kızlar derdime bir çare bulalım neolur

inglish

nişanlı bir hatunn
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
62
0
86
Denizli
erkek arakadaısmla sorunlarımız vardı ben haksız tarfım bıraz daha.barıstık ancak ona kendımı affettırmemı ıstıor.en kısa zamanda.ayrı sehırdyız.sevgimi gosterecek bısey olması gerek ama ne bılmıyorm .bi yardım edın lutfen

illa görsel bir şey olması şart değilki telefonda bile sevgilinin içine işliyecek şekilde SENİ SEVİYOIRUM demen yeterlidir bence ......

sizin hatalı olduğunuz konu ne boyutta ona göre değişir ki canım belki telde halledilecek bi durumdur eğer büyükse hatan yanına gitmek olur

erkek arakadaısmla sorunlarımız vardı ben haksız tarfım bıraz daha.barıstık ancak ona kendımı affettırmemı ıstıor.en kısa zamanda.ayrı sehırdyız.sevgimi gosterecek bısey olması gerek ama ne bılmıyorm .bi yardım edın lutfen

"Kendinizi en kısa zamanda affettirmenizi istemiş"...
Hatanız ne olursa olsun bu "affederim ama burnunu sürteceğim" demektir. Bir insan ya affeder ya affetmez, "bana kendini affettir" diyen de genelde taze ergen hanımlar olur. Bu bakış açısı garip, olayı anlatsanız belki daha sağlıklı yorumlar alırsınız... :kahve:

yalan soylemıstım bunu itiraf ettim .senı sevıyorum demek yetmıyo denedım
burnum surtulsun ıstıyo

burnum surtulsun ıstıyo

Yalan söyleyerek güvenini sarsmışsınız, geçmiş olsun. Bundan böyle her durumda elinde bir kozu var. O da aynısını yapabilir, size şiddet uygulayabilir hatta sizi aldatabilir sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi "ama sen de bana yalan söyledin" der. Bu normal mi? Hayır ama böyle çirkin bir durumu "bana kendini affettir" diyerek kabullenmiş görünen adam da normal değildir zaten ve bu saydıklarım ondan beklenir ki yalan söyleyerek siz de bir nebze hak etmişsiniz bunları... :delphin:

Yalan söyleyerek güvenini sarsmışsınız, geçmiş olsun. Bundan böyle her durumda elinde bir kozu var. O da aynısını yapabilir, size şiddet uygulayabilir hatta sizi aldatabilir sonra sütten çıkmış ak kaşık gibi "ama sen de bana yalan söyledin" der. Bu normal mi? Hayır ama böyle çirkin bir durumu "bana kendini affettir" diyerek kabullenmiş görünen adam da normal değildir zaten ve bu saydıklarım ondan beklenir ki yalan söyleyerek siz de bir nebze hak etmişsiniz bunları... :delphin:

[/B]Her insan hata yapabılır bi yalan söledi die herşeyi hakedio yada ilşki btıo olmamalı belkide kendnce haklı sebepleri vardı yalan sölemek için
Hiç kimse ben asla yapmam dememeli :delphin:
insanız (!)
[/B]

burnum surtulsun ıstıyo

yalan:1ninca: ne büyüğü olur ne küçüğü ne de beyazı siyahı:umursamaz:

yalan güveni yıkar

güven öyle kolay gelmez

seviyorum ölüyorum demek tamir etmez

zamanla hatanızın üstünü örtebilirsiniz ancak

bir kaç dakikanızı almayacak sözler sarfederek,hediyeler vererek değil

pişmanlığınızın farkına vardırtacak hareketler ve bir daha yalan söylememekle çözülür bu iş

hepimiz kuluz insanız hatasız kul olmaz.rabbim el açanı kendinden af dileyeni tövbe edeni affederken bi insan neden bir insanı affetmesin ki?rabbim herkesin nefsini köreltsin insallah hakkımızda hayırlısını eylesin insallah

hepimiz kuluz insanız hatasız kul olmaz.rabbim el açanı kendinden af dileyeni tövbe edeni affederken bi insan neden bir insanı affetmesin ki?rabbim herkesin nefsini köreltsin insallah hakkımızda hayırlısını eylesin insallah

