Kızlar dudak dolgusu ve burun estetiği konusunda fikirleriniz..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
kızlar resimlerim albümümde var isteyenler bakabilir.
burun estetiği ve belki dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Üst dudagim çok ince olduğu için dudak dolgusunu ben de düşünüyorum. Ama gerek internet sitelerinde yazarlardan gerekse yaptıranlardan gelen yorumlara göre pek memnun değiller. Tabi bu doktora ve dolgu yapısına göre de değişir. Burada doktor önerebilecek biri olursa çok memnun olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üst dudagim çok ince olduğu için dudak dolgusunu ben de düşünüyorum. Ama gerek internet sitelerinde yazarlardan gerekse yaptıranlardan gelen yorumlara göre pek memnun değiller. Tabi bu doktora ve dolgu yapısına göre de değişir. Burada doktor önerebilecek biri olursa çok memnun olurum.

albümüme bakabildinizmi?
sizcede yaptırmalımıyım

burun estetiği ve belki dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Ameliyat olma zorunluluğunuz yoksa dolgu ile istediğinize ulaşırsınız. Ankara'dan doktor mehmet akgünü öneririm size.

albümüme bakabildinizmi?
sizcede yaptırmalımıyım

ameliyat için sen karar vermelisin kendini hazır hissettiğinde yapılan işlem sonrası daha rahat geçiriliyor.biraz kemerin var ve burun ucun biraz etli,burun sırtın daha ince kesin olmak istiyorsan ol ama kararı kendin ver..

canım meraba, ben daha önce Dr. Oygar beye aquafilling (dolguyla meme büyütme) yaptırımıştım nisan ortası gibi de dudak dolgusu yaptırdım çok muhteşem oldu. istesen dudak için silikon tarzı bişeyleri de var kalıcı yani ama ben dolgu yaptırdım hem kontürlü yaoıyo yani dudak hatların bekli oluyo hem de içini dolduruyo bi saat kadar sürdü biraz şişti ama sonra indi o şişlikler şimdi kırmızı ruj sürüyorum boyuna çok memnunum tavsiye ederim. ben muayenehaneye gittiğimde bir de burun hastası vardı kadının önceki halini bilmiyorum ama sonraki hali çok güzeldi hani fındık burun deriz ya ayı öyle çok güzel olmuştu kadın da çok memnun kaldığını morarmasının falan olmadığını belirtti aklında bulunsun. :21::21:
tavsiye ederim yeri değişti mi bilmiyorum ben bağdat caddesindeki yere gitmiştim. Dr. Oygar Aytekin.

merhaba kızlar ben 3 ay önce yaptırdım üst ve alt dudağımı gayet memnunum şuana kadar herhangi bi sorun yaşamadım çokta doğal görünüyo nişantaşında estelit medikal doktorları ve çalışanları çok ilgili ve güzel yüzlüler tavsiye ederim düşünen arkadaşlara

Merhaba canım ben 2006 yılında dudak estetiği oldum..üst dudagımdan operasyon geçirdim aradaki doku çıkarılıp üst dudak buruna doğru yaklaştırılıp dikildi sonuçtan oldukça memnunum...bir parça iz kaldı ama ömürlük bir dudağa sahip oldum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 276
  • image.webp
    image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 239
güzel olmuş dolgumu bu kesimi önceki dudağınız nasıldı birde ne kadar ücreti

Merhaba canım ben 2006 yılında dudak estetiği oldum..üst dudagımdan operasyon geçirdim aradaki doku çıkarılıp üst dudak buruna doğru yaklaştırılıp dikildi sonuçtan oldukça memnunum...bir parça iz kaldı ama ömürlük bir dudağa sahip oldum
Çok güzel görünüyor ;) Merak ettiğim üst dudak dış çizginin tümündenmi kesi yapıldı?Yani bir uçtan bir ucamı? Protez varmı içinde,yada herhangi bir dolgu maddesi ile destekliyormusunuz?

Üst dudak bir uçtan diğer uca doğru kesilip aradaki doku çıkarılıp dikildi içinde herhangi bir madde yok

güzel görünüyor... böyle ameliyatlar da varmis demek. Peki iyilesme süreci nasil?

İyileşme süreci biraz uzun sürüyor sanırım 3 haftada şişlik ve izlerin tam düzelmesi bir 2 ayda tam oturuyor yüz ilk başta çok vamp bir görüntü oluyor ama daha sonra daha doğallaşıyor

Back
X