kizlar down sendromuunda su aldiran varmi

Cok sevindimm gercekten insallah saglikla dogar. Korktugundan emin olma duasi var onu okusun bol bol. Lutfen dogumdan sonrada sonuclari bildir. Bi sey cikmaz insalllahhhh

ablama da aynisini soylediler.ancak onlar anne ve bebekte olabilecek riskler icin vazgectiler ve yaptirmadilar...ne olursa olsun kiyamayiz dediler..su anda kizimiz gayet saglikli hic bir sikinti yok cok sukur...gorumceniz de amaci sadece sonucu ogrenmekse ne bebegi ne kendini riske atmasin...

bence yaptırmalı....tabiki kimse çocuğunun canına kıymaz...fakat özürlü olunca....toplumuzda dışlayıp..dönüp dönüp bakmalar...hem anne için hemde çocuk için zor olur...yurt dışında 35 yaş üzeri annelere rutin olarak yapılıyor bu testler..bizim komşumuzda yaptırmadı..yaş 36 sınırdayım diye...ama bebek down oldu...kadın haftalardır bunalıma girdi..bebeği görmek istemedi...pikolojik tedavi gördü...çok kötü günler geçirdi...çocuk sürekli hasta...çoğu kalb sorunuyla doğuyor...bunun için yaptırması çok iyi olmuş....

benim Annem 36 yaşında hamile kaldı kardeşime su aldırdı ama sonra pişman oldu hasta olsa bile aldirmazdim dedi zaten kardeşim sağlam doğdu maşallah şu an 10 yaşında :)

Suyu aldirdiginda bebeği aldiracak mı sanki? Bence bırakın teslim olsun Allah'a kac kisi biliyorum şüphe edip sapasağlam bebekler doğduğunu..
benim annemde 42 yaşında doğum yapti simdi sirin mi sirin bir kardeşim var.

arkadaşımın çocuğunaa da davn sendromlu dediler sapasağlam maşallah korkması su fln da aldırmasın bence

Normal olarak nitelenen bireyler bile hayata zor tutunurken kromozom bozukluklarıyla doğmuş bir bireyin yaşamını nasıl zor sürdüreceği ortada. Anne babanın başına bir şey geldiğinde (ki kaçınılmaz son bir gün mutlaka geliyor) ne oluyor bu çocuklara sizce? Örneğin bedeni 40 yaşında aklı 4 yaşında bir çocuk (evet, çocuk) yaşamını nasıl sürdürebilir?

Bütün anneler yavrumdan önce öleyim diye dua ederken bu çocukların annelerinin yavrumdan önce ölmeyeyim diye dua etmesi "aldırma", "yaptırma" diye uzaklardan beyanlarda bulunanlara bir şeyler anlatsın.

Konu sahibinin görümcesinin verdiği karar ve aldığı sonuç beni gerçekten çok mutlu etti. Allah analı babalı, mutlu mesut büyütsün.

Kızlar geç yazdım .çok şükür qmniosentez yapmadı görümcem ama çok şükür saglikli doğdu sağlıklı maşallah 4 aylık oldu bile

Bak bu bugun duydugum en guzel haber .
Konuyu yeni gordum tek tek okudum yazilanlari, ve bu yazi beni cok sevindirdi.
Allahim saglicakla buyumesini nasil etsin miniginizin. Ismi ne oldu?

Bak bu bugun duydugum en guzel haber .
Konuyu yeni gordum tek tek okudum yazilanlari, ve bu yazi beni cok sevindirdi.
Allahim saglicakla buyumesini nasil etsin miniginizin. Ismi ne oldu?
Emirhan oldu .tlf nda gigi gugu diyee konuşuyor yengesiyle maşallah. Bu durumu yaşayanlar biraz rahatlar die düşündüm kızdan ne stres yaşadı ve ona Kıyamam oynuyor nasıl kıyabilirim dedi ve allaha tevekkül etti bende çok korkmustum ileri yaştan dolayi çok şükür gayet sağlıklı darısı bu korkuyla bekleyenlere insalah sağlıklı haber alır herkes

Kaç haftalık hamileydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…