Kesinlikle katılıorum ... Allah affedıoda Kula noluo yani

O'nunla insan karşılaştırılır mı:1ninca:

rahmeti, merhameti sonsuz olan O elbette bağşlayıcıdır affedicidir

insanoğlu çiğ süt emmiştir,nankördür,kibirlidir,gururludur

[/B]Her insan hata yapabılır bi yalan söledi die herşeyi hakedio yada ilşki btıo olmamalı belkide kendnce haklı sebepleri vardı yalan sölemek için
Hiç kimse ben asla yapmam dememeli :delphin:
insanız (!)
[/B]

Konuyu yorumlayacaksınız, yorumu değil... Bana diyeceğiniz varsa mesaj atın da konu sahibinin alanını gereksiz yere işgal etmeyin, burda konu hakkında fikir beyan ediliyor... :delphin:
Ha madem yorumu yorumlayacaksınız (yaz günü, iş güç yok, belki sıkılmıştır insanlık hali sositososito ) yorumumda adamın anormalliğinden söz ettim.
Ayrıca "haklı sebepleri vardır yalan söylemek için" dendiğine göre yaş kemale ermemiş, büyüyünce bu olayı da farklı yorumlarsınız, yorumumu da... (Yorum yorumlanmaz, konu yorumlanır...) şakkıdı
Son cümlenizi de "asla" diyenlere iletiriz artık, hoş sizin boş vaktiniz fazla galiba, kendiniz iletin... :kahve:
Artı, (!) işareti kuşku durumunda kullanılır, burda herkes insan şüphelenmeyin, e biz de size güveniyoruz, aklımızı karıştırmayın... kaydirigubbakcemile3 (ay, acı biberler süreceğim dilime... :kedi: )
Her neyse, bu kadar eğlence yeter bana... :dance:
Konu sahibi,
Yalanın telafisi zordur.Onun kendinizi affettirme isteğiyle ya da sizin çabanızla hallolmaz. Zaman gerekir, temeli aşırı derecede sağlam bir ilişki gerektirir bu hal...
"En nefret ettiğiniz şey nedir? "sorusuna "Yalan!" denilen bir toplumda yaşıyoruz.
Bu soruya siz de aynı cevabı verirdiniz sanırım.
Bu nedenle temellerden biri çöktü ilişkinizde, ne kadar "affettim" dese de en ufak çatlaktan huzursuzluk sızacak ilişkinize... Bu konuda verilecek tavsiye yok, daha temkinli ve sadakatle, karşılıklı özveri, güvenle devam etmelisiniz... Tabii o bunların ne kadarını yapacak, onu da zaman gösterir... :delphin:

durduk yere solemedım tabıkı yalanı .zaten ıtıraf edende benım o ortaya çıkarmadıkı.sadece ne yapacam onu bılmıyom

kımse sevmez yalanı yalan soyleyenı ama hıckımsede yalan solemıyom demesın ve ben yalan soledıgım için pişmanım elımden geldıgınce solememeyede çalışıyorum.bana bıraz yardım edın kızlar konusark paylaşarak çözelım bu sorunu da

kımse sevmez yalanı yalan soyleyenı ama hıckımsede yalan solemıyom demesın ve ben yalan soledıgım için pişmanım elımden geldıgınce solememeyede çalışıyorum.bana bıraz yardım edın kızlar konusark paylaşarak çözelım bu sorunu da

Erkeklerin söylediği yalanlar, aldatmalar ve hilelerden bunalan hanımların teselli bulmak için geldiği bi platformda size "Yalan söylemişsiniz, şöyle yaparsanız sizi affeder." denmesini beklemiyorsunuz umarım... :enbuyukkk:
Hayatımdaki insan bana yalan söylese affetsem de unutmazdım, ben hayatımdaki insana yalan söylesem o direkt affetmez, beni unuturdu. şakkıdı
Bu sorunu konuşarak, paylaşarak ancak erkek arkadaşınızla çözebilirsiniz. Bize söylediğiniz gibi ona da pişmanlığınızı vurgulayabilir, bize dediğiniz gibi tekrarı olmayacağına inandırmaya çalışabilirsiniz. buyrunnnnnnnnn

Back
X