Kızlar desteğe ihtiyacım var.

Muallim_e3416

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
170
78
13
Merhabalar..
Hamileyim ve bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama duygusal olarak çok dalgalanmalar yaşıyorum.
Eşimi çok seviyorum..
Sürekli nazlanmak istiyorum. Adam ilgileniyor daha fazlasını bekliyorum.
Bebek gibi oldum resmen..
Bazen kendimr kızıyorum biraz güçlü ol dik dur diyorum ama elimde olmuyor inanın.
Hamilelikten kaynaklandığını düşünüyorum.. Normalde de naif bir yapım var ama bu denli hassas değildim..
Lütfen beni rahatlatacak cümleler söyleyin. Geçici değil mi bu durum?
Eşimi de bunaltmak istemiyorum çünkü..

Canim hamilelikte böyle şeyler oluyor bende bazen hic olur olmadik durumda ağlıyorum elimde olmadan

Canım ben belgesel izlerken yavru tilkilerin annesini öldürdüler diye ağlayıp eşime sarılan birisi oldum, hamilelikten önce cazgırdım şimdi süt dökmüş kedi gibi oldum, duygusallık gözyaşı hat safhada :)

Peki fazla ilgi bekliyor musunuz.
Durduk yere ağlama bende de oluyo ama bazen kötü hissediyorum gercekten
Evet surekli benle ilgielnsin istiyorum ilgilensede bazen yetmiyo gibi oluyor hamilelikten sonra böyle oldum canim hanileelik durumunda bunlar cok normal kendimi kitaplara verdim kitap okuyorum bos durunca insan daha cok bu sekilde oluyor canim ama hamislikten üzülme tadini cikar ALLAH bagislasin yavrulamizi❤

Normal yani. Poff ne kadar değişik şeyler. Duygusal yonden bayağı etkiliyor demekki

Amiinn aminn inşallah. Bende kitap okuyorum biseyler yapıyorum ama o ilgi hep bekleniyor. Çok abartmayiz inşallah :/

Normaldir. Hamilelik zaten kafadan kolay bir süreç değil, içinizde bir bebek büyüyor vuu. :) Özel anlar bunlar, hatta ileride hatırlayınca keyif bile alacaksınız. Sürekli olan bir şey değil ya, baba adaylarının da epey anlayış, ilgi gösterdikleri dönemlerdir zaten. Tadını çıkarın, hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebeğiniz. :)

Çok teşekkür ederim.
Bazen elimde olmadan değişik hallere burunuyorum o.yuzden beni korkuttu ama anladığım kadarı ile normal bu süreçte. Çok sagolun

yaşım küçük ancak hamilelikte çok doğal böyle şeyler en güzeli aktif olmaya çalışın örgü örün bol bol beyaz sayfalara resimler yazılar yazın saçma olsun yada olmasın içinizi boşaltın eşinizle yürüşlere çıkın yada arkadaşlarınızla görüşün kendini başka şeylere yönelttikçe duygu değişimlerinize iyi geliceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…