Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst dudagim çok ince olduğu için dudak dolgusunu ben de düşünüyorum. Ama gerek internet sitelerinde yazarlardan gerekse yaptıranlardan gelen yorumlara göre pek memnun değiller. Tabi bu doktora ve dolgu yapısına göre de değişir. Burada doktor önerebilecek biri olursa çok memnun olurum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
albümüme bakabildinizmi?
sizcede yaptırmalımıyım
kızlar resimlerim albümümde var isteyenler bakabilir.
burun estetiği ve belki dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
albümüme bakabildinizmi?
sizcede yaptırmalımıyım
albümüme bakabildinizmi?
sizcede yaptırmalımıyım
kızlar resimlerim albümümde var isteyenler bakabilir.
burun estetiği ve belki dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
Üst dudagim çok ince olduğu için dudak dolgusunu ben de düşünüyorum. Ama gerek internet sitelerinde yazarlardan gerekse yaptıranlardan gelen yorumlara göre pek memnun değiller. Tabi bu doktora ve dolgu yapısına göre de değişir. Burada doktor önerebilecek biri olursa çok memnun olurum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel görünüyorMerhaba canım ben 2006 yılında dudak estetiği oldum..üst dudagımdan operasyon geçirdim aradaki doku çıkarılıp üst dudak buruna doğru yaklaştırılıp dikildi sonuçtan oldukça memnunum...bir parça iz kaldı ama ömürlük bir dudağa sahip oldum
Çok güzel görünüyorMerak ettiğim üst dudak dış çizginin tümündenmi kesi yapıldı?Yani bir uçtan bir ucamı? Protez varmı içinde,yada herhangi bir dolgu maddesi ile destekliyormusunuz?
Ücreti 900dolardı sanırım net hatırlamıyorumgüzel olmuş dolgumu bu kesimi önceki dudağınız nasıldı birde ne kadar ücreti
Merhaba canım ben 2006 yılında dudak estetiği oldum..üst dudagımdan operasyon geçirdim aradaki doku çıkarılıp üst dudak buruna doğru yaklaştırılıp dikildi sonuçtan oldukça memnunum...bir parça iz kaldı ama ömürlük bir dudağa sahip oldum
Nereye attın? Ben göremedim ..Attım zaten görün muyor mu?