Kızlar dış gebelik denildi iğne oldum 5 gün sonra boş kese göründü

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.270
465
73
25
Metotreksat iğnesi oldum 10 gün oldu ben de leke kanama Ağrı hiçbir şey olmadı ama iki gündür feci baş ağrısı çekiyorum strestendir dedim geçmiyor kesin dis gebelik dediler 2 doktoda iğne yaptı 5 gün sonra boş kese göründü tüp bebekten hamile kaldım neyse salı günü muayenem var niye bende leke Yok ya da bu baş ağrısı neden var

Merhaba geçmiş olsun dış gebelik olduğunu nerden anladılar değerleriniz kaçtı acaba

Merhaba geçmiş olsun dış gebelik olduğunu nerden anladılar değerleriniz kaçtı acaba
900 en son bta yavaş ilerliyordu 600'den 900 olmuştu 3 gün içinde sonra 900 çıkan değerli muayene oldum rahimde sıvı var dedi dış gebelik geçiriyorsun Büyük ihtimal dedi günü başka doktora gittim o da rahimde sıvı var dedi dış gebelik dedi değerlerin sağlıksız gebeliği gösteriyor dedi ilacı kestirdiler geçen perşembe iğne yaptılar tüp bebek doktoru onay ile birlikte 10 gün oldu 5 gün muaneye gittim küçücük kese göründü bu dış gebelik değil normal düşük yaşayacaksın dedi bu salı tekrar gideceğim düşmezse kürtaj yapacakmış tüp bebek doktoruna söyledim cevap vermedi kan verin dedi sadece ağrım sızım ve lekem hiçbir şeyim yoktu hala daha yok Allah'a havale ediyorum iğneye oldum artık sabahtan akşama kadar iki gündür baş ağrısı çekiyorum çok kötü kafamı kaldıramıyorum

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin vardır bi hayır Allah yardımcınız olsun

Dış gebelikte kese rahim dışında tüpte felan görülüyor tanısı öyle koyuluyor bildiğim. Benim sol tüpte görülmüşte mesela kese. Keseyi görmeden nasıl dış gebelik tanısı koyuldu. Kese rahimdemi görüldü peki

Ay boşa iğneyi yapmışlar emin olmadan kürtaj 10 dakka canım bundan sonrası sağlıkla gelsin inşallah

Kese görünmeden dış gebelik demelerin sebebi değerlerin dengesiz artması ve rahim de sıvı görünmesi az bir şey kesin sağlıksız dediler öyle vurdular bende o anki pikolijiyle kabul ettim iğneden sonra 5 .gün hem muane oldum hem kan verdim rahimde küçük kese göründü hem değerim yükseldi anlamadık 1 hafta da bekliyecez dedi yani salı gidecem bende emin değilsen neden vurdurdun diye söylendim tüp bebek doktora cevap yok galiba kıydık çocuğa vijdanim çok kottu iki doktor da öyle diyince yaptırdım ama kese de rahim de göründü bunuda dedi sen dedi normal düşük yapacan çünkü bu kese rahim de dedi kesemi dedim küçücük kese gösterdi

Ay boşa iğneyi yapmışlar emin olmadan kürtaj 10 dakka canım bundan sonrası sağlıkla gelsin inşallah
Evet kürtaj biliyorum yaşadım ama öyle emindiler ki iç kanama bile geçirirsin dediler tüpün gider çocuk olmaz o korkuyla hemen oldum bende

merhaba RABIS 2018 ayni seyleri yasamisiz kurtajla sonlanmadi mi gebelik yani dogru mu anladim? Suan ne durumdasin?
Yok benim demek istedim 2019 yılında kürtaj oldum 3 aylık düşük yaptım o sıra sonra nasip olmadı bu yıl da tüp bebek denedim o da dış gebelik kesin dediler iğne yaptılar ama boş kese göründü iğne ile de değerim az bir şey düştü değerim düşmezse kürtaj yapacaklar gene daha sıfırlanmadı ama bana kesin dış gebelik dediler odan sinirliyim iç kanama bile yaşarsın dediler megerse igneyi boşuna oldum kısacası

cok gecmis olsun size de. Bende tam tersi kurtaj oldum 2 mayista degerim dusmedi yarin ki test sonucuna gore bende igne olacagim. Kese rahimde mi peki kurtaj olacaksiniz? Benim degerlerim daha keseye bile musait degilken kurtaja aldi beni doktor ne yazikki bilmedigim icin bu durumlari suan cok sorun yasiyorum

Bende aynı yaşayıp öğreneceğiz kese yok ama parçalar gördü değerim düştüğü gün ben iğne oldum şimdilik ise yaramis görünüyor salı tekrar kan verecem

Bende aynı yaşayıp öğreneceğiz kese yok ama parçalar gördü değerim düştüğü gün ben iğne oldum şimdilik ise yaramis görünüyor salı tekrar kan verecem
En kisa zamanda saglikla atlatiriz umarim bende yarin kan vericem bakalim ne olacak. Doktorum belki kendisi de duser igneye gerek kalmaz dedi ama cok korkuyorum. Igne olunca hastanede kaldiniz mi oeki?

En kisa zamanda saglikla atlatiriz umarim bende yarin kan vericem bakalim ne olacak. Doktorum belki kendisi de duser igneye gerek kalmaz dedi ama cok korkuyorum. Igne olunca hastanede kaldiniz mi oeki?
İnşallah yok ben kalmadım hastanede yaptırdım 3saat müşade de kaldım o kadar yan etki varmı diye ilk defa oldum diye ama iğne olurken yaktı o kadar başka bir sıkıntı olmadı bende iğneden 10gun sonra galiba 4gun baş ağrısı çektim e belki adet olmam yakın ya ondandır diye düşünüyorum

Icim rahatladi, hastanede yatanlar var maalesef bu igneden sonra. Baska sebeplerden de olabilir tabii ki bas agrisi, igneden de olabilir. Degerler ne zaman dusmeye basliyor igne sonrasi?

Icim rahatladi, hastanede yatanlar var maalesef bu igneden sonra. Baska sebeplerden de olabilir tabii ki bas agrisi, igneden de olabilir. Degerler ne zaman dusmeye basliyor igne sonrasi?
O kişiden kişiye değişiyor düşmesi mesela kimi hemen lekelenme kanama yaşıyor kimi yaşamıyor kimi çok az düşüyor kimi hiç düşmüyor aksine yükseliyor benim mesela 1060'dan 580'e düşmüştü bir hafta içinde yine salı günü vereceğim o da bir hafta olacak bakalım yükseldi mi düşecek mi kimileri de iki günde bir kan veriyor Evet kalanlar var

Insallah hizli bir sekilde atlatiriz. Bugun baktirdim degerim dusmus doktor iyi sali tekrar bakilmasi lazim dedi. Dilerim seninki de duser de bi an once bu girdaptan saglikla cikariz

Kızlar, iğneden sonra ne kadar süre hem lekelenme hem normal (çok olmayan) kanama yaşadınız? Arada regl sancısı gibi ağrı oluyor çok fazla değil normal mi yaşadınız mı bu şekilde? Betama 3 haftadır baktırmadım en son 855e düşmüştü 2100lerden sıfırlandı mı bilmiyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…