Kızlar doğumla vücut yapısının alakasını nedir??

tubishirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
33
8
86
Kızlar boyum 150 ve minyonum kalıp falan hak getire merak ettiğim birşey var normal doğumu engeller mi benim yapım?? doktorla daha bu tarz bi konu konuşmadım normal doğum istiyorum

Hic belli olmaz, annem minyondu kac cocuk diyenler de oldu bana kk da. Bebegin büyüklügü önemli bence burada, bebek kücükse zaten her türlü cikar sorun olmadigi sürece. Ben de minyonum ama kalcam genisti bir faydasi olmadi bebegim gecemedi son anda mecburi sezeryana alindim ama dogurabilenler de vardir illa ki. Sans artik..

Benim kalçamda dar herhalde etrafımdakilerin böyle söylemesinin sebebi de bu gibi hayır söyleyenlerden biri ebe olmasa yine takmicam ama takıyo insan

Benim kalçamda dar herhalde etrafımdakilerin böyle söylemesinin sebebi de bu gibi hayır söyleyenlerden biri ebe olmasa yine takmicam ama takıyo insan

Benim kalcam genisti de ne oldu. O ic kemiklerinin durumu ne asil o önemli. Benim dar kalcali arkadas dogurdu ben doguramadim. Bebegim de büyüktü. Ama icim darmis, o da öyle disaridan belli olmuyor. Kiminin ici genis oluyor. Kimseye kulak asma, dogum aninda oluyor ne oluyorsa. Bana bile sezeryan riski var dediler hep ama normali deneyecegiz dediler. Yurt disindayim kolay kolay sezeryana almazlar ite kaka cikarirlar o bebegi sen yalvarsan da olmaz. Ama baktilar olmayinca olmuyor. Kafana takma, dogum aninda ne oluyorsa olur gercekten. Hic belli olmaz o isler. Moralini bozma sen.

Kızlar boyum 150 ve minyonum kalıp falan hak getire merak ettiğim birşey var normal doğumu engeller mi benim yapım?? doktorla daha bu tarz bi konu konuşmadım normal doğum istiyorum
Hiç kafana takma 175 boyum 70 kiloyum normal doğum yapamadım bebeğim ilerlemedi hiç düşünme bile bunları 15 yaşında kız çatır çatır doğurdu ben doğuramadım hiç boyla kiloyla alakası yok çatı dedikleri açıklıkla birde bebeğinin büyüklüğüne göre doğum şekline karar verir doktorlar öyle dışarıdan bakmayla kimse bilemez.

bende 153 boyundayım minyonum ama benimle aynı olan bi akrabam hatta benden daha minyondu ve normal dogum yaptı ama bebeği 2.800 doğdu bebekle alakası varmı bilemem cnm

önemli olan doğum kanalı uzunluğu genelde kısa boylu bayanlarda dar ve kısa olduğu için erken doğum ve normal doğum zorluğu yaşanır...

Kızlar doktora sordum bugün ve bana dediki yapısal açıdan küçük olan anne adaylarının çatıları genelde dar oluyormuş ama çocuğun küçük olup olmaması da çok önemliymiş çatısı dar olup çocuğu da küçük olan çatır çatır doğuruyo anam işimiz şansa kaldı kısmet :))

vucut yapısıyla dogum seklının alakası olsa japonlar çinliler asla normal doguramazdı
o çatı kemıgınle alakalı
ben 173 boyumda kemıklı ırı bırıyım sezeryan dogum yaptım

Allah hakkınızda en hayırlı olanı versin bir avazda kurtulursunuz inş benim çatıda bir problem yoktu normal doğum diye girdim ama bebeğim ilerlemeyince sezeryana aldılar böylede olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…