İnsallah canim dumihruma post: 36688508 .!.:Bu emniyeten yapılan bir test diye düşünüyorum.Yaşından dolayı aldırmışlardır.Bİrçok dr un down sendromlu dedikleri bebek sağlıklı çıkmıştır.Üzülmesi normal,ama kendini kahretmesine gerek yok.İnşallah korkuları boşa çıkar.
Kizlar gorumcem 5 aylik hamile ve down sendromu suphesiyle su aldr demisler.yaptiranlar bebeginizde dusuk oldumu, erken dogum oldumu .cok uzuluyor agliyor , sonuc ne olcak die yaptirimmi ne yapacam diyor. sonuc kotuyse nasil bebegimi oldurim diyor vs. Ne yapmali bende sasirdim yaptiranlar genelde sonuc kotumu cikiyor yoksa geneliniyi sonucmu veriyor.birde kizlar gorumcem 37 yaslarinda' 1 yillik evli fakat babasi kimlige 44 yasinda yazdrmis kimlikten dolayida kan sonucu bole cikabilirmi
Benım bı arkadasım karnından su aldırmısdı 3 sene once malesef bebeği suuyu aldırdıktan sonra olmus karnında ve 2 gun boyunca karnında olu olarak kalıyo ve kızı zehirliyo vefat etti. bence kesınlıkle aldırmasıın ALLLAHın verdıgı bı caana sırf hasta dıye kıyılırmı ya ALLAH buyukturr ...
sizin dediğiniz bambaşka bir şey,aldıkları su çok küçük bir miktar,bu arada allah rahmet eylesin..Benım bı arkadasım karnından su aldırmısdı 3 sene once malesef bebeği suuyu aldırdıktan sonra olmus karnında ve 2 gun boyunca karnında olu olarak kalıyo ve kızı zehirliyo vefat etti. bence kesınlıkle aldırmasıın ALLLAHın verdıgı bı caana sırf hasta dıye kıyılırmı ya ALLAH buyukturr ...
belki de bebeğin başka bir sorunu vardır,neyse bu konuda yorum yapmayacağım çok hassas bir konu hem anne hem bebeği ölmüş..saol cnm ama herkezın basına bu olay gelıcek dıye bısey yok tabykıde ama yaptırmamasını soylerım yaptrsa bebeği hasta cıksa aldıracakmı peki ?
Merhaba canım banada 3 aylık hamileyken bebeğin ensesi kalın bu çocuk down sendromlu dedi iki doktorda aynı şeyi söyledi o an ve 9 ay boyunca ne yasadigimi kimse bilemez ama Allah razı olsun esimden hep destek hep yanimdaydi tabi aldırmayı biran düşünmedim Rabbimin emaneti ne desek boş ama doğum yaptım şu an kucağımda emziriyorum 9 ayimiz bitti sapa sağlam hiç bir şeyi yok çok şükür. Biz kendimizi tamamen Rabbimize emanet edip bol bol dua edelim canım inş sizinde korktuğunuz gibi olmaz :)Kizlar gorumcem 5 aylik hamile ve down sendromu suphesiyle su aldr demisler.yaptiranlar bebeginizde dusuk oldumu, erken dogum oldumu .cok uzuluyor agliyor , sonuc ne olcak die yaptirimmi ne yapacam diyor. sonuc kotuyse nasil bebegimi oldurim diyor vs. Ne yapmali bende sasirdim yaptiranlar genelde sonuc kotumu cikiyor yoksa geneliniyi sonucmu veriyor.birde kizlar gorumcem 37 yaslarinda' 1 yillik evli fakat babasi kimlige 44 yasinda yazdrmis kimlikten dolayida kan sonucu bole cikabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?