- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
vacgectim bîbim zaten 2.çocuktan .2. çocuk neden canım boyle bir adamla ömür geçer mi bilmem 2. Çocuk diyorsun.
Biz böyle değiliz
sevdiği birsey yok sadece elinde kumanda ve telefon Teşekkürler yorum için.Bana biraz bencilsiniz gibi geldi. Çok özür dilerim pat diye yazmak istedim, okur okumaz düşünmeden klavyeye yapıştım. Ben de başlarda öyleydim,ki daha çok yeniyim size göre evlilikte. Ama cidden sanırım sadece kendi isteklerinizi ön plana alma çabasındasınız. Tam tersini düşünüp uygulamaya koysanız belki daha pratik çözümler üretebilirsiniz gibi. Mesela; eşinizin yapmaktan hoşlandığı ama sizin hoşlanmadığınız bir şeyi düşünün. Bunun üzerinden bir yola çıkın. Olmazsa, başka çözüm sunarızİyi geceler.
sevdiği birsey yok sadece elinde kumanda ve telefon Teşekkürler yorum için.
ilk baslarda biraz daha sosyaldi ama genel olarak böyle artık cinsellik mesela önceden en baştan beri böyleEsiniz normal hayatinda arkafas ortamindada mi sessiz uoksa sizinlemi bir diyologu yok kimisinin yapisi böyle bana dokunmasin kimse tek takiliyim gbi nisanliykendemi boyleydi yoksa su siralarmi boyle
karakter böyle degismiycek bende degismiycemEşinizin karakteri mi böyle, yoksa sadece size karşı mı böyle önce bunu netleştirin.
Biz 10 yıldır birlikteyiz biraz çatlak bir çiftizvacgectim bîbim zaten 2.çocuktan .
Evet ilgisizligine ilgisiz kalacağım .Hamilelik süresinde bile bir şeyi alıp ordan oraya koymamis biri niye 2 .çocuk olsun niye aynı şeyleri yaşayım ki..O zaman 2.çocuk olmasın daha iyi. Siz de kendinizi heba etmeyin. İlgisizliğine ilgisiz kalın bi süre. Çocuğunuzla daha fazla vakit geçirin,dikkatini çekecek değişiklikler yapın.
ah ah bibim işte böyle canli bir çift olmalıydık ben oyleyim ondan bu sıkıntı mesela şakadan dokunsam napiyorsun ya sen der..Eglendiginiz durum içim geçti artık yok.Biz 10 yıldır birlikteyiz biraz çatlak bir çiftizmesela ben durup duruken şarkı söyler kalkıp oynamaya başlarım eşimde şarkıya hemen eşlik eder olduğu yerde oynar hiç birşey ilk günlerde ki gibi değil tabi ama ben 10 yıl olmasına rağmen iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum
eşine gelince belki karakteri bu önceden de böyle bir adamdıysa zaten yapacak birsey yok.
Yok mu sizin hiç eğlendiğiniz durumlar bu yazdığım belki basit birşey gibi gelebilir ama bence değil önemli böyle ufak mutluluklar eğlenceler
Anladim valla ne onerilir bilmiyorum ki basfan beri böyleyse yapcak birsey yok gbi esiniz biraz kendine musluman deeler ya hani öyle gbi. Umarım hersey gonlunuzce olurilk baslarda biraz daha sosyaldi ama genel olarak böyle artık cinsellik mesela önceden en baştan beri böyle
Napıyorsun muah ah bibim işte böyle canli bir çift olmalıydık ben oyleyim ondan bu sıkıntı mesela şakadan dokunsam napiyorsun ya sen der..Eglendiginiz durum içim geçti artık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?