Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arakadaısmla sorunlarımız vardı ben haksız tarfım bıraz daha.barıstık ancak ona kendımı affettırmemı ıstıor.en kısa zamanda.ayrı sehırdyız.sevgimi gosterecek bısey olması gerek ama ne bılmıyorm .bi yardım edın lutfen
deveye hendek atlatırken ki resminizi çekip ona gönderirseniz mutlu olur sanırım![]()
deveye hendek atlatırken ki resminizi çekip ona gönderirseniz mutlu olur sanırım![]()
yalan soylemıstım bunu itiraf ettim .senı sevıyorum demek yetmıyo denedım
burnum surtulsun ıstıyo
Yalan söyleyerek güvenini sarsmışsınız, geçmiş olsun. Bundan böyle her durumda elinde bir kozu var. O da aynısını yapabilir, size şiddet uygulayabilir hatta sizi aldatabilir sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi "ama sen de bana yalan söyledin" der. Bu normal mi? Hayır ama böyle çirkin bir durumu "bana kendini affettir" diyerek kabullenmiş görünen adam da normal değildir zaten ve bu saydıklarım ondan beklenir ki yalan söyleyerek siz de bir nebze hak etmişsiniz bunları...![]()
yalan soylemıstım bunu itiraf ettim .senı sevıyorum demek yetmıyo denedım
burnum surtulsun ıstıyo
hepimiz kuluz insanız hatasız kul olmaz.rabbim el açanı kendinden af dileyeni tövbe edeni affederken bi insan neden bir insanı affetmesin ki?rabbim herkesin nefsini köreltsin insallah hakkımızda hayırlısını eylesin insallah
hepimiz kuluz insanız hatasız kul olmaz.rabbim el açanı kendinden af dileyeni tövbe edeni affederken bi insan neden bir insanı affetmesin ki?rabbim herkesin nefsini köreltsin insallah hakkımızda hayırlısını eylesin insallah
[/B]Her insan hata yapabılır bi yalan söledi die herşeyi hakedio yada ilşki btıo olmamalı belkide kendnce haklı sebepleri vardı yalan sölemek için
Hiç kimse ben asla yapmam dememeli
insanız (!)[/B]
kımse sevmez yalanı yalan soyleyenı ama hıckımsede yalan solemıyom demesın ve ben yalan soledıgım için pişmanım elımden geldıgınce solememeyede çalışıyorum.bana bıraz yardım edın kızlar konusark paylaşarak çözelım bu sorunu da