• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar diş ağrısı mahvetti!

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
133
2.5 aylık hamileyim.
Hamile olduğumdan beri migrenim, mide bulantım - zaman zaman kusmam- bel ağrıları, iç sıkıntısı, sinirlilik hali bir başladı, her gün farklı sebeplerle ağlayan bir kıza dönüştüm -üstelik çalışıyorum da, o kadar zor geliyor ki-

Şimdi bir de diş ağrısı çıktı, büyük ihtimalle dolgusu yapılan dişimin içinde çürüme olmuş, dr kanal tedavisi gerekebilir ama ağrı neyde kaynaklanıyor bilemiyorum film çekmek lazım dedi. Film tabi ki çektiremem, röntgen %100 zararlı bebek için. Filmsiz de bir şey diyemem dedi. Ee ben ne olacağım dedim dayanacaksın dedi.

Çürük enfeksiyon yaparsa kana karışırsa bebek için zararlı değil mi, kanal tedavisi yapsa kullanacağı ilaç da zararlı dozunu iyi ayarlayan bir dr lazım güvenebileceğim kadın doğumcum bile yok benim nerede diş dr um olsun..

Buradan karanfil koyun sarmısak koyun demişler koyuyorum ama bir şey yemeye başlayınca gene ağrıyor, ağla ağla içim çıktı...

Kızlar aranızda yaşayanlarınız var mı neler yaptınız, alabildiğim tek ilaç parol o da bana mısın demiyor zaten... Önerilerinizi bekliyorum...

doktora danıştım, antibiyotik kullanmak gerekiyor dedi. augmentin ya da rovamisin dediler.. kategori c olduğu için büyük ihtimalle augmentin alırım.

Canm bende aynı sorunları yasıyorum Disim beni öldürdü cok acı çektim haftalarca sonunda Dr gittim senle aynı durumum apse yapmış antibiyotik verdi
rovamycine kadın dogum Dr na sordum sorun yok icebilirsin dedi 4 gündür iciyorum içtiğim gibi ağrım kesildi ağrı kesici falan vermedi mecburen iciyorum icim rahat degil cok da araştırdım ama

ben de 27 haftalık hamileyim taa başından beri ağrıyor dişim.hatta bi tanesi kırıldı.o derece yıprandı dişlerim ma doktora gitmiyorum parolla falan idare ediyorum ama çokk zor.diş ağrısı hiç bişeye benzemiyo özellikle geceleri ağrıyo uyutmuyor.

kızlar ilk 3 ay dr antibiyotik kullanma dedi. augmentin evde bekliyor. emin de olamıyorum apse varsa iç dediler diş dolgulu olduğu için apseyi de anlayamadı diş doktorları.

ben de sarımsak koydum baya hafifletti eşimle papaz olduk ama olsun :D

Bende hamileliğimin başından beri çekiyorum. 20 haftalığım şu an :( dayanamadım yıne doktora gittim. zinnat diye bi antibiyotik verdi bakalım inş bi işe yarar. Yanında bi de minoset kullanıyorum o parola göre daha iyi geliyor.

Back
X