Aşılama kızlar dua edin pazartesi aşılamam varrrrrrrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senacım hayırlı haberler alırsın inşallah topiği yeni gördüm gerçi anne olucamda da hayırlısı olsun diye yazmıştım bende artık klomen felan kullanmak istemiyorum aşılama yaptırırız belki ama ne zaman başlanılıyo bilmiyorum reglinin 2 günü dr a gidiliyo galiba bilgilendirirmisin canım beni.öptm

sağol özgülcüm...avet adetin 2. günü falan gidiyosun yumurta takibi başlıyo işte iğne ya da hapla iki güne gbir doktor kontrol ediyo yumurtalarını ölçüyo ve yeterince büyüyünce çatlatma iğnesini yapıyosun ve 36 saat sonrasında aşılama oluyo.........

kızlar nasıl hissediyosunuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzz..........

bu arada biricik mericik günaşırı iki aşılamayı ilk defa duyuyorum naeden böle yapıldı kiiiii

ben kendimi dinlemek istemiyorum ama merak ettim sende bişi var mı demet yaren?

buraya yazan kızlar siz naptınız merak ettim.....
beni duydunuz mu bilmiyorum ama benimki tuttu allahıma çok şükür.....umarım sizin de öledir

::
beni duydunuz mu bilmiyorum ama benimki tuttu allahıma çok şükür.....umarım sizin de öledir

canım tebrik ederim hayırlı olsun allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.bende 2.aşılmam için adet günümü bekliyorum.ama tam 12 gündür adetim gecikti 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.bakalım artık hayırlısı.a.s.:CüvCüv:

selam bende yeni üye oldum kızlar adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:
sana birşey sormak istiyorum canım ben mayısda başlıcam aşılamaya ve çok gerginim ve korkuyorum nasıl geçti aşılaman acıdımı çok ve bu aşılama ilkmiydi senin çok merak etdim sevgiyle kalın:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X