Kızlar merhaba siteye daha yeni üye oldum çok kişi buradan destek alıyormuş bana da bir arkadaşım tavsiye etti kadınlar klubünü desteğinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Oğlum Asaf 3 buçuk yaşında çocukta aşırı bir hiperaktiflik var kuduruyor durmuyor yerinde. Başka insanlar misafirliğe geldiği zaman çocuklarıyla kavga ediyor sözümü dinlemiyor oyuncaklarını çocuklarla paylaşmıyor asla rezil oluyorum insanlara, oğlum yapma etme derken bütün gün peşinde koşturuyorum. Dışarı çıktığımızda sürekli elimi tutup çekiştirip bir istekte bulunuyor başkalarına vurma gibi bir huyu var yolda yürürken elini uzatıp insanlara vuruyor. Metroda bağıra bağıra konuşup sus oğlum dedikçe sinirlenip kendini sıkıyor. En sonunda dayanamayıp bir çocuk psikiyatri ye gittim WİSCAR testi ve PROSTİP testi yaptırdık oğlumda hem dikkat eksikliği ve hiperaktivite buna bağlı olarakta zeka geriliği çıktı bana dikkat setleri kullanmam gerektiği söylendi bana hangi dikkat setlerini önerebilirsiniz uygun fiyatlı?