Kızlar doğum yaptım

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
kendi başlığımı bulamadım pzt büyük gün diye yazmıştım
gebelik zehirlenmesi yaşıyordum pzt sezeryan ile doğum yaptım 38 haftalıktı bebeğim
oğlumu çok şükür kucağıma sağlıkla aldım 2.500 gr doktorum tam zamanında almışız dedi
Allah"ıma binlerce kez şükür umarım hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
sezeryan doğumdan asla korkmayın ameliyata hazırlanmak beni biraz strese soktu
bide ayılırkenki acı kötüydü çok ağrıdı yani ama o da 5 10 dk falan sonrası da hiç ağrım olmadı sadece hareketler sınırlı malum ama sütüm daha yeni yeni tam olarak doyurucu çünkü ilk günbişey yedirmiyolar 2. gün akşam normal yemek yedim
sezeryandan korkanlara yaşadıklarımı anlattım umarım yararlı olabilmişimdir...

Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah darısı tüm hamişlerin başına

allah hepinize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin cnm ve huzurlu bir ömür... allah biz hamilelerede hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin inş..

Ayy bende yapmak istiyorum artık ama benimki daha küçük,34. hafta yeni bitiyo..Allah analı babalı birde sağlıklı büyütsün arkadaşım..

ne güzel:) Allah analı babalı büyütsün yavrunu sizlere bağışlasın
darısıda bizim başımıza :)

kızlar merhaba ben sevil siteye yeni üye oldum ve 3 haftalık hamileyim.. 3 yada 4 gün önce idrarda test yaptım pozitif çıktı bugünde doktora gittim ultrasonda göremedi kanda baktı oda pozitif çıktı,ancak sorun şu ki iki tane biri 3 diğeri dört cm lik kistim varmış bende tesadüfen öğrenmiş oldum..doktor, kontrol altında olunca bebeğe zarar vermeyeceğini söyledi ancak ben telaşlandım..aranızda böyle bir durum yaşayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa eğer bilgilendirirseniz mutlu olurum...

canım yanlış yere yazmışsın,ayrıca yeni konu açıp öyle sor,cevap alırsın.ben anlatayım sana,aynı sorunu bende yaşadım ilk öğrendiğimde ağlaya ağlaya öldüm,ne varsa sanki,insan hamile olunca çok korkuyor tabii,benimki de 4santimdi,doğuma kadar sürekli takip edildi,8-10santime kadar büyüdü ama ne bebeğime zarar verdi ne de doğumu zorlaştırdı.hiç korkma.aynı durumda bi komşum daha var haftaya doğum yapacak.inanmayacaksın,abartılı bulacaksın ama yinede yazayım,bir arkadaşımın uru bebekten daha büyük duruma gelmiş,yani yaklaşık 3kiloymuş,artık bebeği bir ay önce sezeryanla almışlar.yapılacak tek şey büyümesini takip etmek.çok kişi duydum,genelde sorun olmuyor.hatta ben sezeryan oldum,doğumda alacaklardı,tahmin ettiklerinden daha büyükmüş,doktor tehlikeli olur,belki rahmimi almak zorunda kalır diye dokunmamış,doğumdan sonra küçüldü şimdi 3santim.öyle uslu uslu duruyor.sende hiç korkma çok kişide var.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama yinede korkuyor insan dediğin gibi,belkide doktorun kisti anlatış şekli ürküttü beni bilem,yorum umarım dediğin gibi olur ve beğe birşey olmaz..yapılacak en mantıklı şey beklemek olcak sanırım...:Saruboceq:

ay gozun aydin canim ya ne guzel kurtulmussun bol bol op kokla melegini bizim yerimizede ..
sira bizde bu son haftalarda beklemek cok zormus ..

kutlarım ilk önce seniii meleğini aldın kucağına şimdi sıra bizde artıkk.Allah analı babalı büyütsünnn...:ecrin_bebek:

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah dünyanın en güzel duygusu en kutsal olayı doğum yapmak rabbim herkese yaşatsın
benimde kızım 5.5 aylık emzirme dönemi bitsin hemen 2. çocuk çalışmalarına başlıcam doğum olayını çok sevdim her gördüğüm hamileye ne güzel doğumu yaşıcak diye imrenerek bakıyorum rabbim banada tez zamanda ikincisini nasip etsin:)))

kızlar teşekkür ederim hepinize
yalnız sütüm hala tam olarak gelmedi tek sorunumuz bu
aptamil veriyoruz doymadığı zamanlar ama biberondan veriyoruz hem emziriyorum hem mama böyle yapanlar var mı aramızda

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla huzurla analı babalı byütmenizi nasip etsin
mama verince memeden hemen soğuyorlar biraz uğraşırsın ama devamlı meme verirsen hem sütün gelir hem bebeğin mamaya alışmaz
1 haftada ancak iner sütün bol su süt,elinden geldiğince uyu,sık sık ılık duş al ,komposto,bulgur pilavı işe yarıyor
boolllllll sütlü gazsız günler geceler dilerim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…