Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugün doktoruma gidicem randevum 15:30 da arkadaşın biri çok düşük yazmış aşırı morelimi bozdu ya. Test sonucunda normal gözüküp 0.94 gelince de afalladım korktum 31 yaşındayım bu arada 32 yanlış olmuşAşırı düşük değil.
Farklı çıkan bi değer zaten 10 ay önce baktırdım 1.90 6 ay önce 1.70 dün 1.31 çıktı.bu kadar hızlı tükenen bişey mi bilmiyorum ama.
Ultrasonda kaç yumurta saydıkları önemli.
1 in altına yeni düşmüş daha tüp bebekte sorun olmaz zaten tedaviye başlıyormuşsunuz.
O kadar düşük değil ya ama düşmeye başlamış 2 3 yıl götürür siziEvet bugün doktoruma gidicem randevum 15:30 da arkadaşın biri çok düşük yazmış aşırı morelimi bozdu ya. Test sonucunda normal gözüküp 0.94 gelince de afalladım korktum 31 yaşındayım bu arada 32 yanlış olmuş
Merhaba uzduysem sizi özür dilerim asla bı art niyet yok bende yıllarca tedavi gördüm asla niyetim üzmek değil ama amh değeri değişen bı değer değil yani diğer paylaştığınız değerler ay ay değişebilir ama amh değeri belki farklı bı labaratuvar ortamında bı tık değişken olabilir ama sonucu yinede değiştirmez doktorunuz gereken bilgiyi zaten verecektir yukarda anlatmak istediğim sadece ihmal etmeyin Rabb'im sürecinizi hayırlı kolay eylesinEvet bugün doktoruma gidicem randevum 15:30 da arkadaşın biri çok düşük yazmış aşırı morelimi bozdu ya. Test sonucunda normal gözüküp 0.94 gelince de afalladım korktum 31 yaşındayım bu arada 32 yanlış olmuş
Bence sorun yokKızlar hormon sonuçları geldi amh 0.94 normal diyor ama genelde 1 in aldı düşük demek ya 32 yaşındayım tüp bebek planlıyoruz eşimin spermde de hareketsizlik var bir bakar mısınız ya
Ya çok teşekkür ederim birazdan doktorumun yanına gireceğimBence sorun yok
1 in altında ama 0,0 bilmem kaç demiyor
0,94 ü 1 gibi düşünün siz![]()
Estağfurullah buraya fikir almak için yazıyoruz duymaya tahammülümüz kalmadığında biraz kötümser olabiliyoruzMerhaba uzduysem sizi özür dilerim asla bı art niyet yok bende yıllarca tedavi gördüm asla niyetim üzmek değil ama amh değeri değişen bı değer değil yani diğer paylaştığınız değerler ay ay değişebilir ama amh değeri belki farklı bı labaratuvar ortamında bı tık değişken olabilir ama sonucu yinede değiştirmez doktorunuz gereken bilgiyi zaten verecektir yukarda anlatmak istediğim sadece ihmal etmeyin Rabb'im sürecinizi hayırlı kolay eylesin![]()
Hadi hayırlısı olsunEstağfurullah buraya fikir almak için yazıyoruz duymaya tahammülümüz kalmadığında biraz kötümser olabiliyoruzbu ay başlıyoruz allahım izniyle doktora gidiyorum şu an
![]()
Baktı rahim düzgün şükür sorun yok 7 tane yumurta saydı buna sevindim açıkçası tüplere bakılacak bir de sonra şekillenecekHadi hayırlısı olsunRabb'im en güzeliyle mukafatlandirsin
evet gerçekten çok meşakkatli bir süreç gerek maddi gerekse manevi güzel haberlerle gel
![]()
Benim AMH'ım 2023'te 0.15 idi, sonrasında daha baktırmadım. 2 tur OPU ile 5 embriyo oluştu. Çok daha düşük değerle hamile kalıp bebeğine kavuşan 40 yaş üstü kadınlar bile var. Hiç kafanıza takmayın, stres en büyük engel.Baktı rahim düzgün şükür sorun yok 7 tane yumurta saydı buna sevindim açıkçası tüplere bakılacak bir de sonra şekillenecek![]()
Teşekkür ederim haklısınızBenim AMH'ım 2023'te 0.15 idi, sonrasında daha baktırmadım. 2 tur OPU ile 5 embriyo oluştu. Çok daha düşük değerle hamile kalıp bebeğine kavuşan 40 yaş üstü kadınlar bile var. Hiç kafanıza takmayın, stres en büyük engel.
Hadi hayırlısı olsunEstağfurullah buraya fikir almak için yazıyoruz duymaya tahammülümüz kalmadığında biraz kötümser olabiliyoruzbu ay başlıyoruz allahım izniyle doktora gidiyorum şu an
![]()
Çok sevindim canımBaktı rahim düzgün şükür sorun yok 7 tane yumurta saydı buna sevindim açıkçası tüplere bakılacak bir de sonra şekillenecek![]()
Ayyy aminnn canım aminnHadi hayırlısı olsunRabb'im en güzeliyle mukafatlandirsin
evet gerçekten çok meşakkatli bir süreç gerek maddi gerekse mane
Çok sevindim canımsana tavsiyem beslenmene dikkat et bol bol su iç avokado ye günde bı tane insaAllah hayırlı güzel günler seni bekliyor Rabb'im benim tospikten bı tanede senin evine nasip etsin
![]()
Haklısınız eşimde harekette az ondan korkmuştum doktor tekrar sperm testi ve rahim filmi istedi ona göre bakıcaz inşallah varikısel olabilir dedi ama öyle olsa de özel kurumda olacağı için ameliyatı beklemeyeceğizHormonlarınız gayet güzel,amh çok düşük değil.Zaten tedaviye başlayacakmışınız ,sizin için yeterli yumurta var.Zaten 100 yumurtaya ihtiyacınız yok vede inanın sayısı değil kalitesi önemli.kiminin 10 yumurtası büyür embriyo olmaz,kiminin 1 yumurtası çıkar doğurur.İnşallah kaliteli güzel embriyolarınız olur.Önemli olan bu