- 30 Mayıs 2022
- 55
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi bursa166116
Merhaba doktora kaçıncı haftada gitmek mantıklı. Kese gözükmüyor bir şeyler diyince insanın morali bozuluyor yada beta değeri kaç olunca gidilir yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olduğunu idrarda ogrenirsen bı kan tahlili verirsin 48 saate tekrarlarsin 2 ye katina çıkar genelde veya en az yüzde 60 artış olur. 1500 2000 lere ulaştığında bhcg vajinal görünebilir. Karından daha geç görünüyor. .hafta olarak da adetin 1 hafta geçtiğinde geç döllenme olmadıysa kese gorunuyor vajinal.:) Bazı kişiler 7. Haftalarda gideyim de bı kere de kalp atışını duyayim diye düşünür ki bu çok yanlış çünkü dış gebelik varsa ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi olduğu için ben kanda pozitifi aldığım gibi giderim:))Merhaba doktora kaçıncı haftada gitmek mantıklı. Kese gözükmüyor bir şeyler diyince insanın morali bozuluyor yada beta değeri kaç olunca gidilir yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar.
Siz gittiniz mi pekiKan tahlilini iki güne bir tekrarlayıp iki kat artışı gördükten sonra eğer ciddi şikayetleriniz yoksa ( dis gebelik ciddi agri yapiyormus mesela) ben de en az 6. Haftaya kadar bekleyin derim. Hiç değilse kese görünecek kadar olsun. Yoksa çok yipraniyoruz.
Ben kadın doğum acilde iki gün arayla kan verdim. 43 ve 130 çıktı. Şu an 4+1deyim.Siz gittiniz mi peki
Değeriniz maşallah çok güzel. 1500 üstü vajinal muayenede kese gorunebiliyor. İçiniz rahat etsin istiyorsanız değeriniz müsait. Dış gebelik olmadığına emin olmak için gidebilirsinizDeğerim bu şekilde şuan adetime göre baktığım da 4 hafta 4 gün inşallah gebeliktir dış gebelik değildir.
Doktorlar zararsız olduğunu söylüyor. Ben ilk gebeligimde 4+li haftada o kadar çok girdim ki olsaydı kizima olurdu herhalde. Çok şükür kizim sağlıklı.Vajinal muayene tehlikeli diyorlar hep ama sizce
Korkmakta hepimiz haklıyız çünkü değerle anlaşılmıyor maalesef. Bir görünün isterseniz içiniz rahatlarBu değerle dış gebelik değildir inşallah korkuyorum çok hayırlısı olsun![]()
Evet olabiliyorDeğer yüksekte olsa dış gebelik oluyor mu ki