- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Bak hatirlattin terapi dönemimde sürekli benle kavga edip beni elestirmisti geçmişi araştırdım diye ona göre gerek yoktu buna ama bence vardı ...geçmişimi araştırma beni güçsüzken güçlü yaptı geçmişini Çocukluğumu tanidim..Eşim yıllardır böyle kendi kendine takılır gider.. aldatiyor diye düşünmüyorum kesinlikle ..sadece çok sorumsuz aile çok simartmis hep nazlanmis her istediği yapılmış eğer sevmediği yemek varsa sofradan kalkıp istediği yemek yapılmış vs..
yeni gördüm bu yazını bizim de koltuk l şeklinde bir ucunda o bir ucunda ben ya bunalım sarılmak falan pek bizde yok..Napıyorsun muzor ya durumun
Birde ben L koltuğumuzdan çok memnunum :) evimiz küçük tek L koltuğumuz var salonda hep dipdibeyiz elimiz kolumuz hep birbirimizde diyorum ya böyle şeyler bence önemli basit gibi gelsede.
Sen gidip dibinde otursan sarılsan falan istemez mi
yeni gördüm bu yazını bizim de koltuk l şeklinde bir ucunda o bir ucunda ben ya bunalım sarılmak falan pek bizde yok..
libidolu bibim senden beklenen hareketler bunlarsen yakınında dursan mesela saçını sevsen nebilim sakalıyla oynasan istemez mi tersler mi?
Ben kk dayım ya sürekli bi elimde tablem bi elimde kocamelim hep üzerinde
Evet canim bende evleneli 3 sene oldu ne hayallerim vardi ama adam kalasin teki olmayinca olmuyor isteBu arada paragrafi beceremedim kusura bakmayin
Olmuyor işte ne yaparsan değişen birsey yok ...kendimi balık gibi hissediyorum boş boş dolaniyorum amaçsız. .Evet canim bende evleneli 3 sene oldu ne hayallerim vardi ama adam kalasin teki olmayinca olmuyor iste
Bende cok neşe hayat dolu bir insandim insani en cok mutlu eden varlik eş bence benim de cok hevesim kirildi ve sirf eşimin ilgisizliginden cocuk yaptim en azindan evi o renklendiriyor takmiyorum artik alistim ayriyeten ben hakaret ve kufur de yiyorum ama bi o kadarda sogudum sadece kocam oldugu icin seviyorum o kadarOlmuyor işte ne yaparsan değişen birsey yok ...kendimi balık gibi hissediyorum boş boş dolaniyorum amaçsız. .
libidolu bibim senden beklenen hareketler bunlaryok ben ellemem hoşlanmaz bzim ki çok resmi yahu ...
Ay maşallahbence karakter meselesi bu, evliliğin yılıyla falan ilgili değil.
benim annemle babam mesela 40 yıllık evliler, hala flörtleşirler, birbirlerinden ayrı oturmazlar, internette bile birlikte takılırlar. akşam iki kadeh koyup demlenirler, gece dışarı çıkarlar vs vs
5 yıllık evli olup bunları yapmayan insanlar var.
sanırım bu ruh ikizini bulmanla alakalı bişey.
bizde de eşim de ben de dokunmayı çok severiz, ikimiz de bişeyler anlatmaya bayılırız, oyun oynamayı çok severiz (tavladan, scrabble a, play station a kadar her türlüsünü) ben düşünemiyorum mesela eşimin oyun oynamayı ya da dinlemeyi sevmeyen biriyle evli olduğunu, ya da benim yemek seçen biriyle... yani ortak noktalar, hassasiyetler çok önemli, siz de birlikte yapmaktan keyif alabileceğiniz bişeyler bulursunuz mutlaka, hemen pes etmeyin.
Ay maşallahbizde 40 yıl sonra böyle oluruz inş. hoş aksini düşünemiyorum yapamam ben başka türlü sanırım
evet ben de pes oynardim önceden bıraktım oynamayı. .Evinizde play var..cafede çay içmeye gitmek mi dışarda yemek yemek mi bize bunlar bir ters dışarda çaya 3 lira çay parası vermeye gerek var mı aman yanlış anlaşılmasın sürekli dışarda yemek çay isteyen biri değilim. Sanirim bu 10 yilda bir kere dışarda kahve ictik yılda 2 kere yemek yersen dışarda eşimle beraber şanslı sayarim kendimi ...Ha bu arada maddi durumu yok diye düşünmeyin aylık 6000 7000 eve giriyor. .ben espiri yapan eğlenceli biriyim.Eve plays staion alin beraber oynayin mesela oyunu çok seviyorsa esiniz hem birlikte eglenmis olursunuz.
Nasil bir karaktere sahipsiniz biraz esprili olun gulun,onu da guldurun.
Beraber cafelere gidin cay icesim geldi de kaldir adami yerinden.Konser bileti al ondan habersiz gidin eglenin.
Evcil hayvan alin beraber ilgilenin.
Sizin istediğiniz gibi olmasini beklemeyen karakter meselesi bu adam boyle bi adam onu boyle kabullenin.
Vaaaaayyy beeee anana babana hayrann kaldm yazmadan edemeedim bravo valla insan hic kocamaz ayolbence karakter meselesi bu, evliliğin yılıyla falan ilgili değil.
benim annemle babam mesela 40 yıllık evliler, hala flörtleşirler, birbirlerinden ayrı oturmazlar, internette bile birlikte takılırlar. akşam iki kadeh koyup demlenirler, gece dışarı çıkarlar vs vs
5 yıllık evli olup bunları yapmayan insanlar var.
sanırım bu ruh ikizini bulmanla alakalı bişey.
bizde de eşim de ben de dokunmayı çok severiz, ikimiz de bişeyler anlatmaya bayılırız, oyun oynamayı çok severiz (tavladan, scrabble a, play station a kadar her türlüsünü) ben düşünemiyorum mesela eşimin oyun oynamayı ya da dinlemeyi sevmeyen biriyle evli olduğunu, ya da benim yemek seçen biriyle... yani ortak noktalar, hassasiyetler çok önemli, siz de birlikte yapmaktan keyif alabileceğiniz bişeyler bulursunuz mutlaka, hemen pes etmeyin.
Vaaaaayyy beeee anana babana hayrann kaldm yazmadan edemeedim bravo valla insan hic kocamaz ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?