Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten buraya sizlerin tecrübelerini öğrenmek için konu açtım fikir sahibi olmak için. O yüzden endişelenmeyin zaten bir durum olsa elbette doktora gideceğim. Burada biz bize yaşadıklarımızı konuşuyoruz sadeceCanım seni korkutmayım ama benim dediğin gibi vajinada ince ince sancı kasılma vardı. Zaten suyum geldi o en büyük belirti .Açılman bile olabilir eğer vajinada o his varsa .Yanlış bir şey yazmayım herkeste aynı değildir belki .
Su heldikten ne kadar süre sonra doğum başlıyoCanım seni korkutmayım ama benim dediğin gibi vajinada ince ince sancı kasılma vardı. Zaten suyum geldi o en büyük belirti .Açılman bile olabilir eğer vajinada o his varsa .Yanlış bir şey yazmayım herkeste aynı değildir belki .
Valla canım ilk doğumda su geldi açılma yoktu suni sancı verdiler saat 10 da gittim akşam 7 de doğdu.Ikincisindede su geldi suni sancı verdikten sonra en fazla yarım saat içinde doğdu.Su heldikten ne kadar süre sonra doğum başlıyo
Değişken bi durum yaniValla canım ilk doğumda su geldi açılma yoktu suni sancı verdiler saat 10 da gittim akşam 7 de doğdu.Ikincisindede su geldi suni sancı verdikten sonra en fazla yarım saat içinde doğdu.
Ben öğün anne kız ped bitirdim doğuma daha 37 günüm vardı çünkü idrarımı kaçırıyorum diye düşündümMeğer suyum sızıntı şeklinde geliyormuş hiç aklıma gelmedi sızıntı şeklinde geleceği
Akşamına da zaten sancım başlamıştı belden kasıklara vuran adet sancısından biraz daha çok ağrı (ağrı eşiğim çok yüksek)
Sonra direk dakikalarıma baktım 2 kere 15 dakika da 1 sonra direk 5 dakikaya 1 düştü anneme söylüyorum sancım başladı diye inanmadıdaha çok etken yalancıdır o dedi amma velakin zorla da olsa doktorumu aratıp hastaneye gitmeyi başardım 8 cm açılmam olmuş anneme dönüp dönüp evde doğurtcaktın beni dedim sezaryen oldum epidural
Doğum anıları ve ya doğum sancıları anıları komik ya bide daha zaman varsa iyice komik oluyorBenimde 3cm açılmam varmış bende epiduralli doğurdum
Evet öyle gerçekten ama benim pek bi doğum anım olmadı.. Hiçbirşeyim yok gibiydi doktora gittim açılma var dediler hastaneye gitmem ile bebeğimi kucağıma almam toplamda 2 saat sürdüDoğum anıları ve ya doğum sancıları anıları komik ya bide daha zaman varsa iyice komik oluyor
Aman sağ Salim doğdular ya gerisi önemli değilEvet öyle gerçekten ama benim pek bi doğum anım olmadı.. Hiçbirşeyim yok gibiydi doktora gittim açılma var dediler hastaneye gitmem ile bebeğimi kucağıma almam toplamda 2 saat sürdü
Aynen öyle çok şükürAman sağ Salim doğdular ya gerisi önemli değil
İkiz bebeklerimi 37+3 de doğurdum canım planlı sezaryenle sıfır belirti ile doğuma girdimMerhaba kızlar.. Ben 38 haftalık hamileyim belime ara sıra çok şiddetli olmamakla beraber sancı girdi ve sırtıma doğru da gezindi sanki. Bir süre gidip gelmesi devam etti ama sonra hiçbirşeyim kalmadı. Kasık kısmımda veya karnımda herhangi bir ağrı sızım yok. Fakat vajinada çok baskı ve tarif edemediğim bir his var böyle ince ince sanki dikilme gibi ama tam tarif edemiyorum. Kanama, su gelmesi, akıntında değişiklik de yok.. Benim şuan ki durumum bu şekilde..
Sizler doğuma bir gün ya da iki gün kala sancı yaşadınız mı? Ve bu sancıları nerelerinizde hissettiniz?? Veya neler yaşadınız? Doğumun yaklaştığını anlatan belirtiler var mı? Benim yaşadığım durum şuan için normal mi? Çok uzunn yazdım inşallah sıkılıp da okumamazlık yapmazsınız
Benim hiç bir sebep yokken 39. Haftada doktor doğumu başlattı. 38. Haftada kilo almamış 39. Haftaya kadarda almazsa doğumu başlatacağım dedi. 39 gittim kilo almıştı ama yinede doğumu başlattı. Başlatmasa bizde 41. 42. Haftayı bulurduk. Hiç gelesi yoktu çünkiİkiz bebeklerimi 37+3 de doğurdum canım planlı sezaryenle sıfır belirti ile doğuma girdimne açılma ne sancı kasılma hiçbiri olmadı . 40. Haftaya kadar dursam dahada olmazdı gibi de duramadim artık çatlayacak gibiydim doktorda riske atmadı. Sularida iyi durumdaydi nasıp 37+3 te doğurmakmis.
Dışarda kilo alımı daha iyi oluyor ama canım belki ondan boşu boşuna tutmak istemedi. Gerçi almışti diyorsun canı sıkılmış doktorununBenim hiç bir sebep yokken 39. Haftada doktor doğumu başlattı. 38. Haftada kilo almamış 39. Haftaya kadarda almazsa doğumu başlatacağım dedi. 39 gittim kilo almıştı ama yinede doğumu başlattı. Başlatmasa bizde 41. 42. Haftayı bulurduk. Hiç gelesi yoktu çünkiikiz değil bu arada benim.
Biz kızım için bekledik kilo alsin diye seninki dışarı almayı uygun görmüş. 2500 Gr doğdu kızım oğlum 3000 Gr. Dört günde dışarda 400 Gr aldı kızım.Benim hiç bir sebep yokken 39. Haftada doktor doğumu başlattı. 38. Haftada kilo almamış 39. Haftaya kadarda almazsa doğumu başlatacağım dedi. 39 gittim kilo almıştı ama yinede doğumu başlattı. Başlatmasa bizde 41. 42. Haftayı bulurduk. Hiç gelesi yoktu çünkiikiz değil bu arada benim.
Olsun sağlıkla almışsın kucağına sağlıkla büyütünİkiz bebeklerimi 37+3 de doğurdum canım planlı sezaryenle sıfır belirti ile doğuma girdimne açılma ne sancı kasılma hiçbiri olmadı . 40. Haftaya kadar dursam dahada olmazdı gibi de duramadim artık çatlayacak gibiydim doktorda riske atmadı. Sularida iyi durumdaydi nasıp 37+3 te doğurmakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?