- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
devlet ama idare sıkıntı sankibende senın gıbı kullandım 15hafta aktarabıldım senın baya baya yanlıs hesaplanıyıor gıt ısyerıne ızah et bence. yanındada ıznın nasıl kullanılıp aktarılacgına daır cıktı al kı sıkıntı cıkaramasınlar sana. devletse zaten bısey yapamazlarda özel belkı bıraz canını sıkar ıste.
TOPLAM 16 HAFTALIK DOĞUM İZNİ VAR. BEN DOĞUM ÖNCESİ 1 HAFTASINI KULLANABİLDİM ERKEN DOĞUM OLUNCA.. GERİYE KALAN 15 HAFTA...15 haftayı nerden çıkardınız anlamadım
Canım bunu izin bitmeden düzeltilse olur değil mi. yani henüz zaman var düzelttirmek bir kayıp yaşamamak için..Toplam 112 gündür doğum izni. Benim de yanlış hesaplandı düzeltene kadar illallah ettirdiler. Sskda bir miktar param bile kaldı
Evet ama bir an önce düzelttirmeye bakCanım bunu izin bitmeden düzeltilse olur değil mi. yani henüz zaman var düzelttirmek bir kayıp yaşamamak için..
TOPLAM 16 HAFTALIK DOĞUM İZNİ VAR. BEN DOĞUM ÖNCESİ 1 HAFTASINI KULLANABİLDİM ERKEN DOĞUM OLUNCA.. GERİYE KALAN 15 HAFTA...
bende 15 martta doğum yaptım 34. haftada izne ayrıldım ordan iki haftayı 39. haftada doğum yaptım ordan kalan bir haftada da doğum sonrama eklendi sizinkininde eklenmesi lazım doktorunuz sekreterinin ayarlaması lazımkızlar ben 32.haftada çalışabilir raporu alarak 2 mayısta doğum öncesi izne ayrıldım
ama 37.haftayken 10 mayısta doğurdum..
ne zaman bitiyor yani iznim.. idareye göre 31 TEMMUZ ??? DOĞRU MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?