kızlar delircemm bişeyler söyleyin nolur :(

Selinkaya20

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
100
21
18
37
En başta acımasız yorumlar yapmayın nolur çünkü en fazlasını ben kendime yapıyorum zaten. beş aylık hamileyim ve günde beş tane sigara içiyorum. inanın beş aydır bırakmak için sürünüyorum. bir atıyorum sonra bir bakmışım tekrar alıyorum elime. eşimde destek olmuyor ben evde bırakmaya çalışırken o hep yanımda sigara içiyor. her doktor muayenesinde deli gibi korka korka gidiyorum doktora bana kötü bişey söyleyecek diye bide diyorum ki bırakmak için geç kaldım beş ay oldu verebilceğim zararı zaten verdim ne yapabilirim ben yaa delircem ben beceremedim bu anneliği çok kötü bir anneyim sanırım

Kendine haksızlık etme ama zararın da neresinden dönsen kardır bence bırak bir yolunu bul bırak

ben daha fazla bu vicdan azabına dayanamıcam zaten canım ölsem de bırakcam kararlıyım. ama ilk üç ay önemli diyorlar ben beş ay içtim olan oldu diye kızıyorum kendime

Olan oldu diye düşünme bundan sonra ne yapabilirim diye düşün ve bir çözüm bul

Seni çok iyi anlıyorum,bende hamileliklerimde günde 3.5 tane içiyordum,bırakmaya çalışıyordum yapamıyordum demek ki gerçekten istememişim,çok şükür çocuklarım sağlıklı doğdular..şimdiki aklım olsa daha çok çaba sarf ederdim kesinlikle..
ve bunca sağlık sorunları rağmen hayatta bırakamam diyen ben 10 gündür içmiyorum..Birinci kural,sigarayı bırakmayı GERÇEKTEN İSTEMEK..gerisi geliyor zaten

Hiç birşey için geç değildir. Kendin için yapmıyorsan bile karnındaki bebeğin için yap. Bizim bi akraba senin gibi hamilelikte sigara içti bebeğinin kulakları duymuyor doktor sigara sebep olabilir demişti. He sağlıklı da doğabilir. Allahın taktiri. Bir an önce bırak. Her yakışta bebişin gelsin aklına. Göz göre göre zarar verme annesin sen...

Çok teşekkür ederim canım umarım bu sefer başarılı olurum. umarım zarar vermemişimdir. ben hamileliğe hazırım derken meğer ki değilmişim

Allahım inşallah kendi zevkim için bebeğime böyle bir zarar vermemişimdir

Bırakmaya niyetlenmişsin buda başarmanın yarısı bence.olurda dayanamaz eline alırsan gözünü kapa ve bebişini düşün,sigarayı sen değilde ona içireceğini düşün sigarayı hemen atarsın eminim

Canım zaten ben hamileliğimi hiç hissetmemiştim. mide bulantısı falan hiç olmadı. ama şimdi yavaş yavaş hareket etmeye başlayınca vicdan azabı çekmeye başladım. sanki içmeyince daha çok hareket ediyor gibi geliyor

Bebeğime zarar verdim düşüncesini kafandan at canım,stres üzüntü sana ve bebeğine en az sigara kadar zarar verir Allah korusun.zararın neresinden dönsen kardır.inşallah bırakırsın..

Bebeğime zarar verdim düşüncesini kafandan at canım,stres üzüntü sana ve bebeğine en az sigara kadar zarar verir Allah korusun.zararın neresinden dönsen kardır.inşallah bırakırsın..
Yok yok bıraktım canım içmicem bir daha. Allaha dua ediyorum ben ettim sen etme diye tövbe ettim ağzıma sürmücem bir daha

Aklına geldikçe su iç bir kaç defa derin nefes al,çekirdek çıtlat çubuk kraker ye,naneli sakız çiğne,dışarı çıkıp yürüyüş yap..
yapamam deme pes etme..

Aklına geldikçe su iç bir kaç defa derin nefes al,çekirdek çıtlat çubuk kraker ye,naneli sakız çiğne,dışarı çıkıp yürüyüş yap..
yapamam deme pes etme..
canım en büyük kötülüğü bana çalıştığım yer yaptı işten çıkardılar ve evde yalnızım akşama kadar. yaptığım hiçbirşey yok onun da bana çok etkisi oldu. ama bende itiraf edeyim bugüne kadar çok çaba sarfetmedim hep bişey olmaz doktorlar izin veriyor günde beş taneye kadar dedim. ama şimdi ayrıntılı ultrason falan yaklaştı ya üç buçuk atıyorum kötü haber alıcam diye

Yeterince zarar verdim diye düşünme. Neresinden donersen kardir. Esin le konuş ve hemen bırak. Eşimin kuzeninin eşi hamileyken hep içmiş sigara ve çocuk şu an 3 yaşında gerçekten buyumuyor o kdar küçük kalmiski bu sigaraya bagliyorlar durumu okumuştum netten sigara alkolün böyle bir zararı gerçekten var.

Bizim kendi isteğimizle dünyaya getirdiğimiz bir insana bunu yapmaya hiç Hakkım yok farkındayım ve en çok Korktuğum şey de bu zaten çünkü ömür boyu üzerimden atamam vicdan azabını Allah'ıma dua ettim tövbe ettim lütfen zarar verdiysem de geri döndür diye inşallah bişey olmamıştır. Daha önce yapamadım işte attım attım geri aldım elime.. Ama bu sefer gerçekten kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…