Kızlar dış gebelik mi ya?

zeynosundunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
31
5
1
24
Kızlar adet tarihimden 1 gün önce 26 nisanda kan verdim beta 23,73 tü. 28 nisanda beta 48,8 çıktı. Artış iyi dedi sağlık ocağında ebe. Haftaya pazartesi gel tekrar dedi bu gün gittim. Doktorum birax tuhaf bi kadın. Bana beta değerlerin artışı iyi ama genel olarak düşük dedi. Dış gebelikte olabilir dedi. Benim kanamam olmadı. Ufak kasık ağrılarım oluyor arada ve aşırı göğüs hassasiyetim var. Kadın doğuma artışı takip edelim öyle git dediği için aile hekimi gitmedim. Bu günde yarın öğlen sonuçlar çıkar bi doktora görün herşeye hazırlıklı ol dedi. Var mı benim gibi bu durumu yaşayan sonuçlar ne oldu. Yarınki kan sonuçların 300-400 olursa korkmaya gerek yok dedi ama yarını nasıl yapacağım bilmiyorum.

Oncelikle hayirli olsun, inşallah guzel artisla saglikla ilerler branş olarak kadin dogumun alani oldugu icin ben bu konularda sadece aile hekimlerinin dedigiyle hareket etmem. Normalde bile bir tani varsa uc doktora sorarim gorus alirim.
Siz gonlunuzu ferah tutun belki yavas artiyodur.

Yani ilk artış olması gerektiği gibi demişt şimdi bunu söyleyince içimi bi sıkıntı bastı. Yarına randevu aldım hemen. İnşallah güzel çıkar. 300-400 görürsek problem yok dedi. İyi gibi hissediyorum bilmiyorum korkuyorum sadece.

Kanaman yok şiddetli kasık sırt omuz ağrın yok neye göre dış gebelik olabilir dedi acaba sallamış bi tarafından. Sen kadın doğuma git en iyisi bir 10 gün 15 gün sonra. Hayırlı olsu6

Kanaman vs yoksa rahat ol, kadin dogum daha net bilgi verecektir. İnşallah guzel ilerler

Kanaman yok şiddetli kasık sırt omuz ağrın yok neye göre dış gebelik olabilir dedi acaba sallamış bi tarafından. Sen kadın doğuma git en iyisi bir 10 gün 15 gün sonra. Hayırlı olsu6
Doktorum biraz tuhaf bi kadın. Değerlerin düşük dış gebelikten şüpheleniyorum dedi. Yani ben kendimi anlatmadan. Bende ister istemez korktum. Yarına yine de kadın doğuma randevu aldım bakalım en azından içim rahatlar. Ağrım çok hafif kasık ağrım var. Göğüs hassasiyetim var başka hiçbir şikayetim yok zaten. Çok teşekkür ederimmm

Kanaman vs yoksa rahat ol, kadin dogum daha net bilgi verecektir. İnşallah guzel ilerler
Hayır kanamam olmadı yani belirtilerimde çok normal. Hafif kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var. Hiç aklımda bile yoktu o ihtimal beni baya korkuttu öyle pat diye söyleyince. Sonraki süreci bile anlatıyor daha da panik yptırdı

Sonucunuz nedir

Kızlar benimde son reglim 15 nisan
14 mayısta beta 752.21
16 mayısta 1657.69
16 mayısta kese vajinal gözükmedi yarın tekrar gidicem ağrım vs yok ama dış gebelik olabilir mi cok korkuyorum

14 mayısta beta 752.21
16 mayısta 1657.69
16 mayısta kese vajinal gözükmedi yarın tekrar gidicem ağrım vs yok ama dış gebelik olabilir mi cok korkuyorum
Dış gebelikte betalar o kadar yükselmez sanmıyorum ya bende 6 haftalık hamileyim betam adete 3 gün varken 489 çıktı daha kan vermedim ama benimde içim pek rahat değil sanırım heycandan strese giriyoruz

Dış gebelikte betalar o kadar yükselmez sanmıyorum ya bende 6 haftalık hamileyim betam adete 3 gün varken 489 çıktı daha kan vermedim ama benimde içim pek rahat değil sanırım heycandan strese giriyoruz
Ya umarım öyledir o kadar uzun zamandır bekliyoruz ki hevesim kursağımda kaldı beta 1600lerdeyken kese gözükmemesi normal mi onuda anlamadım

Ay benimde 13 nisandı aynıyız o zaman ben 5.6 günlük sen 6 hafta 1 gün çok çok yeni kese zaten anca görülür siz sanırım hemen öğrenir öğrenmez gittiniz
Çarşamba öğrendim cuma gittim ya inşallah dediğiniz gibidir nolur dua edin yarın tekrar gidicem

Çarşamba öğrendim cuma gittim ya inşallah dediğiniz gibidir nolur dua edin yarın tekrar gidicem
Bende adete 1hafta kala öğrendim zaman geçmiyor kesede hemen gözükmez dediler diye gitmedim 8nci haftada gidicem sürekli ultrasona girmek istemediğim için bekliyorum inşallah hepimizin sağlıkla ilerler

14 mayısta beta 752.21
16 mayısta 1657.69
12 Mayıs 744
14 Mayıs 1742
12 Mayıs'ta kontrol yaptı karından tam 4 haftalıkti ogun göremedi 22 Mayıs'ta randevum var gidicem bakalım inşallah keseyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…