- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
2 mayısta ayrılmış arkadaş izne 8 gün kullanmış yani iznindenKesinlikle yanlış hesaplanmış. 13 mayıs cuma günü 37. Haftanız dolacak izne ayrilacakmissiniz. Ancak 37 haftanin bitmesine 3 gun kala erken dogum yapmışsınız. Bu nedenle dogum öncesib3 haftalik izninizin dogum sonrasi analik iznine eklenmesi zorunludur. Dogum oncesi 3, dogum sonrasi 13 hafta olmak uzere toplamda 16 hafta izin kullanacaksiniz. Yani 10 mayistan itibaren 16 hafta saydiginizda 30 ağustosa kadar izinli olmalisiniz. 31 agustosta izniniz sona erer ve işbaşı yaparsiniz.
Aaa evet gözden kaçırmışım. Haklısınız, o vakit başlama 22 ağustos2 mayısta ayrılmış arkadaş izne 8 gün kullanmış yani izninden
Evet 22 ağustos olması gerekiyor yanlış hesaplamış idare
DOĞUM ÖNCESİ 2 MAYIS İLE 10 MAYIS ARASI İZNİMDEN KULLANDIM..2 mayısta ayrılmış arkadaş izne 8 gün kullanmış yani izninden
Değişti arkadaşım o ssklı veya memur hamileler doğumdn 8 hafta önce ve doğumdan 8 hafta sonra izin kullanabilirlerDoğum öncesi izin 3 hafta doğum sonrası izin 13 haftadır. Yanı doğum yaptıktan sonra 13 haftayı saymanız lazım. Doğum öncesindeki 3 haftalık izniniz içinde doğum yaparsanız hemen doğum sonrası 13 haftanız başlatılır. 2013 doğum yaptım böyle oldu. Şimdi değişmişmidir bilmiyorum. Ama değiştiğine dair bir bilgi okumadım. Yani o zaman izin aktarılması diye bir durum yoktu
Bebeğinizi mutlulukla büyütün inşallah
Evet canım bir hafta kullandığın için 15 hafta kalmış oluyor 21ağustosta bitiyo 22 işe başlamak gerekiyo yanlış hesaplamadıysamDOĞUM ÖNCESİ 2 MAYIS İLE 10 MAYIS ARASI İZNİMDEN KULLANDIM..
10 MAYISTA DOĞUM YAPTIM..
toplam 16 hafta iznim varsa benim doğum sonrası 15 hafta iznimi kullanmam gerekiyor sanırım..
o da 10 mayıs + 15 hafta=22 AĞUSTOS ÇIKIYOR???
Doğum izni 6 ay değil mi kızlar..
kızlar ben 32.haftada çalışabilir raporu alarak 2 mayısta doğum öncesi izne ayrıldım
ama 37.haftayken 10 mayısta doğurdum..
ne zaman bitiyor yani iznim.. idareye göre 31 TEMMUZ ??? DOĞRU MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?