Kızlar doymuyorum hep açım

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Selam hamile anneler. Ben 5. Haftadayım Allah'ın izniyle.sürekli açlık hissim var. Doymuyorum. Gece kalkıp yemek yediğim oluyor. Kızıma hamileyken yemeden içmeden kesilmiştim kusıyordum.bunda ters tepti kendime engel olamıyorum. Benim gibi olan kilo almaktan korkan var mı? Bu sonuna kadar böyle mi gider?

Ben de gebeyken cok istahli oluyorum ikisinde de bulantim olmadı.En azindan faydali seyler yemeye calis tatli yerine meyve bol bol yogurt salatalık yumurta yesillik.doygunluk veriyor

ben ben ben :))) oluyorum acliktan 8.haftaya kadar cok yiyordum okadar yememe ragmen sofrada bile surekli karnim kazinmaya devam ediyordu 8. haftada migde bulantilarim basladi yiyemez oldum hem acim hem yiyemiyorum bayilcam acliktan smdi 10. haftayim hala devam ediyor gecer insallah

Midem bulanmaz inşlh ama sürekli ye ye sonum ne olur bilmiyorum. Sağlıklı yemek en iyi çözüm galiba

Ilk bir hafta bende oyleydim ama 5. hafta başladı bulanti ve kusmam 17. Hafta bitene kadar sürdü 5 kilo verdim. 17 den sonra bulantim azaldi sabahlari oluyo genelde. istahim normal simdi. ama hamile kaldigim kiloya ulaşmam icin daha 2 kiloya ihtiyacım var.

Gebeliğin sağlıklı gidiyorsa kilo çok önemli değil demişti doktorum. Sağlıkla kucağına al inşlh bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…