- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Oyle anam babm olcak hic kocaya varmazdm cok şanslisiniz o.degil allah mutlulugunuzu artirsnYaşlanmıyorlar zaten hala 30 luk gibilerTeşekkürler
canım yok yok bizde yani o olmasın bu olmasın ama yanina gittiğimde reddedilmem iğrenç ötesi benim için ...ben asagilaniyorum yıllardır bunu sindirmisim o derece durum vahim. .bir adam 40 gün niye hiç yaklasmaz aldatiyor mu? Beni mi beğenmiyor? Sevmiyor mu? Vs öğeler çoğaltilir. ..öyle ki bir gün ben tanımadığın biriyim (kötü ablalar)gibi düşün dediğim oldu...nasıl asagiliyorun kendimi Ben ya ...Ama yeter aynı şekilde davranacagim ama kovanlanmak için değil umurumda olmadığı için .Aslında çoğu kişi sizin hayal ettiklerinizi yapmıyor gibi.ben de isterdim birçoğunu ama yapılmıyor belki zaman olmuyor.cinsellik yoksa o sorun tabi.evlilikte o azalırsa sorun başlar.ben de 10 yıllık evliyim öyle değişik aktiviteler falan olmuyor.ama sarılma falan oluyor yine de sürekli romantik bir havada değil tabi.cinsellik dersen onda da sorun yok.ama diğerleri bizde de yok
Evet reddediyirsa sen de gitme o çok istiyorsa gelsin.aslinda böyle evlilik olmaz ama bir kişinin çabasıyla da olmaz işte inşallah degisircanım yok yok bizde yani o olmasın bu olmasın ama yanina gittiğimde reddedilmem iğrenç ötesi benim için ...ben asagilaniyorum yıllardır bunu sindirmisim o derece durum vahim. .bir adam 40 gün niye hiç yaklasmaz aldatiyor mu? Beni mi beğenmiyor? Sevmiyor mu? Vs öğeler çoğaltilir. ..öyle ki bir gün ben tanımadığın biriyim (kötü ablalar)gibi düşün dediğim oldu...nasıl asagiliyorun kendimi Ben ya ...Ama yeter aynı şekilde davranacagim ama kovanlanmak için değil umurumda olmadığı için .
İyi geceler arkadaşlar bugün biraz dertlesmeye ihtiyacım var. Şimdi yazacaklarim eğer yapmazsam hep ölene dek içimde kalacak şeyler .eşimle 10yil önce severek evlendik....istiyorum ki sevdiğim şeyleri yapiyim heyecanlaniyorum hevesim kursagimda kalıyor. .. mesela bir enstrüman caliyim şarkı söyleyim eşim eşlik etsin ama onemsemiyor heyecanim yok oluyur... bazen içelim bazen aglayalim vs. Ağladığım da gelip sarılsın boynuma (saatlerce agladığım bir gun agladigimi görüp elestirmisti annem vefat etti onun icin aglamistim)..şefkat göstersin sevdiğini ben görebileyim.. sonra balık tutmaya gidelim ..kitap okuma saatimiz olsun kitap okuyalım bol bol ,kahve içelim ,sohbet edelim ,paylasimimiz olsun.. Mesela mutfaktayken sarılıp öpsün pat diye gelişsin birseyler ama 50 gün yanına gitmesem gelmez yanıma ...reddediliyorum çoğu zaman aşağılık bir kadın gibi hissediyorum kendimi ..derseniz kendine bak ben zaten bakımlıyim güzel bir kadinim ( görüntü olarak bir bakanın bir daha baktığı bir kadinim bunu söylüyorum begenmediginden değil bu özel durum)Çocuk için baya uğraştım 2.çocuk istiyor ama hareket yok 3 ovitrellle igne sonrasi Dr un yazdığı gunleri degerlendirmeden geçen ovulasyon dönemleri... yoruldum artık tek başıma cabalamaktan..Ben sevilmeyi severim değer verilsin isterim ama hepsi karşılıksız .. aslinda iyi bir adam duygularini pek gostermeyi sevmez aldatiyor mu derseniz bilmiyorum ama yatana kadar is msjlari konuşmaları ..salonda oturan 2 yabanciyiz biz.. hiç bir paylaşımı olmayan tatil günlerinde evde oturan içi geçmiş bir hayatım var ben yoruldum cabalamaktan...siz de benim gibi misiniz benim gibi olan var mı. ..Sanki günlerim kendimi iyice degersizlestirerek geçiyor ömrüm böyle geçsin istemiyorum ama geçiyor. .
Napıyorsun muzor ya durumun
Birde ben L koltuğumuzdan çok memnunum :) evimiz küçük tek L koltuğumuz var salonda hep dipdibeyiz elimiz kolumuz hep birbirimizde diyorum ya böyle şeyler bence önemli basit gibi gelsede.
Sen gidip dibinde otursan sarılsan falan istemez mi
Aynen bizde kedim ben eşim 3lüsüyüzKöşe koltuk candır. Çekyat olsa uzak düşerdik. Dip dibe oğlum benn eşim çok iyi böyle.
