Aşılama kızlar dua edin pazartesi aşılamam varrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
slm arkadaşlar ne olur duaya çok ihtiyacım var pazartesi akşam 7 buçukta ilka.s. aşılamam var.....4 yumurtam oldu bakalım....ne olur dua edin cümle isteyenlerin içinde de benim inşallaaaaaaaaaah....şimdiden sağolun...

kızlar negatif deneyimlerinizi yazmayın nolur ilk aşılamam çünkü moralimin bozulmasını istemiyorum.......şu an gayet relaxım böle kalmak istiyorum

canım senin aşılamanda hepimizinki gibi hayırlı olsun ben de pazartesi 2. aşılamamı olacam.ilkinde bende senin gibi çok heyecenlıydım ama ondan negatif sonuç alınca bir dahaki sefere bu kadar panik olmayacam diye kendi kendime söz verdim ve gerçektende bu sefer gayet rahatım.takvimi, günleri unutup işe gidip gelecem test bile yaptırmayı düşünmüyorum.adet olursam olurum napıyım dünyanın sonu değil ya.Allah kısmet ettiyse olur etmediysede ne yapayım takdir böyleymiş deyip bir daha ki sefer için hazırlanmaya başlarım.İşte böyle bir ruh halindeyim.Allah inşallah bir gün benide güldürecek.sanada sabırlar diliyorum Allah gönlündeki muradını versin

ben de salı günü ilk aşılamamı olucam inşaallah. inşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür canım..kucaklarının dolmasını isteyen herkes için dua ediyorum, senin için de edicem inşaallah..sen de bizim için dua et hayatım..

:sm_cool::sm_cool:
canıum benım ıkımızın aynı gun asılaması benım de pzt saat 1.30 da olacak cok heyecanlıyım ama benım bı tane yumosum olusmus dr bana yeter bı tane dedı cok olması cogul gebelıge neden olabılırmıs bakalım ınsallah olur hersey yolunda gıder

şimal ve demet yaren allah sizin de yardımcınız olsun canlarım umarım hepimizinki tutar....

bende ilk aşılamamı salı oldum baklım şimdi beklemedeyım ama inan aşılama diil de bekleme aşaması daha zor cnm inşallah hersey yolunda gıder we alırsın pozitif haberını 15 gun sonra .....

senacım ve aşılama yaptıracak olan diğer arkadaşlar

dualarım sizlerle

inşallah bebişleriniz bu sefer gelicek

bol bol dua edin sizde kıslar

allah edilen duaların karşılığını verir mutlaka

inşallah benimde bebiş gelir bi gün bu arada kendime de dua edim dimi:))

allah gönlüne göre versin canım..inşallah herşey dilediğin gibi olur...bende ilk aşılamamı bu hafta olucam ama günü ayrın belli olucak...rabbim herkeze hayırlısından versin...

sardunya ve tramissu inşallah hepimizin tutar canlrıııııııııııııımmmmm......
ceylanım inşallah birtanem inşallah sen de tatlı bir anniş olucan......kuşuuuuuuuuuuuuuum
07hs07 sağol birtanem sana da.....inşallah sen de pozitif sonuç alırsın....

kıslar ben yarım saat sonra çıkıyorum aşılamya.....sen yardımcımız ol yarabbim....

kıslar aşılamamı oldum geldim ben 16 sında test var....sizler naptınız nasıl geçti?

kızlar bende aşılama yolundayım ilacım dün bitti bugün 9. gün doktora gittim 3 tane sağda ve solda yumurta oluşmuş 12*12 11*12 12*13 boyutlarında sizce 9. güne göre nasıl boyutları sizinde bugünlerde büyüklükleri nasıldı

kızlar bende aşılama yolundayım ilacım dün bitti bugün 9. gün doktora gittim 3 tane sağda ve solda yumurta oluşmuş 12*12 11*12 12*13 boyutlarında sizce boyutları nasıl sizinde bugünlerde büyüklükleri nasıldı

pıtırcık yolun açıık olsun canım..bence iyi yumoşların...

Mine inşallah tutar aşılaman. 9 yumurta çok iyi. Ben de bu ay aşılama yaptırdım. 7 yumoşum vardı ve gün aşrı iki aşılama yapıldıı bize. Siz ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz canım. Bizim de sebepsiz dicem yanlış olacak:) Çünkü doktora göre benim hamile kalamamın tek nedeni annemin 9 sene çocuğu olmamasıymış. psikolojik olarak ondan etkilenmişim yani. Hani psikolojide sorun tanımlandımı otomatikman çözülür ya, belki biz de tanıyı koyduk nasılsa diye hamile kalıveririm bu ay. Sonuçlarımızı birkaç gün arayla alacağız canım. İnşallah hepimizin yüzü güler.

canım ben 2 sinde oldum aşılamamı doktor 16 sı dedi test için...ben de iğneyle büyüttüm yumoşları........yanlız ben yatamıyorum yaaaaaa çalıştığım için siz yatıyo musunuz....doktor gerek yok dedi....

bu arada aşılama olurken biraz ağrım oldu adet sancısı gibi ama kanamam falan olmadı....

bir de doktorunuz aşılamay gittiğiniz gün yumoşlara baktı mı çatlamış mı diye?benimki bakmadı direk aşılamayı yaptı..ve yumurtan 12 saat sonra çatlar dedi..anlamadım...çatlamış olması gerekmiyo muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…