey düşünmem imkansızdı der bozardım ben olsam

burada çok sık bu tip konular açıyorsunuz. eleştirmek için söylemiyorum, şuna varacağım. düşüncelerimiz neye odaklıysa çevremize o enerjiyi yayıyoruz. siz konu açmadığınızı düşünmüş olabilirsiniz ama mutlaka bir şekilde bu hissi vermişsiniz adama. ki o da en baştan sınırını çizmiş.
bence bir süre uzaklaşın bu enerjiden. hem size iyi gelir hem de karşınıza biri çıkarsa daha rahat olur verdiğiniz enerji.

Adam sebzelerden konusurken bir anda konuyu evlilige getirip ve bir anda benden beklentin olmasin mi dedi ?

Valla panpa sasirma bence erkeklerin kafa iyice gitti.

Liseden tanidigim bir kiz var, arkadaslari birini tanistirmis eleman normal efendi sakin gorunuyormus, adam gibi meslegi de varmis hem de bayagi iyi bir yerde calisiyormus. Neyse 5 kez gorusmusler, adam elini tutmus her seferinde, opucuk de olmus sanirim :KK200: . Neyse kiz dedi ki, kafede otururlarken adam ishayatiyla ilgili bir sey sormus kizimiza. Kiz da cevap vermis normal. Eleman da demis ki
"evin var isin var tek eksigin bir koca sen bir koca bakmaya basla artik" :KK57:

Kiz da bize sordu bu neyin nesi diye. Valla dedim hicbir fikrim yok. Bu kadar.

Bu da yeni moda "evlenmeyi düşünmüyorum" sanki soran oldu. Bana da tam tersine 2 gün konustugum herkes evlilik muhabbeti yapıyor yaşım küçük olmasına rağmen böyle güvenimi kazanacaklarini düşünüyorlar. İkisi de çok ayıp bence. Ciddi düşünüyorsan bile kendine saklarsın yeri gelince konusunu açarsın. Düşünmüyorsan da konusu acılınca söylersin pat diye söylemek ne terbiyesiz. Bence ayrilın beklentileriniz farklı. Kimseyle ben bununla evlenicem diye yola çıkılmaz ama ben bununla asla evlenmem diye de yola çıkılmaz. Kabalık bu.

Şimdi evlenip boşanmış ya baştan evlilik düşünmüyorum demiş hemen sanıyorki her kadın evlilik için konuşacak. Boş biri yani salla. Evlenip ayrıldığınj biliyorum zaten seninle öyle birşey düşünmem imkansızdı der bozardım ben olsam
Hahahah valla düşünmedim değil ya çok iyiydi :)))

Bu da yeni moda "evlenmeyi düşünmüyorum" sanki soran oldu. Bana da tam tersine 2 gün konustugum herkes evlilik muhabbeti yapıyor yaşım küçük olmasına rağmen böyle güvenimi kazanacaklarini düşünüyorlar. İkisi de çok ayıp bence. Ciddi düşünüyorsan bile kendine saklarsın yeri gelince konusunu açarsın. Düşünmüyorsan da konusu acılınca söylersin pat diye söylemek ne terbiyesiz. Bence ayrilın beklentileriniz farklı. Kimseyle ben bununla evlenicem diye yola çıkılmaz ama ben bununla asla evlenmem diye de yola çıkılmaz. Kabalık bu.
Çok haklısınız içimden geçenleri yazmışsınız

Valla panpa sasirma bence erkeklerin kafa iyice gitti.

Liseden tanidigim bir kiz var, arkadaslari birini tanistirmis eleman normal efendi sakin gorunuyormus, adam gibi meslegi de varmis hem de bayagi iyi bir yerde calisiyormus. Neyse 5 kez gorusmusler, adam elini tutmus her seferinde, opucuk de olmus sanirim :KK200: . Neyse kiz dedi ki, kafede otururlarken adam ishayatiyla ilgili bir sey sormus kizimiza. Kiz da cevap vermis normal. Eleman da demis ki
"evin var isin var tek eksigin bir koca sen bir koca bakmaya basla artik" :KK57:

Kiz da bize sordu bu neyin nesi diye. Valla dedim hicbir fikrim yok. Bu kadar.

Gerci evet buna benzer olayi bi arkadasim yasamisti flort ettiği cocuk sana baskasini bulmak lazim bana cok taktin kafayi demis sonra 1.5 yil konusmamislardi su an da evliler 😂😂

Ya ama ne bileyim simdi direkt bunu soyleyecek adam da flort etmeden de hali tavrı bellidir mutlaka sinyal verir. Bak benim elim iste gözüm oynasta diye. Benim normal erkek arkadaslarimda da gozlemledigim o oluyor. Aslinda gayet kutuk gibi belli karakter ama kizlar anlayamiyor sanirim bilmiyorum ya da kafalarindaki gibi biri olduguna inanmak istiyorlar

burada çok sık bu tip konular açıyorsunuz. eleştirmek için söylemiyorum, şuna varacağım. düşüncelerimiz neye odaklıysa çevremize o enerjiyi yayıyoruz. siz konu açmadığınızı düşünmüş olabilirsiniz ama mutlaka bir şekilde bu hissi vermişsiniz adama. ki o da en baştan sınırını çizmiş.
bence bir süre uzaklaşın bu enerjiden. hem size iyi gelir hem de karşınıza biri çıkarsa daha rahat olur verdiğiniz enerji.
Yani evlenmek istiyorum ama o enerji nasil yayılır biliyorumki konu kendi arkadaşını anlattı önce sonra ordan vardı konuya değişik birşey oldu bence o takmış evliliğe benim değilde onun enerjide var bişe arkadaşlarını anlatti bence özendiği evlilikler var benim niye yok gibi modda ama bi taraftanda çekindiği şeyler var gibi

Ya bişi sorcam acaba evlenememe durumuna fazla mı odaklandın.
yani evlenmek istiyorum değil de ya evlenmezsem korkusu mu var içinde ?
Evet o korkuda var :)) ama bu korkuyu yansitmiyorumki aksine ben konuşurken güncel konuşurken karşı taraf evlilik mevzusuna odakli bence benim karşıma çıkanlar evlilik çok isteyen ama benle istemeyen insanlar beni sevemiyorlar ben sevilmezim sanırım

Back
X