Hayata renk katmak sadece sizin göreviniz değil eşinin de içinden gelmeli. İçi geçmiş kocanın.
bu talebi yalnizca baglarin yaz aski olarak adlandirilan sayfiye mekanlarda gerceklestirebilirsiniz.mesela bir enstrüman caliyim şarkı söyleyim eşim eşlik etsin ama onemsemiyor heyecanim yok oluyur... bazen içelim bazen aglayalim vs.
boyle bir durumu ancak cocugunuzla yapabilirsiniz, ben hicbir kocanin eline kitap alip da karsilikli oturup okuyacagini sanmiyorum. bu arada esim profesor, yani egitim ile ilgili olunabilecek en yuksek mertebede, yine de boyle bir seyi yaptigina sahit olmadim.kitap okuma saatimiz olsun kitap okuyalım bol bol ,kahve içelim ,sohbet edelim ,paylasimimiz olsun..
kuzum adamcagiz o mesajlarin sebebi olan seyle aksamlari oturdugun koltugun taksitlerini oduyor. ne yapsin gariban?yatana kadar is msjlari konuşmaları
heh ben de aynen boyle hissederim cogunlukla, sonra garibim iki cocugun arasindan mazlum mazlum bakar, sinirim gecer.hiç bir paylaşımı olmayan tatil günlerinde evde oturan içi geçmiş bir hayatım var ben yoruldum cabalamaktan
sömürülmeye devam etmek istemiyorum kabuğuma çekiliyorum artık yoruldum ben ya...Hala özlüyorsun bu güzel birşey senin için katlanmak daha kolay çünkü.Başından beri istediğim gibi olmadı.
Sebepler değişti duygularım aynı kaldı.
Aslında zamanla kendime mutsuzluk sebebi ettiğim şeylerin aslında çok ufak ve gereksiz olduğunu, büyük sorunları kucakladigimda fark ettim.
İşin ilginç yanı hayal kırıklığım, ona kırgınlığım çok.
Ama hala özlüyorum, arzuluyorum falan bir garip şey..
Kusursuz erkek yoktur.
Az kusurlusu beni mi bulacak diyorum.
Hatta geçen anneme dedim ki bizde bu kafa olduktan sonra Ahmet gider Mehmet gelir Hasan gelir ama o da bizi bir taraftan sömürür.
Yapı olarak sömürülmeye çok müsaitiz.
Evliliğinde mutlu olmayı başaran insanların bencil, kendi değerini fazlasıyla bilen insanlar olduğuna inanıyorum.
Ne mutlu onlara...
sömürülmeye devam etmek istemiyorum kabuğuma çekiliyorum artık yoruldum ben ya...Hala özlüyorsun bu güzel birşey senin için katlanmak daha kolay çünkü.
Mutlu evlilikler nasıl ilerliyor ruh eşini mi bulmuşlar acaba biz bulamadık mi ...eksiğim ne diye çok düşündüm söylese keşke ne ise çözümlesek çaba sarfetsek ama susmak onun en iyi yaptığı şey. ..Bana böylesi de kolay gelmiyor.
Özellikle mutlu evlilik ortamlarında bir kaç saat geçirdiğimde..
Benim eksiğim ne diye üzülüyorum..
Biz 10 gün sonra başka sehre taşınıyoruz .. ama istanbul da arkadaş ortamımız yoktu pek kalabalık sevmez.Arkadaslariniz varsa kalabalık program yapsana, belki motive olur kalabalıkla gezip tozmak hosuna gider.
Benim eksiğim işimi bilmeyişim :)Mutlu evlilikler nasıl ilerliyor ruh eşini mi bulmuşlar acaba biz bulamadık mi ...eksiğim ne diye çok düşündüm söylese keşke ne ise çözümlesek çaba sarfetsek ama susmak onun en iyi yaptığı şey. ..
Tahammül yüksekti evet ama kalmadı artık. ..haklısın en baştan yanlis yaptik beceremedik.Benim eksiğim işimi bilmeyişim :)
Fazla iyi niyetle yaklaşıyor oluşum..
Baştan bu tavizi verince oturuyor davranış.
Başta aşk yogun tahammül yüksek katlanmak kolay oluyor.
YIllar sonra rahatsız ediyor ama geç kalmış oluyoruz işte.
En baştan istediğimiz düzeni oturtmak adına savasmaliydik bence.
Bak işte sen sorunun cevabını kendin vermişsin. Kocanın alışık olduğu kadın figürü sen değilsin muhtemelen. Bence ona erkek olduğunu hatırlatman lazım. Cinsellik değil kastettiğim. Mesela eşinden yardım istiyor musun?Yardım edince takdir ediyor musun?Kendini doğru ifade ediyor musun? Eğer yapmıyorsan bir de böyle dene derim.Bak hatirlattin terapi dönemimde sürekli benle kavga edip beni elestirmisti geçmişi araştırdım diye ona göre gerek yoktu buna ama bence vardı ...geçmişimi araştırma beni güçsüzken güçlü yaptı geçmişini Çocukluğumu tanidim..Eşim yıllardır böyle kendi kendine takılır gider.. aldatiyor diye düşünmüyorum kesinlikle ..sadece çok sorumsuz aile çok simartmis hep nazlanmis her istediği yapılmış eğer sevmediği yemek varsa sofradan kalkıp istediği yemek yapılmış vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?