kızlar delircemm bişeyler söyleyin nolur :(

O cocuk ta hastalik cikmasa iyi yazik bi anne olaraktan cok yalnis buldum ben asla kullanmam esim kullanir o bile bir ekek olarak asla kizinin yaninda icmez atin almayin elinizw aldiginuzda kirin

O cocuk ta hastalik cikmasa iyi yazik bi anne olaraktan cok yalnis buldum ben asla kullanmam esim kullanir o bile bir ekek olarak asla kizinin yaninda icmez atin almayin elinizw aldiginuzda kirin
Ben kendi kendime söylenmesi gerekenleri söylüyorum sizde acımasız olmayın lütfen.. İnsanları yargılamak kolay önemli olan yardımcı olmaktır.

bırakırsan bebegede , sanada ıyılık etmıs olursun.
bende ıcıyordum sıgara ama tıryakı degıldım keyıf ıcıcısı ıdım hamıle kalır kalmaz bıraktım ve esım sureklı ıcıyor, o da yanımda daha dogrusu cok yakınımda ıcmemeye ozen gosterıyor.
benım bır arkadasım yenı dogum yaptı, hıc bırakmadı sıgarayı gunde 5 tane falan ıctı hep, cocuguda saglıklı kendısıde su an logusalığı atlatmıs kı daha bır hafta oldu dogum yapalı ama her zaman bır rısk var , o nedenle işi garantıye almak adına bıraksan ıyı olur.
ama bırakamıyorsan da mumkun olanın en azını iç derim.

zararın neresinden dönersen kardır... buarada bebekte bir hasar oluşuosa doktor bunu hemen ultrasonda görmez haberin olsun büyük birşey olmalı görünmesi için anne karnında ona zarar vermeye başladn demekki sütte vermiycen bebeğe ne denir ... iradesiniz yokmuş fazla... en iyimser halimle yazdım...

en son bu konuyu açtığım günden beri içmiyorum.. korktuğum bugüne kadar içtiklerim ama dediğiniz gibi zararın neresinden dönersen dön kardır.. Allahım inşallah telafi eder içtiklerimi

en son bu konuyu açtığım günden beri içmiyorum.. korktuğum bugüne kadar içtiklerim ama dediğiniz gibi zararın neresinden dönersen dön kardır.. Allahım inşallah telafi eder içtiklerimi
İçmemene inan çok sevindim. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına.
Keşke daha önce Yardımımız olaydı sana.
İnşallah bir daha İçmezsin

İçmemene inan çok sevindim. İnşallah sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına.
Keşke daha önce Yardımımız olaydı sana.
İnşallah bir daha İçmezsin
çok teşekkür ederim canım.. inşallah zararım olmamıştır. ama şuan içim çok rahat içmiyorum ve zarar vermiyorum diye düşünüyorum.

Merhaba canım çok üzüldüm sigarayı geç bırakmana bende sigara iciyordum hamile olduğumu öğrendiğim anda sigara icmicem dedim çok zor oldu surekli canım sigara istiyordu esime evde içme artık çok canım istiyor dedim o balkonda icmeye başladı bir iki hafta fln surdu bulantilarim başlayınca sigara kokusundan midem bulandi. Şuan esim sigara içip gelince bile içim kalkıyor. Geçte olsa bırakmana sevindim hamileliği boyunca sigara içen çocuğu sağlıklı olan da var sigara içtiği için çocuğu astım olan da. Bebeğe direk gitmez içtiğiniz sigara sizin solunumunuz yetersiz olursa kan dolaşımından dolayı bebeginiz iyi beslenemez. İnşallah tekrar icmezsiniz sonuçta biz hamileligimiz boyunca kendimiz için değil rabbimizin bize emaneti için yiyip iciyoruz. sağlıkla bebeğine kavusursun inşallah.

Haklısın canım benim keşke çok çok daha önce bırakabilseydim. benim hiçbir hamilelik belirtim olmadı midem falan bulanaydı belki daha önce bırakırdım. birde eşimin de çok desteği olmadı bana.. eşim de hamile falan demedi çok fazla üzerime geldi ve çok tartıştı benimle. ama 20. haftadan beri kendime söz verdim dedim hiçbişey beni etkilemeyecek inşallah hep böyle devam edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…