kızlar öncelikle çooook teşekkürler iyi dilekleriniz için.
yarın okuluma gidicem sabahtan. akşam üstü de hastaneye gidicem (başka bi hastanede ameliyat oldum da)
kuzenim kbb ci. o da benden 3 gün önce aynı ameliyatı oldu. o da aynı derdi çekiyor. ama kurtuldu sayılır. bizim genetik yani:)
yarın o takıcak büyük ihtimal silikon tamponları konuştuk da içimi rahatlattı baya ama lokal anestezikle takılıyormuş ve dikiş fln atılıyormuş yine zahmetli bi işlem yani.. gerçi kesin olsun da artık acı ve zahmet umrumda değil. okula da rahat gidebilirmişim diye rapor almıcam
şimdi ameliyat için soranlara cevaplarımı veriyorum. öncelikle güvendiğiniz bi doktora olun bence. yani belki duysalar uçururlar beni :) ama asistan yerine uzman doktorlara olmanızı tavsiye ederim.
burnumun dış görüntüsü değişmedi. benim de en korktuğum şey buydu çünkü beğendiğim bi burnum var. burnumun üstünde çok az 1-2 mmlik bi çıkıntı vardı onu törpületsem mi diye çok düşündüm ama sonra vazgeçtim iyi ki de geçmişim. o ameliyatı daha da zorlaştıran bi etken. eğer aynı zamanda estetik de istiyorsanız kesinlikle plastik cerraha gidin. (aman kuzenim duymasın

)
ayrıca genel anestezikle oldum ameliyatı. lokalle olmanızı tavsiye etmem. çünkü çoook zor bi ameliyat. çekiçle fln kırıyorlar kemikleri onu duyup hissetmek çok kötü olur. ayrıca bazen lokal yeterli olmuyor acı hissedildiği için ameliyat yarıda bırakılabiliyor.
genelle olunca ameliyat sonrasında sersemlik vs çok oldu evet. 2 gün boyunca durmadan uyudum bi kere kustum ama bunlar beklenen şeyler. ama ameliyathanede anında uyandım ben hatta bütün doktorlar çok şaşırdı bana ameliyatı anlatmaya fln başladılar gözümü açar açmaz o çok komikti :)
ayrıca diceğim o ki herkeste burun eğriliği mutlaka var. ama eğer nefes almakta zorlanıyorsanız ve bu hayatınızı etkiliyorsa ameliyat olun. gördüğünüz gibi kolay bi postop u yok.
bir de neyle temizliyorsun diye soranlar var. serum fizyolojikle temizliyorum ben. 100 şişe olmuştur şimdiye

eczacıyla anlaştım bana özel getiriyor resmen.
inş yarın akşama iyi haberlerle dönerim dua edin benim için

( öptüm kızlarr