- Konu Sahibi tullymakker
-
Regl olmama bir gün var,doktora sordun kanda çıkar mı diye,çıkar dedi kan verdim geldim şimdi 15:30 da sonucu alacağım,hayatımın en uzun 3 saati...Çok heyecanlıyım,nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah herkese hayırlı evlatlar versin şu cuma saatinde dualarımızı kabul etsin inşallah. :94:
umarım canım allah sana ve hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn..Regl olmama bir gün var,doktora sordun kanda çıkar mı diye,çıkar dedi kan verdim geldim şimdi 15:30 da sonucu alacağım,hayatımın en uzun 3 saati...Çok heyecanlıyım,nolur dualarınızı eksik etmeyin.Allah herkese hayırlı evlatlar versin şu cuma saatinde dualarımızı kabul etsin inşallah. :94:
Kan testi negatif çıktı
Ama rahim duvarı çok kalınlaşmış,geç yumurtlama olmuş olabilirsiniz.Hamile değilsiniz diyemiyorum dedi.Ama kesin hamilesiniz de diyemem diyor.Regl olmanızı bekleyeceğiz bir hafta gecikme olunca tekrar test yapacağız.
Yumurtalıklarımda sancı başladı.Galiba regl olcam(
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık(
hiç bir değer yazmıyor :S
<2.0 yazıyor bir yerde yanında * yazıyor.
2.00 çıkmış negatif doktor sana öle diyince biraz yüksekmi die merak ettm hayırlısı olsun üzme kendinii bende buay cok umutlanmıstım çünkü adette olmadım hem 10 gün geciktim hemde 10 sonra sadece 3 günlük lekenmem oldu ama testler negatiff ALlah'ım bizimde meleklerimizi göndericek inşallah ..
İnşallah canım yaaa,bu ay kesin tutturduk demiştim,bir de böyle mide bulantısı yorgunluk baş dönmesi filan olunca çok umutlanmıştım
Neyse çalışmaya tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?